Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (21)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellyshor/Ellyshor.jpg)
Ellyshor spune:
Neataaa!
Deea multumim pt cafelutza! Si eu patesc la fel cu mazarea
Si zilele astea am patit-o cu varza calita care imi place la nebunie, dar din cauza careia ma amorezasem rau de tot de wc
Ne-am trezit si noi pe la 8, nu prea ne-am odihnit azi noapte. Am visat fel si fel de chestii....numai aiureli care m-au epuizat
Sper sa reusesc sa recuperez astazi la pranz
Va pupacesc si va doresc un weekend excelent!
Elly 23+ cu Babyboom
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/addya_21/addya_21.jpg)
addya_21 spune:
YLARI,FELICITARI DRAGA MEA!SA DEA DUMNEZEU SA FIE TOTUL BINE DE ACUM INCOLO.
DEEA,M-A AMUZAT DESCRIEREA BUNICII TALE,IMI ADUCE AMINTE DE STRABUNICA MEA,SUNT SIGURA SI EA SI-AR FI DORIT SA MA VADA GRAVIDA,DAR DIN PACATE S-A STINS ACUM 4 ANI.
VA DORESC O ZI FRUMOASA FETELOR,ASA CA VOI!!!
andreea 17+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diana85/diana85.jpg)
diana85 spune:
Buna dimineata, burticutelor!
Elena, nici eu nu stiu de analize de trim 2 - cum ti-am zis, repet doar urina lunar si mi-a dat "dupa ureche" fier. Mai iau eu dupa sfatul vostru (implicit al medicilor vostri) Magne B6 de ieri din cauza carceilor, si continui cu Elevitul. Cam multe pastilute dupa parerea mea...
Anitta, pana la urma bebe a inceput sa activeze si m-am linistit. Dar mai timid si mai rar ca in alte zile - nu e vorba ca lovea mai incet, ci mai..."departe". S-o fi cuibarit pe undeva si de aia nu-l mai simt ca-n zilele trecute. Mai e un pic pana marti cand sper sa primesc vesti bune. Oricum, nu e ala sfarsitul, pentru ca si daca inimioara va fi bine trebuie sa investigam mai departe ce nu e bine... Dar incet si cu rabdare descurcam si noi itele.
La sfatul lui Elly am inceput si eu cu uleiul de migdale. Mi-am luat o sticluta de 100 de ml de la Plafar, cu vreo 27 de lei. La orice Plafar ar trebui sa gasesti. Ma dau zilnic dar se consuma foarte putin, cred ca pana la sfarsitul sarcinii imi ajunge. Inainte sa incep cu el ma cam manca pielea, acum nu am nicio prblema si nici vergeturi nu se vad inca (cu toate ca eu am deja o multiiiime - dar nu pe burtica - de pe vremea cand ma ingrasasem - deci, predispusa as fi sa fac). Eu sincer urasc cremele si uleiala, asa ca-mi era teama ca nu am sa-l suport, dar e ok, sunt multumita de el. Si cum zice Elly, lasa o piele moale moale...asa ma gandesc ca o sa fie puiul meu .
Andra, 40 de kilograme...?! Wow! Nici nu-mi pot imagina. Si daca abia prin ultima saptamana au aparut vergeturile, reclama mai buna nici ca-i pot face uleiului de migdale .
Deea, ce preche de bunici! Si cand aud de "donatii" de genul acesta - mai era o burticuta careia bunicii le faceau cadou...nu mai stiu exact ce - patutul, ori nasterea, ori ceva asemanator, ma induiosez pana la lacrimi. Cu atat mai mult cu cat stiu cat de mult inseamna pentru ei banii aia, si cum ei ii strang muuuult mai greu decat noi.
Acum vin cu alta: ma tot laudam ca nu m-am racit - de ieri seara, cam intr-o ora asa, de la o usoara jena in gat am ajuns sa ma inflamez de aproape nu mai puteam inghiti - imi venea sa plang de nervi. M-am tratat cu vreo trei sesiuni de gargara cu apa si sare de mare si gatul e perfect. In schimb zona dintre nas si gat e oribil de iritata. Sper sa reusesc sa scap azi cu gargara si ceaiuri.
