Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

La Bistrita anul asta nu prea a fost frig, minim a fost -5 grade. Il scot aproape zilnic afara si m-am intalnit si eu cu doamne care ma certau ca nu are fular pe gura.
La 4 luni jumatate nici noi nu ne intorcem, dar isi ridica capul sa se uite dupa mine cand dispar din raza vizuala . nu intinde mana sa prinda jucariile agatate, dar daca ii pun jucarii in brate se joaca cu ele. E mai puturos ca sora lui la aceiasi varsta, dar nu ne grabim nicaieri, il astept.
Si la noi in gingia de jos se simt 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Salut...venim si noi ca oile ratacite...ca parca nu mai imi ajunge timpul sa citesc si sa si raspund...ma organizez cam prost in ultima vreme, dar am avut si un picut de alergat. In fine, e bine sa va revad, desi nu am citit mai nimic.

Noi am decolat azi pentru prima oara, si nu oricum, ci de pe masa de la bucatarie. Era in scaunul de masina...s-a aplecat in fata, ala s-a dezechilibrat, s-a dus pe masa si apoi jos. nu are nimic, i-am pipait toate alea si i-am urmarit starea. Dar evident ne-am speriat ffff rau. Deci la capitolul sarituri de la inaltime, nu cred sa ne ia cineva

In rest va pup pe toate, si incerc sa tin aproape cat posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

pe Eliza si pe mamica speriata. Si eu il pun in scaunul de masina prin casa, dar doar pe jos sau in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Salut...venim si noi ca oile ratacite...ca p[arca nu mai imi ajunge timpul sa citesc si sa si raspund...ma organizez cam prost in ultima vreme, dar am avut si un picut de alergat. In fine, e bine sa va revad, desi nu am citit mai nimic.

Noi am decolat azi pentru prima oara, si nu oricum, ci de pe masa de la bucatarie. Era in scaunuld e masina...s-a aplecat in fata, ala s-a dezechilibrat, s-a dus pe masa si apoi jos. nu are nimic, i-am pipait toate alea si i-am urmarit starea. Dar evident ne-am speriat ffff rau. Deci la capitolul sarituri de la inaltime, nu cred sa ne ia cineva

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria (18.07.2011)

Bine ca sunte-ti ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

am pus pe blog o lista cu legumele fructele care retin cele mai multe sau cele mai putine pesticide. Pe lista neagra sunt nectarinele, merele si spanacul. Cele mai prietenoase: avocado, mango, cartofii dulci si pepenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

am pus pe blog o lista cu legumele fructele care retin cele mai multe sau cele mai putine pesticide. Pe lista neagra sunt nectarinele, merele si spanacul. Cele mai prietenoase: avocado, mango, cartofii dulci si pepenii

blog

casa, dulce casa

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Super! Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Oana imi pare rau sa aud ca a trebuit sa treci si tu prin asta,si mie
mi-a cazut acum 2 saptamani din pat A aruncat o jucarie sub pat ,si eu m-am gandit sa ma arunc repede dupa ea si Alexia s-a gandit sa se arunce dupa mine . Noi am avut noroc ca la mine in dormitor patul este destul de jos,dar oricum am tras o sperietura groaznica amandoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Andy, tare imi pare rau si mi-e asa de mila, iti dai seama ca te pisca un tantar sau o insecta ceva si cand te mananca iti vine sa mori. Eu innebunesc cand ma pisca ceva, asa ma scarpin pana rup si curge sange in locul respectiv.
De cand tu si lulusor ati povestit de dermatita , parca ma mananca pe mine si sincer tare, tare mi-e mila de beblusi

Offf si Eric a lui lulusor sa scape odata.....si toti copilasii bolnavi ca tare e rau ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Anda, relaxeaza-te mamico! Daca doctorul ti-a spus sa stai linistita, lasa fata sa faca lucrurile in ritmul ei, iar tu nu te mai stresa.
Stefan are 4 luni jumate si nu se intoarce. Doar pe parti, si asta accidental pentru ca-si ridica picioarele. Si cu ganguritul a inceput foarte tarziu comparativ cu alti copii de aici - cu asta m-am ingrijorat putin.

Mami de Pusculeanu mic si iubit (24 aug 2011)

Eric nu se intoarce si nu a facut-o inca niciodata , iar eu chiar nu am pus problema de ce nu o face. O sa se intoarca el odata si odata..pana s-o insura ....:))))))
El doar isi ridica picioarele , se face ca o barcuta, se mai prinde de pantaloni in timp ce si le ridica in sus ..cam atat...
Manutele nu si le-a admirat asa cum scrie la carte... doar isi suge degetele...

Apropo's ca mi-am amintit...Eric se uda la picioare, cumva transpira parca....are piciorusele ude...Ce inseamna asta, ca e lipsa de calciu???

Lori, stai linistita....nu ai tu cum sa superi pe cineva:)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Salut...venim si noi ca oile ratacite...ca parca nu mai imi ajunge timpul sa citesc si sa si raspund...ma organizez cam prost in ultima vreme, dar am avut si un picut de alergat. In fine, e bine sa va revad, desi nu am citit mai nimic.

Noi am decolat azi pentru prima oara, si nu oricum, ci de pe masa de la bucatarie. Era in scaunul de masina...s-a aplecat in fata, ala s-a dezechilibrat, s-a dus pe masa si apoi jos. nu are nimic, i-am pipait toate alea si i-am urmarit starea. Dar evident ne-am speriat ffff rau. Deci la capitolul sarituri de la inaltime, nu cred sa ne ia cineva

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria (18.07.2011)

Bine ca nu a patit nimic. Si eu il mai pun pe scaun in bucatarie, dar il leg si ii asigur si manerul la scaun, ca si eu am mereu senzatia ca o sa-l vad jos.
sa treaca sperietura.

Mergi la inceput