Aspirante optimiste (749)
Raspunsuri - Pagina 6
gabyv spune:
Buna fetele
Eu nu m-am apucat inca de cura , abia de luni, desi cred ca o sa mai trisez putin si o sa adaug si niste fructe, ca nu pot trai fara.
Cam atat despre mine
Ah, chiar, ce se intampla pe aici? Nu mai intra prea multa lume...
MeAlex spune:
Eu sunt prezenta la datorie!
, Gaby!
10 saptamani
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 600 mg/zi
pentru sanatos!
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky82 Moni nu ti-l mai trimit ca nu il mai am zilele trecute am facut curatenie pe la mail-uri si din greseava ...vad... ca nu il mai am, cand il primesti mi-l dai si mie te rog. In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi |
da-mi adresa ta pe PM si ti-l dau ca mi l-a dat Cixinica
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
Miky nu-mi m ai da adresa de mail ca ti-am dat asa pe PM
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
gina85 spune:
Buna fetelor,acum am ajuns de la munca si as vrea sascriu temp baz,poate cele care stiu mai multe decat mine ma vor ajuta sa o inteleg mai bine:
3° 05/01 36.3 cm
4° 06/01 36.3 cm
5° 07/01 36.3 spotting
6° 08/01 36.3 cm terminat
7° 09/01 36.1
8° 10/01 35.9*
9° 11/01 36.4
10° 12/01 36.2 test ov neg
11° 13/01 36.3*
*:
E prima luna cand o masor asa ca am sa rog si pe celelalte fete care o masoara sa o scrie asa poate ne schimbam parerile
gabyv spune:
Gina, baga aici graficul ca sa ne dam cu parerea sunt multe fete care isi iau temp aici, dar nu vor sa recunoasca
Eu mi-o iau zilnic de mai bine de un an.
Ca sa pui linkul de la graficul tau:
iti zic mai tarziu, daca nu stii, ca nu imi merge situl acum (poate fi din cauza ca sunt la servici si am blocate unele pagini)
asa in mare e undeva la share- home page, dar trebuie sa dai intai setup , pt prima data si apoi linkul care ti-l dau ei, trebuie sa fie de forma: www. FF. com/home/ (un cod care este codul tau)
Alex ca sa ma molipsesc si eu
Eu stau pe comp si ma plictisesc si mai am o ora de stat la servici, poate plec si eu mai devreme, poate ma lipesc la sef
MeAlex spune:
Gina, sunt OK temperaturile, dar trebuie sa vedem cum continua, e prea devreme sa decidem ceva.
Moni, imi pare rau de z1.
de molipsire!
10 saptamani
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 600 mg/zi
pentru sanatos!
miky82 spune:
fetelor de ce oare mi se usuca gura? o fi de la vitamine sau aspenter?
Moni merci mult de tot!
Mai fur si eu un de la Alex.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi
gina85 spune:
mealex dupa tine ar trebui sa mai fac un test de ov in seara asta chiar daca ala de ieri era neg si scria ca depista ov cu 24-36 ore inainte??????am un pic de dubii pt ca cm variaza de la 26 29,de ce nu a iesit pozitiv,uffffiiii