Azi o sa ne agitam un pic ca ne mutam intr-o alta casuta pentru urmatoarele trei luni. Tare ma enerveaza opratiunea impacheteaza - despacheteaza, dar... nu am de ales. Macar lunile ce vin o sa fim (mai) linistiti.
Diana 23+ cu
Mirciulica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/virgiL/virgiL.jpg)
virgiL spune:
NEATA FETELOR!
DEEA,multam de cafea...bun-bun...m-am trezit si eu acum vreo ora ,dar nu m-am dezmeticit de tot..tot in pat stau.Saptamana asta m-a terminat ...
Si eu am visāt as noapte o vila imensa in care ma tot rataceam si nu mai nimeream iesirea...si de cate ori gaseam cate o usa sau fereastra dadea invariabil spre o mare turcoaz superba cu niste valuri imense.....Am uitat sa mentionez ca era vila ginecoloagei mele din Roman....care nu-i decat la cateva sute de km de cea mai apropiata mare
ELENA,tu intrebai de analize de trim 2?pai chiar daca as avea vreun chef(n-am) sau vreo indicatie(nici de asta n-am) n-as mai sti incotro sa apuc dupa ce mi-au fost gresite aproape toate analizele de trim 1 si a trebuit sa le refac si sa le platesc de doua ori si sa ma stresez de 7 ori ,si sa fac amnio...si asa mai departe...nu stiu ce sa zic...dar mai zic pas o vreme ...mai astept pana spre final de sarcina
Virginia 22+ cu ,mami de Ioana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Wow ce vis frumos, Virginia! Adica, eu imi doresc tare mult o casa. Pana una alta avem doua terenuri si nu ne-am apucat de nimic...
Vorbeati despre vergeturi. Clar genetica treaba, mama e pliiiina de vergeturi, tata nimic. Eu din fericire m-am aruncat in neamul lu tata. Am inceput sarcina cu Eva la 58 kg si in sapt a 36a aveam 83 kg. Ei bine pana la 40 sapt cand am nascut printesa nu m-am mai cantarit. Oricum, burta era imensa, si totusi nici urma de vergetura. Am baut foarte multa apa, cu crema nu m-am dat decat in trim 1, cu o crema de la Olivella, am inteles ca nu se mai comercializeaza marca. Acum mi-a adus sotul Mustela dar m-am dat doar o data cu ea.
Fetelor mi-am upgradat si eu semnatura ieri si nu observa nimeni... Sau nu va plac numele?
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/virgiL/virgiL.jpg)
virgiL spune:
Frumoase povestile cu bunicutzele voastre...eu daca ajung la vreuna din bunicile mele sa le duc cate un banutz pt cate o carutza de lemne ,bine...daca nu ,nu ma cauta nimeni..
DIANA din nou te admir pt calm si ratiune...mutare usoara!Sa nu te obosesti prea tare!
ELLY ,nu stiu cum poti dormi la pranz...ai draperii inchise la culoare?..bine ca te odihnesti...sa relaxezi burtik!
...eu oricat as fi de obosita ,pot doar sa zac in pat dar nu pot dormi ziua...si cu programul pe care-l am acum...nu mai pup eu nici patul..
