Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Bineinteles ca am o mie de nervi. Parca vad ca nu o sa primesc azi rezultatele ptr ca tanti aia de unde mi-au recoltat sigur nu are timp sau se fofileaza si uita sa sune la genetic lab. Am sunat eu de doua ori la centru, am vb doar cu secretara, a doua oara am lasat nr de tel. La laborator nu raspundea nimeni. Am mai insistat, nimic. Cand, imi suna telefonul, raspund, imi zice ca e de la centru (recunosc vocea asistentei) si ea care credea ca vorbeste cu laboratorul incepe sa imi spuna ca are o disperata de pacienta care a sunat de a inebunit-o. O opresc ca sa nu aud mai multe si ii spun ca a gresit nr, eu sunt disperata. Scuze, bla bla, incepe sa imi spuna de aia de la laborator ca sunt neseriosi, etc. Bun. Inchid cu ea, imi casuna iar pe laborator, sun, raspunde o tanara, ii expun problema, imi spune ca dureaza 1-2 zile lucratoare. Pai... Pe site scrie 24 de ore. O da la intors ca nu vede decat rezultatele pacientilor directi. Pai care pacienti directi, ca dvs nu recoltati? Ptr ca intr-un final sa imi dau seama ca de fapt poate nu au voie sa dea decat centrelor raspunsul. Gezas, nu ar fi fost mai simplu sa imi spuna asta din prima? Imi vine sa imi iau campii... Asa ca, dupa principiul toate mi se intampla numai mie, ma astept sa mai stau 2-3 zile in tensiune. Sau cate or vrea muschii asistentei care trebuie sa sune dupa rezultate.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Ylari hai ca intru si eu in gasca ta, adica in gasca stresatelor
Mie imi prescrisese mai demult dr nifedipin daca imi creste tensiunea pentru ca eu i-am spus de la inceput ca am avut astfel de probleme si la Delia. Si atunci mi-a dat reteta de nifedipin 10mg, dar la farmacie nu am gasit deloc decat de 20 mg. Ieri cand i-am zis ca nu am luat deloc pt ca nu a fost nevoie(dupa tensiometrul meu), mi-a dat pe reteta doar metoprololul, ca doar nifedipinul il aveam acasa(dar neuronul meu gravid a uitat ca il are pe ala de 20 mg). Eu acum ce fac? Sa iau doar cate jumatate de pastila? E ok asa? Metoprololul inca n-am ajuns sa-l cumpar de la farmacie, sper sa ies in dupa-amiaza asta.....dar am un soomn fetelor....si culca-te daca poti singura cu fiica-mea ca imediat incepe: "Mami, eu nu vreu sa domi, eu vreau sa ne jucam..." si mai baga si o fatza de miloaga....

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta si cu fratior sau surioara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

mai fetelor daca aveti cosmaruri asta inseamna ca dormiti! Eu in ultimul timp nu prea mai pot sa dorm in schimb pe la pranz ma ia un somn...A si inca ceva! La mine au inceput arsurile! Daca m-au luat de acum e calr ca pana la sfarsitva fi asa

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Scuze pt greseli dar sunt la servici si intrase sefa!

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

ylari,stiu ca astepti cu sufletul la gura rezultatul analizelor,dar incearca sa te calmezi draga mea.suntem in Romania,o tara in care nimic nu e asa cum ar trebui sa fie.trage aer in piept ,si gandeste-te ca totul o sa fie bine,nu te mai stresa atat.

andreea 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Mi bebelina mea draga nu stiu sincer ce sa iti rasp ref la nifedipin.
Addia, deja incerc sa ma pregatesc psihic si sufleteste ptr un weekend de asteptare.
Sunt tare trista si dezamagita. Nu inteleg de ce ne mint, de ce nu spun din star cat dureaza si de ce sunt atat de rai? De ce nu au pic de intrlegere ca suntem niste amarate care stam cu sufletul la gura ptr copilasii nostri..

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

STIU YLARI...NICI EU NU INTELEG CUM DE SUNT UNII OAMENI ASA DE RAI,MIE MI-A ZIS DR.DE LA URGENTE SA PLEC ACASA LA MINE,CA EA NU VREA SA IMI FACA NIMIC SI ORICUM O SA PIERD COPILUL,ASA CA NU MA MAI MIRA NIMIC.TI-AM ZIS:SUNTEM IN ROMANIA!!!!"tara tuturor posibilitatilor",TARA IN CARE TOATA LUMEA TE TRATEAZA CU INDIFERENTA,CU NEPASARE,TARA IN CARE ORIUNDE AI MERGE,DACA NU BAGI PLICUL IN BUZUNARUL CARE TREBUIE,NU REZOLVI NIMIC.....
INCEARCA SA STAI LINISTITA,SA NU ITI FACI RAU SINGURA,SA NU II FACI RAU LUI BEBE!EL E CEL MAI IMPORTANT!

andreea 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Ylari, ia si fa ceva relaxant in timpul asta, uita-te la un film, citeste o carte, ocupa-ti mintea cu ceva ca sa nu te mai gandesti asa intens la rezultat. Daca mai sunt 2 zile de asteptat, o sa-ti fie greu daca te gandesti numai la asta. Incearca sa te detasezi putin si sa faci ceva ce-ti place tie.

