Aspirante optimiste (749)
Raspunsuri - Pagina 21
gina85 spune:
Iar cat despre discutiile de astazi,alea asa mai infocate eu zic c tre sa fim calme fetelor pt ca toate suntem aici din acelasi motiv cred eu:bebele mult dorit dar care se lasa asteptat.
Cred ca suntem toate mai stresate zilele astea si asta nu ne face bine...
Trebuie sa fim unite si o sa vedeti ca o sa ni se indeplineasca visul mult asteptat.....
In curand cu un sanatos pana la termen.
MeAlex spune:
Gina, esti f poetica, dar nu faptul ca suntem unite ajuta, chiar daca aici e si un grup de suport...trebuie sa facem ce trebuie...avea cineva un motto f inspirat: intai trebuie sa faci ce trebuie...si nu stiu cum era mai departe...
Scuze, poate par dura, dar asa vad lucrurile, sunt pentru mai putine lamentari si mai multa actiune: vezi ca nu ramai, verifica daca faci bine ce faci...tot nu ramai, mergi la doctor...iti zice sa mai incerci dar tu simti ca ceva nu e ok, insista...nu vrea, schimba doctorul...
10 saptamani si 4 zile
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!
MeAlex spune:
Mi-am dat seama ca eu eram persoana care avea o linie prea lunga in semnatura, pentru ca o scurtasem inainte sa spuna Anda, moderatorul...am intrat sa o sterg pt ca acum o vedeam iar lunga si am vazut ca nu vad linia in fereastra unde se modifica semnatura...inteleg ca a fost stearsa si pusa cumva in alt mod ca sa se vada dar sa nu deranjeze, ceea ce e in regula. Dar acum vad ca mi s-a schimbat si poza...
10 saptamani si 4 zile
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!
crismac spune:
Buna fetele! Imi pare rau ca nu am mai scris dar de cand am inceput serviciul nu prea am mai avut timp de nimic !
Nici macar la beta nu am ajuns .
Am mai facut un test de sarcina care a iesit tot negativ .
Asa ca o sa beau si eu un pahar de vin si ... vom vedea .
In legatura cu sfaturile imi pare rau ca nu va pot ajuta si eu mai mult dar de cand am fost eu insarcinata ... parca era acum 100 de ani !
Gina , mrenescu va tin pumnii la testare !
pentru restul doamnelor
www.gradinacris.blogspot.com
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Gina, esti f poetica, dar nu faptul ca suntem unite ajuta, chiar daca aici e si un grup de suport...trebuie sa facem ce trebuie...avea cineva un motto f inspirat: intai trebuie sa faci ce trebuie...si nu stiu cum era mai departe... Scuze, poate par dura, dar asa vad lucrurile, sunt pentru mai putine lamentari si mai multa actiune: vezi ca nu ramai, verifica daca faci bine ce faci...tot nu ramai, mergi la doctor...iti zice sa mai incerci dar tu simti ca ceva nu e ok, insista...nu vrea, schimba doctorul... 10 saptamani si 4 zile Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi pentru sanatos! |
Nu is poetica doar ca pt mine asa este,din momentul in care vad ca mai este cineva care trece prin aceiasi situatie imi da o stare de bine ca stiu ca nu sunt singura ,doar atat.
Asta nu inseamna ca nu mergem sa vedem care e cauza problemelor noastre.
Pe cartele mea scrie mare:Infertilitate primara,cauze necunoscute si crede-ma ca am fost direct la un centru de fertilitate privat,dar ma mai gandesc ca nu toate fetele isi permit sa mearga luna de luna la centre private pt ca costa(ma numar si eu printre)
MeAlex spune:
Gina, sper ca nu te-ai suparat...ce zic eu nu se refera la analize facute intr-o luna sau doua, ci in timp...cei mai buni medici nu sunt musai la centrele private. Mie imi expira somajul luna asta, deci inteleg foarte bine. Suportul psihologic este foarte important, dar la fel de important este faptul ca aici poti gasi informatii de incredere.
Eu mi-am gasit cauza sarcinilor pierdute cautand pe site si investigand de capul meu. A propos de infertilitate inexplicabila, uneori cauza este trombofilia. Stiu ca pare ca vad boala asta peste tot, dar adevarul e ca e f intalnita.
10 saptamani si 4 zile
pentru sanatos!
gina85 spune:
citat din mesajul lui MeAlex Gina, sper ca nu te-ai suparat...ce zic eu nu se refera la analize facute intr-o luna sau doua, ci in timp...cei mai buni medici nu sunt musai la centrele private. Mie imi expira somajul luna asta, deci inteleg foarte bine. Suportul psihologic este foarte important, dar la fel de important este faptul ca aici poti gasi informatii de incredere. Eu mi-am gasit cauza sarcinilor pierdute cautand pe site si investigand de capul meu. A propos de infertilitate inexplicabila, uneori cauza este trombofilia. Stiu ca pare ca vad boala asta peste tot, dar adevarul e ca e f intalnita. 10 saptamani si 4 zile Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi pentru sanatos! |
Eu nu ma supar,ca de aia am intrat pe forum pt ca is satula sa ma tot plimb de la un doc la altul si tot asa.
M-am gandit ca intrand in contact cu celelate fete care trec prin situatii diverse poate o sa-mi se clarific si mie multe chestii.
Acum tre sa merg la doc din nou si am fost in august si sincer parca is satula sa ma tot "deschid" acolo si la urma nimik,nici un ast dorit,dar si asa trec peste toate si o sa merg,sa vedem ce mai zice acum.
Sincer as vrea sa imi zica_:ai problema asta si asa lucrez la ea si gata dar in fine asta e......
gina85 spune:
Apropo am citit un pic pe net despre trombofilie dar sincer nu am inteles nimik!!!!!
Stii sa imi zice ceva??
MeAlex spune:
Cand am inceput sa ma pregatesc pt prima sarcina am facut eco in perioada ovulatiei si s-a vazut ca am ovulat, analize de infectii si cam atat. Dupa cele 2 sarcini pierdute am facut analizele de trombofilie pentru ca mi s-a parut aiurea sa accept faptul ca se intamnpla asa, de la natura sau ca e defect genetic de 2 ori...
10 saptamani si 4 zile
pentru sanatos!
gina85 spune:
citat din mesajul lui MeAlex Cand am inceput sa ma pregatesc pt prima sarcina am facut eco in perioada ovulatiei si s-a vazut ca am ovulat, analize de infectii si cam atat. Dupa cele 2 sarcini pierdute am facut analizele de trombofilie pentru ca mi s-a parut aiurea sa accept faptul ca se intamnpla asa, de la natura sau ca e defect genetic de 2 ori... 10 saptamani si 4 zile Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi pentru sanatos! |
Si ce ai descoperit???