Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (207)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Luminel: sa va fie de bine ospatul, sa-ti traiasca baiatul.

Alina_anto: felicitari pentru scortisorul Filip frumos si voinic, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.

si eu am de astazi un nepotel, ma duc mai pe seara sa-l vaz.

Te iubim, printesa Victoria!!!

multumesc Belleane sa-ti traiasca si tie nepotelul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Sa-ti traiasca nepotelul, Belleane

...si multumesc fetelor pt urarile ref la nepotelul meu

Simonixu', tare de tot faza cu oul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ali chiar voiam sa te intreb, de ce nepotel e vorba, al cui e? Fratele lui Stef??? Cu reducerile, am mai vzt 70 % sa stii, la next ca tot sunt preferatii tai. si la kiabi. Dar deocamdata 50%. Eu le-am luat deja tot ce aveau nevoie...
Adriana daaa, o sa mai pun poze, s-au facut mari, se impune :)
Simonix e tare distractiv la voi! Nu vad cu cine ar semana Robert lipsit de imaginatie, asa ca nu ma mir ce replici scoate...daar ma distreeez
]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Eu n-am vazut mai nimic special la reduceri. Mie imi plac lucrurile de la next dar mi se par tare scumpe. Erau la reduceri in Baneasa doar niste chestii nasoale rau pentru varstele copiilor mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Azi cica ar fi Sf Anton! nu stiu daca avem sarbatoriti dar urez La multi ani! tuturor celor cu numele Anton sau derivatele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Laurita, bb e al unei verisoare primare de-a lui S. Si noi il botezam, abia astept sa cumpar hainutze.

Merci de pontul cu Next, sper sa ajung in weekend. Pt ai mei copii n-am ce sa iau , doar poate geaca pt la anu'. La soldurile din iarna trecuta le cumparasem si costume de ski pt iarna asta si deh, nici pic de zapada sper sa-i mai vina lui Vladone si la anu' ca e asa dragutz.
Da, Belle, e scump next-ul, dar eu mor dupa hainutele lor pt baietei. Si intr-adevar reducerile de anul asta nu sunt cine stie ce, cel putin deocamdata.

Ma pregatesc si eu de plecare. Va pupez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Nu am mai scris iarasi de ceva vreme, dar mi-e cam greu de pe calculator, ca tot nu mi-am gasit timp sa instalez ce trebuie pe laptop.
Asa, si acum sa scriu ce-mi aduc aminte si nu va suparati daca fac urari cu intarziere, da?

alina felicitari pt bebe .Sa creasca mare, sa fie papacios, sanatos si sa se joace frumos cu surioara lui.

lorich La multi ani!!! pt Ana.Sa fie fericita, sanatoasa si iubita.

lumi La multi ani!!! pt Florin.Am vazut poze si tare mult mi-au placut si tu esti asa tanara, nici nu-mi vine sa cred ca ai un baiat major.

laura am tot vrut sa-ti scriu dar am uitat.Ma bucur ca ai renuntat la job-ul ala solicitant.Aia nu era viata.Lasa ca se rezolva cumva cu alt job, dar acum e asa important sa stai langa copii, mai ales langa Ilinca care e inca mica.Eu voi sta un an fara plata ca nu vreau sa-l duc pe Victor la cresa, sau sa-l las cu cineva necunoscut 9 ore pe zi, pt ca mi se pare mult prea mic la 1 an.
Apropo de nastere, si la mine prima nastere cu Julia a fost horror si a durat mult, am urlat de m-a auzit tot spitalul, pe cand la Victor tac-pac, deabia am reusit sa ma urc pe masa .Cand l-au chemat pe sot sa-si vada baiatul credea ca aia s-au tampit la cap si il confunda cu altcineva deoarece cu un sfert de ora in urma era in salon si povestea cu mine si nu-i venea sa creada ca s-a terminat asa usor. Eu am zis ca asa as mai naste inca vreo 2-3 copii , dar noi ne oprim aici oricum ca nici nu am avea finante sau spatiu de mai multi si avem cate unul din fiecare

adriana mie nu mi-ai trimis pm cu locatia unde ati fost, dar noroc cu google si am gasit Imi place ca e chiar pe plaja, dar aveati prin zona magazine sau altele?

desiree ma bucur ca Victoria e mai bine cu raceala.Multa sanatate!

Sunt sigura ca am uitat jumatate din ce vroiam sa mai scriu, dar maraie Victor ca nu e bagat in seama.

Edit: inca una si ma duc Simonix e super tare Robert cu oul si cu tot ce inventeaza el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Fetele, inca niste perle de Robert

Ii ziceam ca vreau sa il masor si sa pun un semn pe usa sa vedem cum creste. Si ii zic: o sa te masor o data pe zi. Dar apoi zic: e cam mult, o data pe zi, mai bine o data pe luna. El: mami, nu suntem pe luna, suntem pe Jupiter deci sa ma masori o data pe Jupiter

Si tot despre planete: ma corecteaza domnul... Trancaneam in timp ce il imbracam si veni vorba de planete si i-am zis ca Mercur e prima planeta de la soare, apoi Marte, a doua ... la care el a sarit repede: Nuuuu, mami, a doua e Venus, planeta cu ochi Apoi e Pamantul si abia apoi Marte :) (Bine, nici nu e greu sa ma corecteze, sunt bata la chestii stiintifice, norc ca citesc cartile lui ). Iar Venus e planeta cu ochi pentru ca e ... singura care se vede cu ochiul liber

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Ce perle dragute....al meu m-a facut de kko..le-a zis alora de la gradi..i'm the best and fuck the rest

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

Ce perle dragute....al meu m-a facut de kko..le-a zis alora de la gradi..i'm the best and fuck the rest

cu hilizituri!!

Mergi la inceput