Aspirante optimiste (749)
Raspunsuri - Pagina 20
kmy_black spune:
fetelor va servesc si eu cu un vin rosu de tara!!!ma alatur trupei de
important e sa se lase cu ochisori!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
mrenescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gina85 Fetelor dupa calculele mele as fi la ziua 2 PO. Nu imi ramane nimik altceva de facut decat sa ast,mi-a fost putin frica la inceput cand am inceput sa fac testele de ovulatie si vazand ca nu se pozitiveaza,dar la un moment dat soarele a rasarit si testele s-au pozitivat o data cu cresterea brusca a temp,ceea ce imi comfirma ca am ovulat Ma testez pe 31 ian Gina acum vad ca suntem cam pe acolo, amandoua cu data de testare. Asa ca putem sa asteptam impreuna. Facem un tabinet? Bob si MeAlex cred ca ma apuc si eu de bautura in stilul asta. Eu stiu ca lumea se apuca de baut de suparare. Eu o sa fiu un caz aparte: ma apuc de baut din cauza de citit forumul zilnic Lore, am visat si eu de-astea dar tind sa cred ca sunt din cauza drintei arzatoare de bebe. Explicatia asta mi-am dat-o eu si gata, m-am gandit la altceva ca altfel Gabita nu te mai supara. Unele fete sunt mai indraznete, altele mai putin, unele mai deschise altele mai introvertite. Eu zic ca forumul trebuie sa ramana deschis tuturor. Si mie mi-a luat o gramada sa ma hotarasc sa scriu si recunosc cu mana pe inima ca am invatat o gramada In curand cu un sanatos pana la termen. |
Cat mai curand
mrenescu spune:
E clar, se lasa cu betie crunta
Dar putin mai tarziu va rog ca sunt la biroi si mi-e ca din excel fac vreun power point
Cat mai curand
kmy_black spune:
anul acesta a iesit f tare si sec!!!
cred ca daca l-as bea si pe al doilea sotul meu ar vb singur!!!
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mrenescu E clar, se lasa cu betie crunta Dar putin mai tarziu va rog ca sunt la biroi si mi-e ca din excel fac vreun power point Cat mai curand |
important ca nu devine vreun paint!!!!!
fetele mele de suflet
lorena_86 spune:
kmy sa inteleg ca oficial esti in cursa pt bebe?
fetelor cu vinul vostru....am terminat deja o sticla de vin rosu de cand tot beau dar simt cum mi se inmoaie picioarele doar de la o cescutza
abia astept sa merg la medic sa vad ce gasese pe acolo
chiar ca ma infurii rau de tot daca si asta imi zice ca sunt sanatoasa dar mai putin la cap si ca de la stres nu vine bebe
pe bune de nu o ciufulesc
poate ma vedeti la stiri
eu luni o sa fiu z 14 spaer sa fie concludent, sa vada vreun baban de ou gata sa se sparga
fetelor si eu am postat mai putin in ultimul timp
sper ca nu sunteti si pe mine suparate
va pupic
kmy_black spune:
Bob, Gaby
hai la , nu face bine sa va enervati, tenul e sensibil, si crema scumpa!!!
fetele mele de suflet
kmy_black spune:
lorena
anul acesta am decretat cursa deschisa pt bb2, numai k intai am inceput lupta cu kg, k daca nu dau jos nici medicul nu-mi scoate steriletul!!!
mi-as dori sa raman in vara knd ar treb fetele noastra sa nasca!!!
dar sa vedem ca de la vrut si pan ala facut si implinit realizat este oleak de treaba!
fetele mele de suflet
gina85 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mrenescu
Cat mai curand |
OK,atunci ast impreuna rezultatul,tu la a cata zi esti ????
gina85 spune:
Apropo face cineva listutza pt noi care am mai ramas asa mai la urma.....
NU LE ASTEPT PE 31 IAN