Aspirante optimiste (749)
Raspunsuri - Pagina 4
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd Gina, pana in luna decembrie2011 luam Tb zilnic. Ce pot sa zic un pic difera in fiecare luna TB-ele. Cand scade inainte de ovulatie, cand creste inainte de ovulatie ca te duce in eroare. Si de la TB am trecut la teste de ovulatie+monitorizare ecografica+simptome(Egg si dureri in ovar), si abia atunci am inteles bine cum lucreaza CM la mine. Dupa 1 an si juma de incercare bebe am inteles cu adevarat cu merge "procesul" de la Z1 a CM pana la urmatoarea Z1 a CM. Dar ce nu se schimba e ca dupa ovulatie sigur creste TB. Nu uita ca fiecare organism in parte reactioneaza diferit. Important ca tu sa-ti intelegi pe al tau organism cum reactioneaza. 2 sarcini pierdute la 4+ in curand pana la termen cu un sanatos si vioi |
La mine e prima luna si de aceea o si masor ca sa inteleg un pic cum se comporta organismul.am inceput si cu testele de ov asa ca sa compar cele doua si acum mai nou o sa imi urmaresc si mucusul cervical.
poete o sa crezi ca sunt un pic dusa dar crede-ca vreau sa fac totul ca sa imi dau seama cand ovulez.au trecut 16 luni de cand incercam.
sapt viitoare merg la ginecolog si o sa vad ce imi zice
DenyAnd spune:
E ceva normal, Gina, ca esti abia in prima luna cu "d-ale ovulatiei".
Eu nu te consider dusa, draga mea.
Nu esti singura, nu esti prima si nici ultima care esti la inceput de monitorizare a ovulatiei(TB, mucus, eco, siptome, teste de ovulatie, etc, chiar si cu FF(fertilityfriend))
Si eu eram asa nestiutoare ale ovulatiei si plina de intrebari la inceput, exact ca tine, si bombardam topicul cu intrebari si le intrebam pe fete multe, fiind si nerabdatoare, dar acuma dupa o monitorizare f. atenta a organismului meu(din august-decembrie2011), stiu suficient ca sa stiu cand sa fac love si cand nu pt bebe. Asa ca sunt sigura ca si tu la fel iti vei cunoaste bine organismul.
Nu te scuza si intreaba, ca te ajutam. Ca doar pt asta e acest forum, nu?
E valabil pt toate fetele.
Uff e tarziu si ma bag la somnic.
In weekend stau home all day, poate atunci voi scri mai des pe topic.
2 sarcini pierdute la 4+
in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
miky82 spune:
Neatza! va servesc cu o
Stefulici ma bucur ca sunteti bine si ca mai intri pe la noi.
Xdidi am mai bagat si cate o portocala sau mandarina , pentru mine este oricum bine ca am renuntat la dulciuri si la sucuri acidulate, sotul nu a trisat deloc
O zi frumoasa tuturor!
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi
marci1418 spune:
buna dimineata fetelor... eu ma servesc cu un ceiut de lamaie :)... am hotarat ca luna asta sa fac hsg sper sa reusesc, acuma astept sa treaca CM apoi sa fac programare la medic... caci stiu ca dupa 8- 11 zile de la CM se face HSG
miky82 spune:
citat din mesajul lui marci1418 buna dimineata fetelor... eu ma servesc cu un ceiut de lamaie :)... am hotarat ca luna asta sa fac hsg sper sa reusesc, acuma astept sa treaca CM apoi sa fac programare la medic... caci stiu ca dupa 8- 11 zile de la CM se face HSG ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Un copil reprezinta punctul de vedere a lui Dumnezeu potrivit caruia viata trebuie sa continue... |
Eu stiam ca se face pana in a 11 a zi, dar poate gresesc, mai intereseaza-te ca nu cumva sa pierzi o luna.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi
andradame spune:
Buna fetelor!
as dori sa va adresez o intrebare.
de curand eu si sotul meu ne-am decis sa dam o sansa unui copilas (ca varsta sa aibe 7 anisori), adica sa il adoptam. suntem casatoriti de aproape 4 ani, iar pana acum nu a fost sa fie cu toate ca nu ne-am pierdut speranta. eu abia acum incept cu vizite pe la medici, monitorizari si tot tacamul (ca situatie am 24 de ani, iar el iar el 28)
intrebarea e fac bine? e o decizie corecta? pentru ca pana acum in proportie de 80-90% sunt decisa sa merg pe drumul asta, dar mai vreau pareri.
Monique77 spune:
citat din mesajul lui xdidi salutare fetelor, acum vad ca tot vorbiti de dublu si triplu test, stiu ca n-am ce cauta cu pareri personale insa o prietena de-a mea care a nascut a avut contact cu multe mamici care ua facut analizele aste si eu iesit fff bune si au nascut copii cu probleme si invers , dar si mamici cu suspiciuni care au avut copilasi sanatosi....mamicile cu copilasi cu probleme au spus ca analizele astea ar trebui trimise in afara tarii pt ca la noi n-ar fi o tehnologie tocmai noua si exacta si mai da erori...am o colega care a facut dublutest si i-a iesit deficienta de tub neuronal si i-au zis ca aparatul este defect si ca a mai iesit la vreo 10 mamici, insa pt asta i-a luat banii....ahh si a nascut un baietel perfect sanatos care acum are 2 ani si jumatate....deci nu stiu ce sa zic ylari, la tine ti-au pus probabail in fata si faptul ca ai trecut de 30 ani si ca asa ar fi mai sigur, eu una sunt ingrozita de amniocenteza asta , am citit depre ea am vazut filmulete cum se face....eu una n-as face oricum n-am sanse de asa ceva , dara daca as avea recomandare pt ea n-as face'o pt ca oricum as pastra copilasul si daca ar fi cu probleme....am datoria sa-l aduc pe lume si sa-l botez ca sa-i asigur mintuirea(si asta am zis-o doar din punctul meu de vedere propiu si personal)...eu asta gandesc , nu stiu daca te ajut pe tine sau pe altcineva....insa sper sa te linistesc si sa iti aduc aminte ca o mamica linistita , naste un copilas linistit miky prima saptaman din cura este de baza, apoi poti sa mai trisezi, eu beau cafeaua cu zahar, nu am mancat garsimi, am mai furat care o bucatica de praji de la colege de mai 2 cm si o tin de luni si de la 72,2kg azi dimi aveam 69,7kg....o sa o tin ma motiveaza, dupa prima saptamana o sa-mi fie mai usor ca eu nu sunt cu carnea..eu zic sa nu mai musti din biscuite si ai sa vezi rezultatele, dupa ce incepi sa dai jos poti sa mai gusti una alta....aaaa si incearca in prima saptamana sa nu bagi legume si fructe , decat zeama de lamaie... fetelor m-am lungit ca o , va puuuuup mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
Xdidi da-mi si mie regimul asta te rog
sau Miky...
care vede prima mesajul :)
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
salutare tuturor
eu azi - ziua 1
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
cixinica spune:
salutare!
Monique ai PM
Tratament pregatire sarcina: Aspenter 75 mg - 1 la 2 zile; Femibion 1 - 1/zi; acid folic 5mg - 1/zi; MgB6 470mg - 1/zi; CETEBE 500mg - 2/zi; Coenzima Q10 120mg - 1/zi; Vitamina E forte - 1/zi