Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (207)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello, Hello,

pt toata lumea!

Laurita, tot cu dor! Hmm, presimt ca va duceti la shoppinguit, ha? V-am prins, asa-i? Aseara am fost si eu, ca-l vom boteza pe nepotelul care abia s-a nascut, dar astept reducerile de 70%. Ai idee cand vor fi?
Si la noi s-au ameliorat mult relatiile dintre fratiori, acum se joaca, mai ales seara, dupa ce ii bag in pijamale, Doamneeeeee, daca nu se alearga, sar prin pat, se gadila, rad de lesina, e tare frumos!

Lumi, f frumoase pozele. Moama, ce platou aratos! Sa va fie de bine si sa va cinstiti si la 100 de ani!

Dana, ce-ati facut pana la urma cu stridiile?

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Luminel, ai baiat mare intr-adevar -- are mutra de baiat cuminte
Tu erai cea cu pulovar crem, nu? Sa stii ca nu te-am recunsocut initial - in poza de la avatar, pari mai trista, mai altfel, nu stiu.
La cat mai multe aniversari frumoase!

Laura, pai numai faptul ca mama ta a facut 5 copii spune multe -- e de admirat, ca inteleg ca de f tanara v-a avut pe voi doua si uite ca fara ocupatie nu poate
Mai poti pune si la noi poze cu puii tai, n-am mai vazut-o pe Ilinca de muulllttt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

'neatza! multam de coffee Aly! ti-ai intrat iar in mana

Multumesc mult inca o data pentru urari si complimente Laura, Aly, Stephany, Nadia, Cleo, Inais!
Laura, m-ai facut sa rosesc! hai, mai, cum parca fac eu 18 ani
ar trebui sa-i multumesc cui a facut pozele ca a stiut unghiul bun
in realitate nu arat asa

Nadia, ma bucur ca e un pic mai bine printesa! hai, ca incet treceti de la Mures la ... Oltetz!

Laura si Aly, ma bucur ca s-au ameliorat relatiile intre frati! au mai crescut si ei!
Florin o iubeste intr-adevar f mult pe Cristi(daca nu tinea asa mult la ea, ar fi fost si mai grea perioada asta de cand a plecat tati); dar chiara si asa, mai au conflicte chiar daca diferenta e asa de mare intre ei; daramite cand diferenta e mai mica! ohoo....

va pup! revin...astept sa mai scrieti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Luminel, ai baiat mare intr-adevar -- are mutra de baiat cuminte
Tu erai cea cu pulovar crem, nu? Sa stii ca nu te-am recunsocut initial - in poza de la avatar, pari mai trista, mai altfel, nu stiu.
La cat mai multe aniversari frumoase!

merci Adriana! pai, e cuminte in general! il strica nervii
eu eram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Cleo, Simo, Esme, sa va fie de bine intalneala. Ps: Ce gemeni au fost la voi in vizita, Esme?

Nu au fost gemeni la noi in vizita am fost noi la ei. La gemenii M&M, adica Sara si Cristian de mihbut. Doar ca noi am stat mai mult decat Mara si Robert din motive obiective

Ca sa raspund la ce si-a ales Robert...habar nu am insa Lorelei i-a cam neglijat pe copii, asa ca Robert acum avea de ales doar intre Mara si Sara La un moment dat insa o pierduse pe Mara ca era Cristian (mare smecher si el desi asa un smecher linistit) acaparase locul de langa Mara. La plecarea noastra insa si-au dat niste pupici Lorelei cu Cristian de ne-am prapadit de ras...asa ca nu prea inteleg cum functioneaza legaturile astea

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata!

Lumi ce-mi facusi mama???Si asa ieri ma gandeam numai la Exc. ala, ma gandeam cand sa ajung si eu acolo...si acum pui poze?????Platouri???

Sa va fie d ebine, sa-ti traiasca puiul mare si amjor Florin!!!!

Alina ati ajuns acasa??? Eu nu am putut sa mai vin in vizita la scorisor, e jale cu 2 legati de tine. Pupam si asteptam pozici!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Neata!

Lumi ce-mi facusi mama???Si asa ieri ma gandeam numai la Exc. ala, ma gandeam cand sa ajung si eu acolo...si acum pui poze?????Platouri???

merci Lori!

ce-ai vazut in poze e ce mai ramasese pe platouri dupa ce ne-am ghiftuit bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare :)

Luminel moaaama ce mancatorii acolo V-ati distrat, se vede - sa va fie de bine petrecerea si sa iti traiasca Stefanitzul

Cine intreba ce si-a ales Robertzonele? Pai ... de la gemeni jucarii In rest el o alege pe mama hehe :) Deci ieri acasa m-a impopotzanat ca pe un brad de Craciun, mi-a pus toate inelele si esarfele in cap, si lantzuri si cercei, cica " sa fiu si mai frumoasa decat sunt de frumoasa" - aratam ... minunat La cat m-a albit de pupici am concluzionat ca io sunt THE ONE El e printul, eu printesa - evident ca a trebuit sa il imbrac si pe el ca print - cu o esarfa in jurul burtzii Arata si el magnific, ne-a gasit Bobo asa - s-a speriat omul de noi Azi dimineata sa ma lesin - fiumiu in pat imi zice: "mami, fa-ma" Io? What? el: "sunt ou, fa-ma" - si a trebuit sa il "clocesc" pana a spart coaja si a iesit din ou ...

Eh, cat despre fete ... vedem noi mai incolo, mie una mi-e tare greu sa aleg - sper sa se descurce baiatul mai incolo singur

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Salutare :)

Luminel moaaama ce mancatorii acolo V-ati distrat, se vede - sa va fie de bine petrecerea si sa iti traiasca Stefanitzul

Azi dimineata sa ma lesin - fiumiu in pat imi zice: "mami, fa-ma" Io? What? el: "sunt ou, fa-ma" - si a trebuit sa il "clocesc" pana a spart coaja si a iesit din ou ...

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

merci Simo

asta a fost ce mai tare faza pe care am auzit-o in ultima vreme!!!!
Robertone, esti cel mai tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Luminel: sa va fie de bine ospatul, sa-ti traiasca baiatul.

Alina_anto: felicitari pentru scortisorul Filip frumos si voinic, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.

si eu am de astazi un nepotel, ma duc mai pe seara sa-l vaz.

Mergi la inceput