Bv. Alina_anto!Hai jessamine,gianina1983!!!(53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Neata si de la noi!

Lady, imi pare rau ca iar trebuie sa iei antibiotice. si mie mi-e groaza cand trebuie sa le iau, ca intotdeauna fac candida. eu le si zic medicilor cand imi prescriu antibiotic sa imi prescrie si ovule si incep sa le iau in ultima sau penultima zi de tratament.
iar cu streptococlul auriu aveti grija, ca se poate manifesta in multe feluri. poate fi si asimptomatic, dar doar daca ai un sistem imunitar puternic. cand scade, isi face aparitia in diferite feluri ciudate, inclusiv sub forma de eczeme pe piele. multa sanatate micutei!

fetelor, io am tras o sperietura zdravana de dimineata m-am trezit si bebica al meu nu misca. intotdeauna se trezeste odata cu mine,dar azi nu si nu. l-am mangaiat, mi-am miscat burtica si el nimic. deja ma gandeam ca trebuie sa merg la spital sa vada daca ii mai bate inimuta. am continuat vreo jumate de ora cu miscari de burtica si masaj de uter pana sa faca o miscare! dar pana la urma a dat si el un semn. Doamne ajuta! ieri seara am fost si foarte agitata si suparata ca nu vor astia sa-mi induca nasterea si la cat lichid am si la cat se misca copilul, poate sa-si puna cordonul drept fular.

o zi faina va doresc! io intru la un dus rapid.

Anne 39+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

dr_Anca, crezi ca eu nu as vrea sa prelungesc?Am niste emotii care merg pana la frica...
Si ca sa vedeti ca sunt razna definitiv, m-am uitat acum pe masuratorile facute aseara si vad ca osul femural e cu 5 zile mai mic in masuratori. Dr nu a zis nimic de rau aseara, dimpotriva, mi-a zis ca bebe e foarte lung si mai ales are picioare foarte lungi.Ma puteti linisti?

36+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Anca, Ghiulten.multumesc-deci cu talie inalta

Annesi...nu mai misca des fiindca nu mai are locnu te mai gandi la prostii, da?

Ileano Cosanzeana noastra,imi vine a rade!uite exemplu

la ultima eco, la Rebecca, avea capul de 38 si 6 zile, lungimea de 39 si ceva, si leungimea femurului de 37 si ceva....oricum era distanta intre toate!eu ce era sa fac?sa nasc cand toate sunt aliniante, ca planetele?.Masuratorile ecografice redau un lucru, si atat!!!daca ii mai inainte sau mai in urma cu putin decat varsta reala a sarcinii, nu e nimic grav!

36+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Ileana si eu si Matza am avut obsesia asta cu femurul. Eu am tot cautat pe net, pentru ca se zicea ca poate fi predictor de sindrom down, dar se pare ca nu e deloc importanta masuratoarea in lipsa de alte probleme. Apoi am intrebat medicul, care a zambit si mi-a explicat ca diferenta de 5 zile in plus/ minus la eco este fff mica.
Lady eu nu m-am epilat pe burta la ceza - nu mi-a zis medicul ca ar trebui.

Imediat fug sa o duc pe mama la stomatolog, ca a avet de refacut o lucrare si am zis sa ma ocup de ea pana nasc.

Va pupacesc,

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

dr_Anca, crezi ca eu nu as vrea sa prelungesc?Am niste emotii care merg pana la frica...
Si ca sa vedeti ca sunt razna definitiv, m-am uitat acum pe masuratorile facute aseara si vad ca osul femural e cu 5 zile mai mic in masuratori. Dr nu a zis nimic de rau aseara, dimpotriva, mi-a zis ca bebe e foarte lung si mai ales are picioare foarte lungi.Ma puteti linisti?

36+

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 34+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian
Alinutza, te-ai chefuit si acum dormi? Maine vei fi mamica de bebe mic, trezeste-te!!!

