Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (21)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/joana2672001/joana2672001.jpg)
joana2672001 spune:
Ylari iubito, stiu ca e grea asteptarea, si indiferenta oamnenilor este poate mai dureoasa, insa stai calma, in mod sigur totul este bine cu puiul tau. O sa vezi ca treb sa ai raspunsul pana diseara. Fi optimista, si daca nu, incerca pe cat pos sa iti iei gandul si o sa treaca mai repede aceste zile.
Ne bagam si noi in grupul celor cu secretie mai apoasa, nu tot timpul insa este. Mi am facut astazi analizele de trim 2 sa vedem cum mai stam.
Despre tensiune mare eu chiar nu stiu nimic, toata viata am suferit de tensiune mica, iar acum parca e cat de cat normala, insa se putea si mai bine.
Va pupicesc
Ioana, mamica lui Cristian 23 saptamani +
Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
maimutzica10 spune:
salutare,
vin si eu in gasca voastra, daca ma primiti.`1
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011) si 17s
think pink
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/joana2672001/joana2672001.jpg)
joana2672001 spune:
Diana, stiu ca poate intra sotul in co de crestere copil dar si prenatal, insa nu stiu de ec acte are nevoie. Uite daca nu afli pana saptamana viitoare joi o intreb eu pas cu pas pe tipa de la noi de la HR :) numai sa mi mai aduci aminte, ca neuronul gravid face feste:)))
Pupici
Ioana, mamica lui Cristian 23 saptamani +
Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mirina5/Mirina5.jpg)
Mirina5 spune:
buna, burtici.
Ylari, imi pare rau ca ai dat de niste oameni indiferenti.Numai o persoana in situatia asta stie cate griji ne facem pt copilasii nostri.
Stiu ca ti-e foarte greu si nu-ti poti lua gandul de la asta, dar incearca sa-ti gasesti o activitate pana afli rezultatul. Anitta, saraca a avut mult mai mult de asteptat...
referitor la tensiune, cred ca ai dreptate, in sarcina e mult mai scazuta, dar cred ca are legatura si cu temperamentul fiecareia, nu stiu, zic si eu. Plus ca tensiunea mare tine si de efortul fizic...
Aever, imi pare rau pt bunica ta, fractura la sold e destul de grava si irecuperabila la varsta ei...Si ellyshor are dreptate, orice activitate a noastra afecteaza si bebele...Si eu sunt putin ingrijorata, deoarece la inceputul sarcinii am avut un deces in familie, un unchi foarte apropiat si m-a afectat mult, sper sa nu-l fi afectat si pe bebita.
of, of, greu cu analizele astea, pe de-o parte ma bucur ca nu am facut DT sau TT, iar amniocenteza nu as fi facut niciodata...mai putin stres...oricum cred ca femeile insarcinata sunt putin paranoice...treaba cu verificatul hartiei igienice face parte din activitatea mea zilnica...cosmarurile legate de bebita sunt normale, in fiecare noapte am cosmaruri (ba ca este bebe bolnav, ba ca am pierdut sarcina)...cand misca bebita prea mult, ma stresez ca nu-i convine ceva, cand nu misca, ma stresez iar, ca poate s-a intamplat ceva...
m-am cam intins la povesti si trebuie sa plec la scoala ca am examene.
pupici
Irina 24+ cu Kinder surprise
maimutzica10 spune:
revin, ca maimutzica mica ma ajuta sa scriu, binevoitoare ca intotdeauna..
UM e 23.09, DPN 30.06 sau 01.07, dar eu cred ca sigur voi fi in odiseea voastra. deocamdata nu stim daca e fetita sau baiat, deci suspans..
greu de tinut pasul cu voi, scrieti fff mult, o sa incerc sa citesc cat de cat!
o zi buna sa aveti si multa sanatate tuturor!
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011) si 17s
think pink
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/titi143/titi143.jpg)
titi143 spune:
Nu prea am contractii dureroase, doar foarte rar. Dar in schimb am nedureroase. Mai ales daca umblu si daca urc scarile, ceea ce la servici fac. Azi am urcat si am coborat scarile de multe ori.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 24+
Robert Aaron
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Evident raspunsul luni. Traim in Romania
Am voie sa stau in fund? Vreau sa ma joc mahjong si sa ma uit la sex and the city.
Imi vine sa plang de nervi, da, ce usor e sa spui stai linistita bagale-as sarma in nas de purcele...
Am intrebat de secretia apoasa. Mi-a spus asa, ca lichidul fie se pierde tot o data fie putin cate putin dar te uda calumea nu asa doar un pic, ori la mine foarte putin ajunge la chilot. Hm sa zicem ca m-a mai linistit. Din pct asta de vedere ca din cel ptr rezultate sunt mega nervoasa. Sotu cica mai bine ca nu ni l-a dat azi ca suntem in 13 ce curentat si asta...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Daaaaaar, pentru ca eu doar cu greu pot fi oprita, am sunat si la centru si mi-au spus ca acum le-au primit, le-am dat mailul si ar trebui sa le primesc curand!!!!
Doamne, de cand am facut testul de sarcina nu am mai avut asa emotii!!!!!!!!!
O sa imi fie frica sa deschid mailul!
Doamne....
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
mi_bebelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui YLARI Daaaaaar, pentru ca eu doar cu greu pot fi oprita, am sunat si la centru si mi-au spus ca acum le-au primit, le-am dat mailul si ar trebui sa le primesc curand!!!! Doamne, de cand am facut testul de sarcina nu am mai avut asa emotii!!!!!!!!! O sa imi fie frica sa deschid mailul! Doamne.... YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa bebedoiu Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
Presimteam eu.....am deschis sa vad ce mai e nou si cand colo....tu astepti cu inima la gura. Hai ca va fi bine!
Pai mai pot eu lucra pana nu ai rezultatul? Doar ce intrasem in priza ca am expediat-o pe Delia la tata.
![](pupic.gif)
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta si
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/virgiL/virgiL.jpg)
virgiL spune:
Hai ,Ylari potoleste-te ca innebunesti copilu !!!Da da-o-ncolo de treaba! De la s-a plecat si la ce s-a ajuns.....mama lor de teste de rahat....Lasa nebunia de sarcina si ascult-ti un pic instinctul...! Termino cu uitatul in chiloti si baga-ti mintile in cap... Pai daca ar fi trebuit sa asptepti precum Anitta 5 sapt,iti luai campii. Stiu si eu ca fiecare duce stresul in felul lui,dar tu nu esti o persoana panicoasa!!!! Mai ai un copil,stii cu ce se mananca o sarcina,o nastere.... Hai te pup si capul sus! Atat tu cat si copilul sunteti bine merci....nu te mai otravi cu ganduri negative!Acusica vine raspunsul multasteptat!
Bun venit noilor fete!Ana lia,cumva Analia Selis???Maimutzica sa fiti sanatoase si sa aveti sarcini usoare si copilsi sanatosi,si in burtici si acasa!
Ma duc sa mananc ceva ca abia am ajuns de la treaba si revin.
Virginia 22+ cu ,mami de Ioana