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 17+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Ylari, imi pare rau de nervii tai. Nu sunt rai, sunt doar dezinteresati si efectiv nu le pasa. Majoritatea isi fac treaba in scarba, cu gandul la weekend si la cum sa piarda vremea mai cu talent. Nici pring gand nu le trece ca esti un om si nu un "task", ori prin ce treci...

Miha, si pe mine m-au apucat arsurile de vreo doua saptamani, de nu mai stiu ce sa fac. Daca nu mananc am arsuri, daca mananc am. Daca mananc fructe am, daca beau sucuri naturale am, daca mananc ceva dulce am, daca mananc ceva acru am, daca mananc ceva gras am... Stau cu laptele dupa mine si incerc sa mananc ce e voie.

Eu sunt putin cam ingrijorata ca azi piticul meu nu a activat - ceea ce nu se intampla in mod normal. Incerc sa am rabdare si sa fiu calma, sa ma gandesc ca doarme linistit. Dar numai grija asta-mi mai lipsea...

Si, vroiam sa va intreb ceva si tot uit. O prietena l-a intrebat pe sotul meu cand eram la ei in vizita daca intra in concediu de crestre a copilului. Noi am ras pentru ca am crezut ca e o gluma, insa ea vorbea serios. Apoi ne-a picat fisa ca...de ce nu?! Eu nu sunt angajata in Romania insa el are o firma la care e angajat part-time cu salariul minim (pentru a minimiza taxele platite la stat). Eu am sa intru in concediu de maternitate platit de firma din afara Romaniei pentru 5 luni, insa concediul de crestere a copilului e alta poveste din cate inteleg. Si, cred ca el are tot dreptul sa intre... Ma insel? Aveti idee ce anume ar trebui sa facem pentru asa ceva? Ceva inainte de nastere, gen declararea sarcinii? Si, in conditiile in care e angajat el, e posibil sa intre pentru doi ani cu 8 milioane lunar? Sigur sunteti mai informate decat mine, si orice informatie e bine-venita.

Diana 23+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Pfiuuuu....am ajuns si noi acasa. O harmalaie in spital...mama mama! Doctora a avut o operatie si a trebuit sa o astept pt scrisoarea medicala. In fine, am rezolvat tot.
Ma doare un pic burtica dar stau cuminte acum in pat si sper sa fie ok.

Ylari te iau prima Nu iti mai influenta, iubita, subconstientul cu tot felul de ganduri ca de aia visezi prostii. Imi imaginez ca e ffff grea asteptarea rezultatului si ca optimismul se clatina, dar trebuie sa fii puternica pt puiul tau. Sa stii ca simte tot! Eu cand m-am certat cu proasta aia de la serviciu pt concediu med. si am plans, toata dimineata respectiva bb nu a miscat. Statea chitic. El care era suuuper activ dimineata. M-am si speriat. Si abia apoi, dupa ce m-a simtit pe mine ca m-am calmat si-a inceput si el programul de joaca
Legat de secretii si eu am zile cand mi se pare mai apoasa. Da nu cred ca e vreo problema.
Stii ce am facut eu?:d Mi-am luat hartie cu PH. Si cand imi apar piticii ca e prea apoasa secretia, o testez pe hartie din aia.
Lichidul amniotic are un PH mai acid decat secretia obisnuita. Stiu ca metoda asta de control se foloseste si in unele spitale.
Te pup tare dulce si te rog eu sa te linistesti!

Lia bine ai venit, draga mea! Lasa-ne DPN si UM ca sa te trecem in listuta cu burtici! Sarcina usoara!

Onutza ce-mi duci tu dorul :)))))))))))
Mega pup pt Tudorica!

Legat de tensiune, in sarcina 14/10 e mare, e de fapt pragul care marcheaza hipertensiunea. Cu tratament insa se tine sub control si totul e bine.
Pt contractii si carcei se ia Magneziu. Calciu stiu ca nu se recomanda decat in trim III, altfel favorizeaza aparitia contractiilor. E adevarat ca in sarcina coprul matern pierde mult calciu pe langa alte vitamine, dar de aia se recomanda cresterea consumului de lactate.

Titi contractii dureroase ai? Sau se intareste burtica fara durere? Pt cele nedureroase pe langa no spa poti sa iei si Scobutil. Dar cel mai bine suna-ti medicul, nu ai de ce sa-l deranjezi...asta e rolul lui, sa te ajute.

Nici nu mai stiu despre ce ati vorbit Ma duc sa pap un pic, ca nici asta n-am apucat.

Elly 23+ cu Babyboom

Mergi la inceput