36+

Neatza!!
Sunt prezenta!
Dar asa ma dor soldurile si oasele bazinului, parca am dormit pe lemn..

Acum ma apuc sa scriu o lista cu tot ce am de facut azi (m-am cam aglomerat asa, in ultima zi..). Sunt putin dezamagita ca ieri trebuia sa ajunga caruciorul, dar am verificat si se pare ca azi-noapte a ajuns la Sibiu, deci ar trebui sa soseasca azi in Buc. Abia astept!

Ileana, ieri erai asa bucuroasa, acum a trebuit sa descoperi tu ceva.. Iti dai seama ca nu inseamna nimic masuratoarea asta de care spui tu. Daca era ceva iti spunea dr, cu siguranta.

Am vazut ca Shoareku s-a grabit sa nasca! Deci maine raman singura pe lista.
Asteptam vesti!!

Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

AMR 3 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Am schimbat semnatura

Alina 39+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

AMR 1 ZI!!!

Mergi la inceput

Alinuta...sa ne dai de stire prin cineva de aici cum a fost..cum iti va fi, cum e bebelunul!tin pumnii stransi-stransi!!!

36+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lady, Anda, Alina, asa fetele mele, certati-ma, ca sa-mi bag mintile in cap!!!
Alina...daca la tine am emotiile astea, la mine cred ca ar trebui sa cer anestezie totala...
Maine voi sta cu tel in mana in asteptarea unui anume sms...Doamne ajuta!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

annesi, la mine se agita daca ii dau sa papaceasca ceva ;cred ca se mufeaza la papacica; zau ca nu-ti inteleg dr de ce nu te baga in cezariana ..ziceai ca vb cu el ?ce ti-a zis?
aerlilian, iti pot insira o poveste de juma de capitol cu masuratorile astea , pe care in nebunia mea le urmaresc de pe la 20sapt, dar la varsta asta de sarcina nu mai e relevanta diferenta (asta de 5 zile)... acum toata lumea e cu ochii pe placenta si pe lichid , nici colul nu mai e chiar o vedeta peste 36 sapt
alina ,hai ca poate se "urneste" bb azi dupa ce iti faci treburile

mei io asta cu "salubrizarea" (a se citi radere) doamnei la ceza nu prea o inteleg ..adica nu inteleg cat de rasa tb sa fie (scuzati intrebarea ) ..toata toata sau numai zona "vizibila" pana la labii ?(ce am ajuns sa intreb, ma apuca si rasul)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

