Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maiiunie2012 spune:

hihiiii....am comandat-o de pe un site cand mi-am comandat si uleiul de migdale si cel de germeni de grau.
Am inteles ca se gaseste si in farmacii, dar nu in toate.
Uitati aici de unde am luat eu:

http://www.elemental.ro/576-hartie-ph-1-14-set-10-buc.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Elena, scriai de valuri in burtica. Alea, din descriere, par a fi aorta ta abdominala. Ciocaniturile insa sigur sunt ale lui bb, care iti face cu mana, prieteneste!
Aever, urina colorata ar putea fi din cauza unui consum sarac de lichide. Fii putin atenta si verifica daca bei macar 2 litri de lichide pe zi.
Titi, si eu am contractii de genul asta, aporape toata ziua si toata noaptea, si simt o presiune in vagin sau in colul uterin, nu-mi dau seama exact. M-am programat marti la ginecolog. Serviciul meu presupune multa alergatura, condus cel putin 100 de km pe zi pe strazile astea nenorocite pline de gropi.
Diana, daca bb nu isi face simtita prezenta, ia si bea niste pepsi sau niste cafea, apoi aseaza-te in pat. Poate-l mobilizezi sa-ti faca si tie din mana. Azi nu si-a facut simtita prezenta deloc?
Ylari, si placenta mea e situata anterior, probabil de asta am simtit bebelusa abia la 17-18 saptamani. Eu dupa amnio am stat in pat 2 zile, apoi am zburdat ca o caprioara. Iar in fund am stat aproape mereu, in pat, cam la 75 de grade, ca altfel cum aveam sa stau cu laptopul in brate? Felicitari pentru rezultate, nici nu ma asteptam sa iasa ceva aiurea! Bre, da' agitata ai mai fost azi! Cin' ti-o bagat ardei in chiloti, vorba aia?
Onutza, misto ca poti dormi pana la 10, dar tu nu lucrezi, esti atat de rasfatata de soarta?
Mi_bebelina, nu am stiut ca ti-a dat nifedipin de 10 mg. Pai asta nu se mai fabrica de cel putin 2 ani. Iar cel de 20 de mg nu se poate rupe, e comprimat filmat. Dar ai citit mesajul meu despre nifedipin?
Maimutzica, bun venit in gasca! Ce copil mic ai si te-ai incumetat sa intri din nou in aventura! Cum ai trecut de primul trimistru, ai avut greata, ti-a fost rau? Fetita te-a solicitat mult, ai reusit sa faci fata cu usurinta?
Elena, nu-s ce sa zic de analizele de trimestru 2, ca eu nici nu stiam ca se mai fac in trim 2. Eu nu mai fac nika de-acu', o buna bucata de vreme. Mi-a ajuns tot stresul ultimelor saptamani, deacum ma rasfat. Ma gandesc ca am oleaca de anemie, pentru ca am facut o ragada intr-un colt al buzei si asta poate fi un semn de anemie. Dar las analizele pe mai incolo-sha.
Elly, voiam sa te intreb, cum iti e cu uleiul de migdale, e bun? M-am tot fatait eu prin magazinele din oras sa cumpar, dar n-am gasit. Apoi am vrut sa fac comanda pe site-ul pe care l-ai dat tu odata si-mi cerea CNP-ul, ori nu prea imi convine sa scriu pe site-uri necunoscute CNP-ul. Dar se vede treaba ca pana la urma n-am incotro. Mai gasisem ulei de argan, dar mi se pare cam scump, 65 de lei 100 ml. Asta de migdale era accesibil, 53 de lei 250 ml, daca ar fi si fain pe piele, ar fi minunat.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Anitta eu am comandat cu 17,5 lei sticla de 100ml, migdale dulci bio.
Si mi-am luat si o sticluta de 100 ml ulei de germeni de grau. Le-am amestecat si ma dau cu compozitia asta.
Pana acum n-am nici urma de vergeturi, desi m-ati vazut ca sunt destul de slabutza
Nu stiu de acum incolo. Sunt multumita de cum se absoarbe, mai ramane un pic uleios dupa aplicare, dar intr-o ora pielea se face tare fina.
Sper sa dea rezultate si cu vergeturile mai incolo cand creste burtica si mai mare.

