Aspirante optimiste (749)
Raspunsuri - Pagina 23
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex In general, daca nu ai avut infectii, sunt sanse mici sa ai trompele infundate. Trebuie sa urmareasca foliculul cel mai mare pana explodeaza si elimina ovulul, sunt multe cazuri in care creste si la un anumit moment regreseaza... 10 saptamani si 4 zile Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi pentru sanatos! |
Asa mi-a zis si doc ca daca nu am avut infectii, sarcina in trecut sau avorturi nu ar trebui sa am trompele infundate si de aia nu mi le-a controlat dar ce sa zic nu stiu asa de multe.
IN cazul asta tind sa ii dau dreptate doctorului cand mi-a zis ca nu avem nimik si ca trebuie doar sa asteptam
gina85 spune:
Nu imi ramane decat sa sper ca se va intampla cat mai repede minunea asta sa devin mama....imi dau lacrimile numai cat folosesc cuvantul asta
kovacsc spune:
Eu citesc diferite bloguri si acolo gasesc exeperientele unor femei care au reusit sa ramana insarcinate dupa ani si ani de incercari. Am postat in ghilimele comentariile lor cu gandul ca poate ajuta pe cineva de pe acest forum.Am avut surpriza neplacuta sa vad ca nu aveti nici o reactie de ca si cum mesajul meu era invizibil.Uneori lucrurile la care te astepti cel mai putin, pot sa ajute foarte mult.
Asadar nu va mai luati de cele care va citesc din umbra de ca si cum ati fi o secta unde nu puteti primi pe nimeni daca nu va respecta regulile.
Cristina 27+ Karina, fetita noastra draga
Bob_Pixel spune:
kovacsc, eu am citit putinele tale mesaje (mi s-au parut usor superioare, de aia le-am ignorat) si nu am gasit nimic interesant ca sa iti raspund. Ai fi fost fericita sa dau reply si sa-ti zic ca nu ma pasioneaza stilul de viata raw-vegan (vezi ca stiu ce ai scris?!!), ca n-am de gand sa mananc exclusiv seminte si verdeturi si ca nu cred ca o asemenea alimentatie este cheia reusitei?!
Nu cred ca ai fi primit cu bucurie asemenea feed-back de la mine, asa ca mi-am bagat parerea undeva si am trecut peste exaltarile tale vegetariene. Mie-mi place friptura, ce sa zic!!! Si vinul rosu!
Wishing for rainbow baby dust !
kmy_black spune:
nu Gina, e doar marti!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
gina85 spune:
citat din mesajul lui kmy_black nu Gina, e doar marti!!! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni fetele mele de suflet Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
Da ai dreptate!!!!!
Cum merge lupta impotriva kg ????
Corina87 spune:
Buna seara fetelor!!!
Deci astazi z8 dpo,am citeva dureri abdominale si sinii durerosi,vin monstrii
Of, am o foameee ma duc sa pap,mai vorbim
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive
http://www.fertilityfriend.com/home/32b890
gina85 spune:
citat din mesajul lui Corina87 Buna seara fetelor!!! Deci astazi z8 dpo,am citeva dureri abdominale si sinii durerosi,vin monstrii Of, am o foameee ma duc sa pap,mai vorbim Sufletelul meu.Eric 28/09/2007 trying to conceive http://www.fertilityfriend.com/home/32b890 |
Nu te intrista pana nu vin monstrii sperante sunt