Aspirante optimiste (749)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

eu sunt putin data peste cap ca am visat ca facusem test si era foarte pozitiv

si mi-am adus aminte de bucuria pe care am simtit-o in trecut cand am avut teste pozitive

asta e, trece

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci1418 spune:

buna fetelor!!! eu miam facut programare la medicul ginecolog si sa vedem ce ne zice apoi sa hotarasca cand fac HSG... asa noutati nu prea am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Fetelor dupa calculele mele as fi la ziua 2 PO.

Nu imi ramane nimik altceva de facut decat sa ast,mi-a fost putin frica la inceput cand am inceput sa fac testele de ovulatie si vazand ca nu se pozitiveaza,dar la un moment dat soarele a rasarit si testele s-au pozitivat o data cu cresterea brusca a temp,ceea ce imi comfirma ca am ovulat

Ma testez pe 31 ian

In curand cu un sanatos pana la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Am intrat si eu sa citesc ... si m-ati enervat
Deci pentru cele care citesc din umbra si intra doar sa zica ca "sunt bine, dar va citesc din umbra" vreau sa va spun ca eu o sa SAR peste postarile voastre. Mi se pare lipsa de respect doar sa va informati si sa nu schimbati informatii. Iar apoi o sa intrati sa ziceti: "ah, uite m-am testat si e pozitiv" HOP cu mine in TITLU.
Sincer...cine are ceva de zis sa zica, cine nu sa stea la ea acasa si sa vb cu prietenele ei...
Daca toate am citi din umbra, ce ati mai citi?
Numai mie mi se pare bizar ca avem peste 4mii de citiri si doar asa de putine posturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Gaby, de acord! Mai adaug si sfatul bine stiut: trebuie sa fiti mai calme, sa nu va stresati, ca de aia nu merge treaba!

10 saptamani si 4 zile

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Gaby, de acord! Mai adaug si sfatul bine stiut: trebuie sa fiti mai calme, sa nu va stresati, ca de aia nu merge treaba!

Vai, dar cum? dar cine? noi stresate? Noi suntem de-a dreptu' disperate
Si as putea adauga, in curand, daca urmam toate "reteta MeAlex", o sa fim o adunatura de betivance disperate

Hai noroc, fetelor! Sa fie intr-un ceas bun! Hic!!!

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Hai noroc! Sa ploua cu bebei din vin!

10 saptamani si 4 zile

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Constat cu multa tristete ca hatisul si ritmul in care ne petrecem viata ne momesc sa aratam cu degetul, sa dam cu pietre, iar daca suntem intrebati de ce, de cele mai multe ori nu avem un raspuns ci pur si simplu pentru ca asa am simtit...
Gabyv, inainte sa postezi mesajul referitor la oamenii care citesc din umbra te-ai intrebat vreo clipa care este povestea din spate.
La mine ai facut referire. Si chiar daca nu cred ca are vreo valoare pentru tine, te rog sa intri de curiozitate in arhiva acestui subiect, din luna octombrie.
Atunci, in luna octombrie am avut un avort spontan, dupa ce tot anul trecut am mai pierdut o sarcina aproape de 10 sapt. E o poveste care poate sa sune banal, dar este povestea mea, care pe mine m-a durut...
La momentul respectiv am anuntat ca ma retrag din grup pentru ca am nevoie, la fel ca si alte aspirante de aici, de timp de reflectie si de liniste. Iar acum, cand sunt gata sa o iau de la capat m-am intors aici cu arme si bagaje.
Poate data viitoare ai sa intrebi macar despre ce este vorba, inainte sa spui raspicat ca nu sunt bine venita.

Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Iulia, imi aduceam perfect aminte de tine si de mesajul tau si de ceea ce ai scris aici,si chiar imi pare rau pt pierderile tale, dar daca iti era greu si ai vrut sa te detasezi nu "ne citeai in fiecare zi" asa cum ai scris tu in mesajul tau.
Parerea mea!!
Si oricum nu numai despre tine era vorba!

Alex, Bob ma alatur si eu Hîc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Iulia, daca ne citesti din umbra, atunci stii foarte bine ca unele din noi (poate eu n-am "verbalizat" asta niciodata, dar in fata monitorului spumeg) nu reactioneaza tocmai pozitiv la postari de genul "va citesc de secole dar nu am avut curaj sa postez, dar am sa postez acum, ca sunt gravida si vreau sa spun ca sunteti niste stresate si niste disperate si d-aia nu faceti copii". Fetele care vin cu 2-3 postari pe an, n-au parte de primire cu lauri. Astea suntem noi, din pacate sau din fericire.
Personal, nu mi se pare corect sa scrii 2 randuri despre tine (un tu general), daca esti trista sa te incurajam si imediat ce te simti mai bine sa te intorci "in umbra" iar noi ramanem cu un gust amar de "folosit". Sau sa rasara cate o proaspata viitoare mamica sa ne spuna incantata cum a venit barza la ea si noi sa murmuram felicitari cu jumatate de gura. Recunosc ca sunt geloasa pe "ciupercutele de dupa ploaie", na !
Aici e un grup care nu e unit, dar care are oarecare reguli nescrise: vrei "in", atunci trebuie sa participi la discutii, sa sustii pe cine e trista, sa incurajezi pe cine face o interventie, sa dai un sfat cuiva mai nepriceput pe vreo ramura etc.
Hai ca m-am lungit... mai iau o pauza ca mi s-a incins bibilica

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput