Aspirante optimiste (749)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Deny mersi pt. raspuns . Atunci cand CM -ul meu era cat de cat regulat treceau 31-32 de zile intre .
Eu tind sa cred ca este o dereglare !
Mai rau este ca tot simt niste dureri de ovare - uter de vreo 10 zile . Si ma doare si cand . Doctora cand mi-a facut eco transvaginala mi-a spus ca s-ar putea sa simt aceste dureri deoarece am ovarul drept mai mare .
Pentru fetele cu testele de ovulatie pozitive mult noroc !

www.gradinacris.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

buna fetelor!!!
ma repet a nu stiu a cata ora cu scz de rigoare pt absenta dar se pare ca strumful nu imi prea mai lasa timp liber!!a ajuns la varsta curiozitatii maxime, cu chiu cu vai mai apuc sa inreu seara tarziu sa va citesc sau dimineatza cand inca Mofturosul leneveste!!!
cateodat stau si ma gandesc ca el, singur, face mai mult decat cele 3 gemene!!!!!!!

Crismac, recunosc ca nu prea ma pricep la alcul cm-lui variabil dar parca e prea mare intarzierea k sa fie doar o dereglare!!!
incearca sa faci un efort si mergi si fa-ti un test de sange!! eu iti doresc din inima sa fie cu ochisori!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

multa bafta fetelor care sunteti la ovulatie!! sa se lase cu ochisori!!!
spor la

fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Miha_23
nu este o regula de baza faza cu durutul sanilor, fiecare organism reactioneaza altfel si de multe ori simptomele difera de la o sarcina la alta si la aceeasi gravidutza!!

fetele mele de suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

[quote]citat din mesajul lui kmy_black

Miha_23
nu este o regula de baza faza cu durutul sanilor, fiecare organism reactioneaza altfel si de multe ori simptomele difera de la o sarcina la alta si la aceeasi gravidutza!!

fetele mele de suflet

Multumesc de lamuriri, asa de complicat este sa ne intelegem corpul uneori
O ZI FRUMOASA ALATURI DE "MOFTUROSUL" TAU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Aooleu Kmy si tu cu boy
Eu am parte de 2 si nu am timp nici sa ma duc macar la wc fara sa-i las nesupravehgeati pt 5 minute ca de altfel se incepe razboiul intre ei

2 sarcini pierdute la 4+

in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Crismac, te asteptam cu bHCG pozitiv!

2 sarcini pierdute la 4+

in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Multumesc fetele pentru incurajari. L-am prins aseara. Astazi seara repetir . Am uitat de paharul de in rosu. Dar sigur aplicam metoda azi.Pup fete dragi pentru explicatii detaliate

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

z 1 , ma bate gandul tot mai tare sa fac un HSG , ca vad ca bat pasul pe loc.

in curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valicutza

z 1 , ma bate gandul tot mai tare sa fac un HSG , ca vad ca bat pasul pe loc.

in curand

imi pare rau pt z1!!
poate ar fi bine sa mai faciceva investigatii, cine stie poate asha apare si solutia, si implicit calea libera pt bebe!

fetele mele de suflet

Mergi la inceput