Daca va hotarati sa comandati uleiuri nu alegeti ca transport Posta Romana. Mie mi-au spart sticlele la primul colet si le-am returnat. Apoi am ales serviciul de curierat si n-a fost nicio problema. Au venit cu coletul la usa. Diferenta de pret intre cele 2 transporturi nu e deloc mare.

Uitati aici un topic unde se discuta de pierderile de lichid amniotic si de hartia PH. De aici am aflat si eu

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88168&ARCHIVE=true&nm=fisurarea-pungii-lichidului-amniotic

Elly 23+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Eu am luat uleiul de migdale dulci de la plafar. Mie vergeturile mi-au aparut in saptamana 35 si la 37 am nascut, nu s-au spart foarte rau, dar tot se vad. Bine, la 40 kg luate, la ce ma asteptam? Cu toate cremele din lume si era imposibil sa nu apara ceva

--------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel 19s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Felicitari, Ylari! Nu mai stiam ce ai facut asa ca te-am cautat aici si am citit! Ma bucur tare mult ca baoetelul e bine!

10 saptamani

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Multumesc, Elly si Andra. Andra, tu cu ce pret ai gasit? Eu am folosit in sarcina anterioara o crema de la Avon, speciala pentru prevenirea vergeturilor. Am luat in total 23 de kg. Vergeturi am facut doar pe fund, ca am uitat ca-l am si pe asta cand ma ungeam cu crema. Crema am folosit-o zilnic, uneori de doua ori pe zi, din luna a cincea pana am nascut.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Multumesc, Alex, scrisesem si la aspirante. Pupici multi!!!

Mi-am schimbat ceva la semnatura

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Acum la sarcina asta inca nu am luat, chiar maine vreau sa cumpar, iti zic apoi. Stiu ca data trecuta mi s-a parut cam scumput, era aproape cat mustela pentru gravide, dar nu mai stiu exact cat si ce cantitate. Scria pe el olio de mandorle sau ceva de genul...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel 19s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Anitta, bebe2 nu era neaparat 'pe agenda', dar acum sper sa scap in max 2 ani de pampersi definitiv Spre deosebire de prima sarcina unde n-am avut pic de greata, acum am recuperat din plin. Bine ca au trecut acum..
Vad ca vorbiti despre uleiuri, eu la prima sarcina am folosit de la Weleda un ulei de galbenele pt masaj, mie una mi-a placut, n-am facut vergeturi. In schimb mie mi s-au spart prin ultimele sapt niste capilare fine pe picioare (se vad doar daca te uiti atent), cred eu ca din cauza ca am circulatia periferica deficitara.

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011) si 17s
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Buna dimineataaaa

Cafeluta calda si buna pentru mamici cu burtici avem

In primul rand, Ylari ai fost tare, tare haioasa si tare agitata. Ma bucur din suflet ca inca o mamica cu amnio are un rezultat excelent. Acum fa ca mine si spune-i bebelului tau ca mami a lui este o agitata si sa nu se sperie ca-i trece repede Felicitari voua!

Eu sunt treaza de pe la 6. Am avut o seara agitata cu vizitatori si cu o masa care nu mi-a facut tocmai bine.

A venit bunicaaa, de la tara(olteanca), sa vada burtica.
Fetelor, am o bunica de 79 de ani, mica si slabuta, care nu aude decat cand vrea, dar vede excelent, haioasa la maxim, de te face sa razi pana zici stop.
A venit sa ma vada, ca de... poate da coltu'(exprimarea ei) si nu ma vede si ea bortoasa si plus ca stia ea(de la mama) ca a costat analiza aia(amnio) mult si sa-mi dea si ea(personal) jumate din valoare. Cat am stat de m-a analizat, tataie a controlat fiecare dulap in parte din casa sa vada ce avem noi pe acolo

Si au venit si cu verisoarele mele si fetele lor (3 si 7 ani) care m-au pupat pe burtica de m-au ametit. Si m-a mancat undeva sa ma joc cu ele un joc cu animalute pe kinect, unde am depus ceva efort...si dupa am avut niste contractii...
Plus ca ieri dimineata a fost mama la mine si a facut o mancare de mazare buuuuna, iar dupa 2 portii m-am balonat de am crezut ca-mi iau zborul

Sa avem un weekend fara incidente!

Deea 18+ cu dolofanel

Mergi la inceput