Virginia 23+ cu ,mami de Ioana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tigruta/tigruta.jpg)
tigruta spune:
Buna dimineata.. mi-am facut o cafea tare ca sunt zombi din nou..ca nu am eu insomnii ci are Luca in locul meu..dupa ce a dormit ieri pana la 7 seara normal ca nopatea nu a mai avut somn..si statea la 2 nopatea saracul in fund si se uita la noi cum dormim si apoi bineinteles ca nu ne-a lasat nici pe noi sa dormim..iar bebe din burtica dadea si el spectacol de muzica rock
Ylari de ieri am observat sa stii..imi plac numele foarte mult, doar ca eu ma uit dupa nume de baietei
Deci eu cu crema speciala, mi-o aducea sotul din italia m-am dat de la bun inceput pana am nascut in fiecare zi, beam 2l de apa zilnic dar din pacate in ultimele 2 saptamani aveam o burta imensa si mi-au aparut vergeturi care acum se vad tare urat..conteaza si materialul sa stiti si gena
Va doresc weekend placut..avem zapada ca anins ieri asa ca ducem putin copilul la joaca..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 23+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tigruta/tigruta.jpg)
tigruta spune:
Diana sanatate..in legatura cu mutatul, cand nasti unde o sa locuiti?? cred ca nu tot la hotel nu
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 23+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellyshor/Ellyshor.jpg)
Ellyshor spune:
Hey, s-au trezit burtcile!
Diana spor cu mutatul! Ai grija la efort. Ma bucur ca privesti obiectiv situatia si incerci sa fii optimista. Sunt convinsa ca in cele din urma totul va fi bine, pt ca tu esti o mamica puternica, iar puiul tau va fi si el un luptator.
Virgi da, am draperii verde inchis :))))) Ce m-ai nimerit.
Dar sa stii ca pot sa dorm si fara sa le trag, depinde cat de obosita sunt. Mai degraba sunt mult mai sensibila la zgomote, decat la lumina. Imediat ma trezesc dc aud usi sau ceva zgomot.
Si eu continui sa am contractii nedureroase, desi iau no spa si magne b6. O sa trec mai incolo pe Magnerot si sper sa-mi fie mai bine.
Legat de odihna, incearca sa te relaxezi mai mult in weekend
Elena asa e cu vergeturile. Depinde si de materialul genetic. Sa vedem cu cine o sa seaman, ca mama are, tata n-are
Ylari fff frumoase cele 2 nume. Si eu ramasesem sa aleg intre Matias Cristian si Mihnea Stefan. Pana la urma a ramas Mihnea Stefan ca i-a placut si lui tati
Pupicei!
Elly 23+ cu Babyboom
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diana85/diana85.jpg)
diana85 spune:
Virginia, tu vorbesti de calm si ratiune? Am mai scris ca ma mir si eu de unde vine rabdarea si linistea asta. Dar vezi ca momentele de cumpana sunt bune si pentru ca te ajuta sa te cunosti mai bine - aflii despre tine lucruri pe care nu le credeai.
Asa sunt si eu cu somnul de pranz - nu pot mai mult decat sa vegetez cu ochii inchisi. Doar in primul trimestru am reusit sa dorm de vreo doua ori dupa-masa, atunci oboseala era la cote maxime.
Tigruta, acum in sfarsit ne mutam din hotel. Sincer ma obisnuisem aici si acum imi pare rau, daca as avea de ales as ramane inca trei luni, dar... asta este.
Cu nasterea aveam trei posibilitati - Franta (lucrez acum "temporar" in Geneva si e chiar la granita), Portugalia (unde sunt angajata, asigurata si am locuit ultimii trei ani) si Romania. Am pus in cumpana avantaje si dezavantaje si am decis sa fie Romania. O sa ne mutam oarecum cu ai mei (e loc suficient si suntem oarecum fiecare cu treaba lui - casa a fost facuta ca noi sa stam acolo insa nu am facut-o mai mult decat in vacante), ei ne mai pot ajuta la inceput, avem o gradina mare si e oarecum "la tara" - deja ma vad pe gazon in balansoar mancand cele mai bune cirese din lume din gradina si citind cu gandacelul mic dormind langa mine , plus ca ai mei sunt absolut innebuniti dupa mine - dupa primul lor nepotel nu mai zic. La fel si soacra mea, zilnic ma suna sa vada cum suntem
. Am zis ca ar fi o stupiditate sa stam la capatul lumii singuri, amandoi acasa (sotul meu lucreaza de acasa) si sa-i zburam jumate de continent cand pe unii, cand pe altii, sa-si vada nepotul.
Gata...am tras de timp ce-am tras -acum chiar trebuie sa ma apuc de impachetat...
Diana 23+ cu
Mirciulica