Prichindei nazdravani 2008! - *LMA 2012* (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

super tare......cu partzaitorile....
Teo e asa incantata cand trage 'aghioase'...merge si ...parca sare pe broaste...
Acu Teo ma intreaba intruna...cand se casatoreste ea...si cu cine...asta-i ultima dilema a copilului
ma bucur pt mama ta si pt tine
Cum stai cu kilele?...adica...esti pregatita ...pt Poiana?
Azi am vazut ca am si eu vreo 2 in plus...dar n-am chef sa ma gandesc la ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Tatiana sper sa fie ok cu mama ta.
Si in legatura cu manifestatiile mi se pare absurd sa iei oameniik la bataie de parca ar fi animale,inteleg ca trebuiau sa se apere dar cand un om este la pamant tu s ate napuci sa te dai cu bastoanele si cu picioarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata fetelor !

si , poftiti de serviti la alegere !

Ce frig eeeee....brrr..... Cand ma gandesc ca parintii mei nu au caldura.... Ei sunt racordati la CT din oras si cum aceasta e in faliment din cauza datoriilor...s-au trezit tocmai iarna sa taie agentul termic...nu se gandesc la biata lume care sta in frig.... Am vazut prognoza pe urmatoarele zile...vremea se va incalzi...Doamne ajuta!

Biculina aseara a fost in verva maxima, a tzopait, i-a turuit guritza...mama mama, s-a invartit cu scaunul, a colorat, s-a jucat cu masinutzele (mi-a si pus una in geanta sa i-o lipesc la servici), de alergaturi nu mai vorbesc, cred ca am zapacit bietii vecini..., norocul nostru ca sunt intelegatori .

Tatiana, Doinita...m-ati distrat tare cu partzonelile .

Alina, nu te mai necaji mami. Intr-adevar secventele sunt dure si din pacate atacurile s-au rasfrant si asupra nevinovatilor dar asta e riscul la care s-au supus...Pentru mine imaginile nu au un efect asa mare...doar am fost martora la ce s-a intamplat in '89 . Sa nu uitam ca statul la TV nu schimba STATUL.... Ceea ce ma dezgusta cel mai mult este ca reporterii de la fatza locului sunt sub orice critica...era un tinerel pe care-l tarau fortzele de ordine si reporterashul il intreba de zor dc a iesit in strada, mai avea putin si-l intreba si cum se simte in momentele alea...

Nu stiu dc dar am asa un sentiment ciudat...am si visat cam nashpa unele persoane dragi.... Duca-se ca noaptea...

la toate si la toti!

Mergi la inceput

prezenta la astazi am o zi full de si sa pregtesc o comanda.
Mi-am luat niste sarma argintata sa mai lucrez cate ceva si nu prea imi iese ce vreau eusi ma oftic asa tare ca sunt cam proasta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Hai Alina ,capul sus,cum vorbesti asa?Bafta la ce ti-ai propus.

Doinita,la kg stau 62,cica tin cura.Am mancat ieri pana la ora 18 doar un iaurtel,apoi cu gasca m-am aruncat pe paste.Ce-am dat ziua am pus seara.Pai asta-i cura?Si noi suntem la faza cu mireasa.Daria vrea o rochita lunga alba,cu voal lung si cu pantofi roz bombon cu toc,si sa-i fac 2 moate unul roz si unul mov.
Biculinei,si tie bineinteles,asta-i varsta cand toaca incontinu din gurita.Te inebunesc cateodata,te termina.Ale mele toaca si prin somn.Aseara am adormit si eu ,cu greu,ca de obicei,si numai ce o aud pe Iarina din patut:M-am mutat!!striga in gura mare,de am sarit ca arsa sa vad unde s-a dusSi ea dormea dusa,fara nici o treaba.Apoi,de ciuda m-am "impiedicat"putin pe dincolo
Ma duc sa bucataresc ceva,vreu sa fac tocanita de pui cu ciuperci si o ciorbita.Va chem la masa cand e gata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

prezenta la astazi am o zi full de si sa pregtesc o comanda.
Mi-am luat niste sarma argintata sa mai lucrez cate ceva si nu prea imi iese ce vreau eusi ma oftic asa tare ca sunt cam proasta

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina, ce sunt vorbele astea ? Vad ca ai o zi plina de smotruiala si spalaturi si nu poti sa te mai concentrezi si la handmade. Fa-le pe rand, nu toate odata si o sa reusesti !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Hai Alina ,capul sus,cum vorbesti asa?Bafta la ce ti-ai propus.
Doinita,la kg stau 62,cica tin cura.Am mancat ieri pana la ora 18 doar un iaurtel,apoi cu gasca m-am aruncat pe paste.Ce-am dat ziua am pus seara.Pai asta-i cura?Si noi suntem la faza cu mireasa.Daria vrea o rochita lunga alba,cu voal lung si cu pantofi roz bombon cu toc,si sa-i fac 2 moate unul roz si unul mov.
Biculinei,si tie bineinteles,asta-i varsta cand toaca incontinu din gurita.Te inebunesc cateodata,te termina.Ale mele toaca si prin somn.Aseara am adormit si eu ,cu greu,ca de obicei,si numai ce o aud pe Iarina din patut:M-am mutat!!striga in gura mare,de am sarit ca arsa sa vad unde s-a dusSi ea dormea dusa,fara nici o treaba.Apoi,de ciuda m-am "impiedicat"putin pe dincolo
Ma duc sa bucataresc ceva,vreu sa fac tocanita de pui cu ciuperci si o ciorbita.Va chem la masa cand e gata

tatiana

Tatiana, ! Iarina dragutza de ea ! Pai n-ai inteles? Era mesajul pentru tine , dk nu striga ea n-aveai gand de "impiedicat", nu ?
Cum sunt gurmanda din fire , m-am pregatit si astept invitatia...

Mergi la inceput

Astazi ma duc sa o tund pe Delia ca i-a cam crescut parul,avem o problema grava cu calculatorul si nu stiu ce sa mai fac.
Astazi a gatit mama o mancarica de fasole,cand ma intorc trebuie sa ma apuc serios de treaba pentru ca am cam lenevit-o cu blogul am lasat-o mai moaledin pacate si cred ca din acesta cauza am lasat-o si mai usor cu promovatul.
Pacat ca mi se pare ca m-am cam delasat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Astazi ma duc sa o tund pe Delia ca i-a cam crescut parul,avem o problema grava cu calculatorul si nu stiu ce sa mai fac.
Astazi a gatit mama o mancarica de fasole,cand ma intorc trebuie sa ma apuc serios de treaba pentru ca am cam lenevit-o cu blogul am lasat-o mai moaledin pacate si cred ca din acesta cauza am lasat-o si mai usor cu promovatul.
Pacat ca mi se pare ca m-am cam delasat.

http://alinahandmade.blogspot.com/

Hai, trage aer in piept, stabileste ce pasi trebuie sa urmezi si...succes . Nu cred ca este delasare, gandeste-te ca au fost bolile Deliei, sarbatorile si in plus problemele in familie .
Deliei tunsulici!

Mergi la inceput

O sa pun o poza cu De4lia tunsa

Mergi la inceput