Buburuze ian-feb 2011 - LMA ANA, SOPHIA! (125)
Raspunsuri - Pagina 2
roxx26 spune:
ADRYIII, sunt tare curioasa daca functioneaza aplicatia aia. ia sa ne povestesti. Noi n-avem nici unul I-phone, dar cumparam daca trebe
Daaaa, si mie mi se pare foaaarte tare WUDY care a inceput serv si inca alapteaza. Si mai e trimisa si prin tot felul de delegatii...Toata stima, mamico draga!
MIRE, te pup cu drag! De Dl B nu mai zic nimic...si-a luat destule suturi in fund de la fete. Pe merit!
Am bifat si noi controlul de un an. Nimic spectaculos. Nu facem vaccin la un an, dr noastra le face un pic mai tarziu, adica rapelul asta la infanrix o sa fie la un an jumate. Cat despre priorix / ROR, cochetam cu ideea de a-l sari. Am vb si cu dr, care a mustacit pe acolo, dar ne-a cam sustinut argumentatia. Ramane sa ne mai gandim.
Va pup. Ma mai dau un pic pe net, ma documentez cu niste chestiuni si apoi ma bag la nani. Va doresc o noapte buna, cu putine treziri, spre zero, ceea ce-mi doresc si mie!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
zumzu spune:
Imi doresc asa cateodata sa am timp sa citesc odiseea de la inceput, sa citesc toate mesajele fetelor care imi sunt tare dragi azi..sa vad cand au intrat in odisee,ce probleme au avut de-a lungul timpului, sa le cunosc mai bine. eu una nu am amintiri legate de voi din timpul sarcinii,doar cate o chestie doua pe final. as vrea o odisee citit dedoar cu mesajele fetelor care au ramas:)
la inceput de tot de tot imi amintesc doar de bebelu ca ea mi-a rapsuns cand am deschis odiseea
Hainute de vanzare
cocutza2011 spune:
Buna seara.
La multi ani barbateilor ce implinesc azi un anisor! La multi ani Yannis, Lukas, Mihai, Stefan si Andrei! Sa cresteti mari frumosi, sanatosi si la punga grosi!
V-am citit azi, vad ca e liniste, ma gandesc ca sunteti pe fb, la distractie.
Noi ne luptam cu lp, a baut o singura seara, si gata numai vrea. Mie si frica sa o fortez poate dupa aia numai vrea deloc. O sa cumpar alta marca, poate la fel cu marca de cerealele sa aiba acelasi gust, habar nu am, sper sa bea la un moment dat ceva. Ultimul va fi cel de vaca, speram cu un tip ii va placea pana atuncea.
In legatura cu intarcatul, nu ma pricep, l-a mine s-a terminat si gata si nici nu stiu cand, o fi copchilul meu pe sec de ceva vreme.
Nu ma luati si pe mine pe fb? Tot am dadaca (pe tatal meu), mai vb si eu cineva. cine ma ia si mine?!
Oana si bebelina Andreea
Dedicut spune:
Cocutza, scrie un PM cu numele tau de pe FB, cum sa nu te luam!
"... cel mai interesant, in a avea un copil, este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!" (Anne Lamott)
Alexandru Stefan 18.01.2011
shubulina spune:
DANDU-MI PALME PESTE CEAFA,VREAU SA-I UREZ UN LA MULTI ANI SPECIAL PISCOATEI,SA FII SANATOASA SI FERICITA!!!IERTAREEE,ERAM RUPTA-N DOUA ASEARA.
shubulina spune:
SI ACUM!!!LA MULTI ANI BARBATEILOR DE AZI,YANNIS,LUCA,ANDREI,MIHAI STEFAN!!!!SA CRESETI MARI SI FRUMOSI!!!
Mimo spune:
In ultimele minute ale zilei de azi va zic si eu:
LA MULTI ANI
YANNIS
LUKAS
ANDREI
MIHAI
STEFAN !
Mimo spune:
Nici noi nu mai avem vreo metoda de adormit copchilu'. Pana acu' vreo luna-doua functiona cu tinut in brate, pus muzica si dans (pt somnul de dimineata - cu muzica pt copii, seara - cu muzica de la radio Romantic). La pranz adormea cand cu muzica, cand cu un biberon de lapte.
Aaa, si a fost o perioada super cand adormea in mei-tai. Il puneam, ne leganam putin in ritmul muzicii si in nici 5 min era gata adormit. Seara adormea de cele mai multe ori in timp ce-i dadeam bibe.
Dar acum astea-s la trecut. Dimineata mai merge ce dans si muzica. Seara mai nimic. Nici biberonul, nici oboseala nu-l mai doboara. Si imi mai face si mie figuri ca lui Mada, adica ii dau bibe, inchide ochii, pare adormit si cand se termina laptele, pac incepe distractia, adica o ia la fuga iar prin toata casa. Ne-a cam innebunit in ultima luna ca se culca doar pe la ora 24. Si nu mai e prob de dinti acum.
Ne-am propus sa il obosim seara mai mult, adica sa-l alergam prin casa, sa jucam cucu-bau, ceva sa-l oboseasca mai repede. Ca oricum maximul lui de activitate este seara (ca si in burtica de altfel). Sa vedem daca reusim.