Aspirante optimiste (749)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cixinica

salutare!

Monique ai PM

Tratament pregatire sarcina: Aspenter 75 mg - 1 la 2 zile; Femibion 1 - 1/zi; acid folic 5mg - 1/zi; MgB6 470mg - 1/zi; CETEBE 500mg - 2/zi; Coenzima Q10 120mg - 1/zi; Vitamina E forte - 1/zi

Merci mult Cixi

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

salutare tuturor

eu azi - ziua 1

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Moni imi pare rau de z1, of mai sa fie ea de z1 ce m-am saturat de ea.
regimul ti-l trimit acum pe mail.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Moni nu ti-l mai trimit ca nu il mai am zilele trecute am facut curatenie pe la mail-uri si din greseava ...vad... ca nu il mai am, cand il primesti mi-l dai si mie te rog.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Andradame, bine ai venit! Sa scrii repede inca 8 mesaje ca sa nu mai fii moderata si sa iti apara mesajele in timp real, acum apar cu intarziere. E greu de dat un sfat...eu am simtit ca nu sunt pregatita si simteam ca trebuie sa reusesc ca sa aiba un sens sarcinile pierdute, pentru ca dupa a 2-a am aflat cauza si acum fac tratament. Am descoperit singura ce probleme am. Oricum, acest gand ramane in suflet.
Cred ca ar fi un gest extraordinar mai ales ca e mai maricel copilasul...Stiu mai multe cazuri de cupluri care dupa ce au adoptat, au avut f repde si un copil natural...E posibil sa aveti o mica problema rezolvabila.

10 saptamani

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 600 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Buna , scumpele!
Imi puteti trimite si mie , va rog , regimul de care vorbiti? Am si eu cateva kg in plus si as vrea sa inlatur orice potentiala cauza in a intampina dificultati in a ramane gravida iar , va multumesc si va pup!

Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!

Mergi la inceput

Alex... cate un pupic pentru fiecare dintre cele 10 saptamani de la semnatura ta! Ce frumos suna... 10 saptamani ! Sa ai grija de tine si de bebel , iar saptamanile ce vor urma sa iti aduca liniste sufleteasca si sanatate pentru amandoi!
Offf ... si eu as fi avut acum 9 saptamani , eram cu o saptamana in urma ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradame spune:

Multumesc de sfat si de incurajari MeAlex.
Cum am mai spus speranta o am, iar acest lucru il fac din 2 motive: primul ca vreau sa il ajut pe acel mic norocos sa aibe o educatie si un model frumos in viata, si al doilea ca am multa iubire de oferit.
Ne-am decis in jurul varstei de 7 ani pentru ca acel copilas cat de cat intelege ce se intampla cu el, iar noua ne va veni mai usor sa ii explicam ce se intampla.
in schimb am enorm de multe emotii dar si putine temeri, ce se intampla daca nu ne accepta, in fine griji tipice.
Sper sa vorbim cat mai curand cu parintii si sa ii convingem si pe ei, dar emotiile si temerile ne facem sa mai amanam putin.

Mergi la inceput

Multumesc mult, Anne_marie! Sa dea Dumnezeu sa fie asa. Mergem increzatori inainte. Ti s-au recomandat ceva analize?

10 saptamani

Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 600 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Saptamana viitoare merg si fac analizele pt tiroida , in rest nu mi s-au recomandat altele .Sper sa pot ramane cat mai repede si sa duc sarcina pana la termen...

Mergi la inceput

Da, fa analizele recomandate! Sa dea Dumnezeu sa ramai cat mai repede!

10 saptamani

pentru sanatos!

Mergi la inceput