La gravide este interzisa folosirea purgativelor, specii care contin alcaloizi, precum si toate plantele sau substantele active vegetale specificate expres la fiecare formula sau planta descrisa; In perioada lactatiei sunt interzise substante amare, purgative puternice, derivati de opiu (din capsulele de Mac), Rostopasca si altele nominalizate in lucrare.Infuziile, decocturile, tincturile sau orice produse fitoterapeutice nu se vor asocia la intamplare, deoarece pot produce fenomele de incompatibilitate sau reactii adverse.O dezvoltare ampla a plantelor contraindicate in sarcina sa afla in tabelul ce urmeaza. Al doilea tabel prezinta plantele cate pot fi utilizate limitat si cu mare prudenta in timpul sarcinii.Plante contraindicate in timpul sarcinii--------------------------------------------------------------------------------Denumire populara - Denumire stiintifica - Argumentarea contraindicatiilor--------------------------------------------------------------------------------Coada soricelului - Achillea millefolium L. - Ulei esential, substante amare, actiune emenagoga.
Obligeana - Acorus Calamus L. - Substante amare, emenogog, stimuleaza contractiile uterine.
Pelin - Artemisia sp. – Stimuleaza contractiile uterine, emenagog abortiv datorita uleiului esential.
Dracila – Berberis vulgaris L. – Contine substante amare si alcaloizi toxici.
Ardei iute – Capsicum sp. (Cayenne) – Ulei esential, stimuleaza contractiile uterine.
Rostopasca – Chelidonium majus L. – Alcaloizi, substanta amare, emenagog.
Feriga – Dryopteris filix-mas (L.) SCOTT – Substante amare, stimuleaza contractiile uterine.
Carcel – Ephedra sp. Alcaloizi, substante amare, Stimuleaza contractiile uterine.
Anason dulce, Fenicul – Foeniculum vulgare MILL. – Ulei esentiale, stimuleaza contractiile uterine
Lemn dulce – Glycyrrhiza glabra L. – Stimuleaza contractiile uterine, emenagog.
Hydrastis – Hydrastis canadensis L. – Substante amare, alcaloizi, stimuleaza contractiile uterine.
Ienupar – Juniperus communis L. – Contine ulei esential si substante amare cu actiune emenagoga.
Levantica – Lavandula officinalis CHAIX – Contine ulei esential si substante amare cu actiune emenagoga.
In – Linum usitatissimum L. – Stimuleaza contractiile uterine.
Busuiocul cerbilor – Mentha pulegium l. – Ulei esential, stimuleaza contractiile uterine, emenagog.
Floarea patimilor – Passiflora incarnata L. - Ulei esential, stimuleaza contractiile uterine.
Carmaz – Phytolacca americana L. - Stimuleaza contractiile uterine, emenagog.
Podophyllum – podophyllum peltatum L. – Podofilotoxina pe care o contine este un purgativ drastic datorita derivatilor antracenici; stimulant uterin, emenagog, abortiv.
Specii inrudite cu Crusinul – Rhamnus sp. – Contin derivati antracenici cu actiune emnagoga, abortiva.
Revent, Rubarbar – Rheum sp. – Contine derivati antracenici si substante amare cu actiune emenagoga si stimulanta uterin.
Salvie – Salvia officinalis L. – contine ulei esential si substante amare; stimulant uterin datorita subsatantelor estrogene.
Vetrice – Tanacetum vulgare L. – Contine ulei esential si substante amare; stimulant uterin, emenagog.
Cimbru – Thymus vulgaris L. – contine ulei esential, cu efect stimulant uterin, emenagog.
Vasc – Viscum album L. – stimuleaza contractiile uterine, emenagog.--------------------------------------------------------------------------------
Plante care trebuiesc utilizate limitat si cu prudenta in timpul sarcinii--------------------------------------------------------------------------------Denumire populara - Denumire stiintifica – Partile de planta utilizate--------------------------------------------------------------------------------Angelica – Angelica aschangelica L. – Radacinile
Dand gui – Angelica sinensis (Oliv.) Diels – Radacinile
Brusture – Arctium lappa L. – Radacinile
Merisor – Vaccinium vitis-idaea L. – Frunzele
Filimica, Galbenele – Calendula officinalis L. – Florile
Sunatoare, Pjarnita – Hypericum perforatum L. - Partile ariene inflorite
Isop – hyssopus officinalis L. - Partile ariene inflorite
Talpa gastii – Leonurus cardica L. - Partile superioare inflorite
Voronic, Unguras – Marrubium vulgare L. - Partile superioare inflorite
Musetel – Matricaria chamomilla L. – Florile
Lucerna – Medicago sativa L. – Planta intreaga fara radacini
Melisa, Roinita – Melissa officinalis L. - Partile ariene inflorite
Menta, Izma – Mentha piperita L. – Frunzele
Patlagina – Plantago sp. – Frunzele
Armurariu – Silybum marianum (L.) GAERT – Semintele
Spilcute, Granat – Tanacetum parthenium SCH.-BIP [/i]- Partile ariene inflorite
Schinduf – Trigonela foenum-graecum L. [/i] – Semintele
Urzica – Urtica dioica L. [/i]– Planta intreaga sau frunzele
Ghimbir – Zingiber officinale L. [/i] – Radacinile
www.desprecopii.com - Toate drepturile rezervate (c) 2004

sursa:http://www.desprecopii.com/info-id-637.htm

36+
Citat:

Mergi la inceput