Aspirante optimiste (749)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

MeAlex, acolo am pus pozele. Pe contul comun. Fisierul se numeste 14 ianuarie

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Am vazut dupa ce m-am logat, probabil nu era ok linkul.
Sunt pozitive!

10 saptamani si o zi
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Uraaaaa, multumesc mult MeAlex . Acum trebuie sa-mi amenint sotul sa vina acasa diseara ca el planificase sa se intoarca maine.

Cum e cu prestatul? In 24 de ore de la testul pozitiv sau in 48 de ore? Vreau sa-mi dau seama daca, in caz ca nu ajunge astazi seara ci maine dimineata, ratam sau nu momentul

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Maria, nu te supara, am editat eu albumul si l-am facut public ca sa il vada fetele si fara sa se logheze

https://picasaweb.google.com/112933781119993765198/14Ianuarie2012#5697453238228892370

Si da, par teste pozitive, au aceeasi intensitate liniile, posibil in cateva ore sa fie "si mai pozitive". Cred ca e ok si daca vine maine acasa sotul.

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput

Multu mult si tie Bob. N-am stiut ca trebuie sa fac albumul public. Credeam ca se vede de la sine

Cat mai curand

Mergi la inceput

Primul test pozitiv arata ca ovulezi in urmatoarele 24 de ore. Poti presta si azi, la primul test pozitiv, si maine, si poimaine. Am citit ca unii medici recomanda in caz ca partenerul are spermograma OK, sa se presteze zilnic, altii spun ca la doua zile. Stim cazuri de sarcini pe ambele variante...asa ca, presteaza cand il prinzi! Dar o data pe zi, ca mai mult nu ajuta!

10 saptamani si o zi
_
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Mrenescu, baga mare, sunt pozitiveeeee!!!
Tinem pumnii, nu uita paharul cu vin roshu!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Mrenescu, asa cum zice Bob, peste cateva ore linia T se va face si mai pronuntata ca cea de C.
Si eu am avut asa linia T exact ca C, si a doua zi s-a facut si mai pronuntata.
Dar e bine sa prestezi si azi si maine, asa cum zic fetele.
Tin pumnii sa fie cu ochishori

Crismac, daca numaram de la 2dec, azi ai fi in 6 saptamani si 1 zi, adica ai 6saptamani implinite (de sarcina, daca e).
Dar eu nu stiu cate zile are ca de obicei CM al tau?
Daca ai si tu 28 de zile, atunci deja ai intarziere de 2 saptamani.

edit mai tarziu: daca zici ca ai avut Egg pe 23-24 dec, posibil sa fi ovulat tarziu, iese cam in ziua 21-22CM.
Si azi ai avea 3 saptamani de la ovulatie(sa zicem ca ai ovulat pe 25dec). Daca intradevar ai ovulat pe 25dec, atunci azi esti in z20 DPO, si ai o saptamana de intarziere. Si ar trebui sati iasa pozitiv testul de sarcina.
Dupa cum spui ca ai facut si pe 11ian testul si tot negativ, atunci doar un bHCG te va lamuri daca e bebe sau nu(ca sunt cazuri ca dupa 10 zile se pozitiveaza testul).

Sper ca e bebe la tine.
(daca nu, poate fi o dereglare).

2 sarcini pierdute la 4+

in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Asa, Ylari, ca bine zici, uitasem de reteta mea!
Mrenescu, bagati cate un paharel de vin rosu si tu, si sotul!

10 saptamani si o zi
_
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Gina, temeperaturile arata ca nu ai ovulat inca. Mie imi ies testele de ovulatie pozitive si dimineata si seara.

Eu sunt in ziua 14 DPO si testul e negativ si in plus am avut si inceput de spotting ieri. Intr-un fel ma bucur ca nu a fost luna asta, pentru ca a trebuit sa iau antibiotice, medicamente de raceala, antihistaminice...am inghitit prea multe medicamente.

In ceea ce priveste vitaminele, nici eu nu sunt fericita sa iau dar cateodata e necesar. Problema e ca nu sunt controlate precum medicamentele pentru substanta activa asa ca mergem mereu pe mana producatorului. De aia eu va recomand sa cautati vitamine mai de calitate, ideal care se iau pe reteta. Cel putin in US numai vitaminele care se iau pe reteta de la doctor sunt verificate pt substanta activa. Celelalte nu sunt verificate.

Ceea ce este curios este ca s-a observat ca oamenii peste 65 de ani mor mai repede daca iau vitamine decat cei care nu iau. De exemplu, calciul luat de femeile care intra la menopauza face oasele mai fragile si fac fracturi mai rapid. Cica de fapt femeile ar tb sa ia hormoni ca sa nu li se deterioreze oasele...care hormoni pot crea alte probleme. In fine, sa ajungem noi la 65 de ani ca sa avem aceste dileme.

Mergi la inceput