Aspirante optimiste (749)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Gina, fa testul la serviciu, doar iei pauza sa mergi la baie, nu? Altfel e posibil sa il faci degeaba...
Deny, asa de repede l-ai convins??? Nu e vorba de bani legat de vitamine, sunt destuld e scumpicele, dar nu am cum sa mananc atatea portocale intr-o zi, chiar daca le ador. Si apoi, iau si cantitati mari de B-uri...

10 saptamani si o zi
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

Buna fetelor,
Gina temperatura mea asa este minim 36.5 si maxim 37.4 de cand am inceput sa o masor dimineata intre 6- 6.30 fara sa ma ridic din pat(oare influeanteaza si 30minute diferenta de la o zi la alta?),
Nu stiu de ce minimum este asa crescut, bine eu am crezut- o normala pana sa le vad pe ale tale, dar totusi nu cred ca este o regula.
Deny multumesc pentru detalii pe mine chiar ma ajuta. Aveam o nelamurire cu mucusul albus de ou, luna asta nu l-am vazut pentru ca am
si mai devreme sa apara ovulatia.
Sunt entuziasmata ca am agenda plina pe luna asta,am scris ce am simtit in fiecare zi. Gina sa iti scrii si tu tot acolo asa cum ne-a recomandat Deny si ne mai consultam. Cred ca am luat o razna astept sa vina cm sa vad cum va fi luna viitoare.Azi sunt z12 in afara de durerile de sani pe care le am de la ovulatie nu simt altceva.

Stiu ca m-am lungit dam mai am o intrebare fetelor care stiu: Este adevarat ca nu tb sa te doara sanii, daca s-a implantat embrionul, decat dupa o saptamana(cateva zile) de intarzire cm? daca este o intrebare ciudata sa ma iertati

Va pup si va dorec o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Hello, girls! Weekend fain sa aveti!

Citat:
citat din mesajul lui miha_23

Este adevarat ca nu tb sa te doara sanii, daca s-a implantat embrionul, decat dupa o saptamana(cateva zile) de intarzire cm? daca este o intrebare ciudata sa ma iertati

Este adevarat ca in sarcina poti avea toate simptomele din lume sau nici unul. Nimic nu e batut in cuie, corpul nostru poate reactiona oricum, nefiind o masina cu parametrii predefiniti.

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput

Miha, e posibil sa nu te doara deloc...pe mine au inceput sa ma doara dupa intarziere...daca dor inainte, poate fi si de la menstruatie...asa ca, nu e relevant.

10 saptamani si o zi
_
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Deny pai ca sa incep cu inceputul :
UM 2 decembrie
primele semne de albus de ou 23-24 decembrie
test de sarcina negativ 4 ianuarie
test de sarcina neg. -10, 11 ianuarie
Poate ma lamuriti voi ca sunteti mai cunoscatoare ca mine !

www.gradinacris.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

Stiu ca nu functionam la fel toate....la mine o singura luna nu m-a durut sanii ,in luna in care am avut ..m-au durut dupa intarziere asa cum zici si tu Mealex.
Ce frumoase sunt saptamanile tale Mealex scrise acolo, nu te invidiez, ma bucur mult de tot ca pt mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Nu mai am timp azi de hcg mai ales ca stau la tara - la vreo 20 km de Bucuresti .

www.gradinacris.blogspot.com

Mergi la inceput

Crismac, nu mai stiu, ai cm regulat? Si la cate zile?[
Miha_23, ma poti invidia dar doar pentru sarcina, nu si pentru probleme.

10 saptamani si o zi
_
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Fetele, ajutor: z17 astazi si cred ca s-au pozitivat testele de ovulatie. Vreau sa va dati cu parerea fiindca mie liniutele imi par de aceeasi intensitate. Voi ce credeti?

https://picasaweb.google.com/112933781119993765198/14Ianuarie2012#5697453238228892370

Si inca o intrebare: am prestat in z15 iar astazi sotul meu e plecat si s-ar putea sa nu ajunga diseara. Daca sunt pozitive cum trebuie prestat, in 24 de h de la pozitivare sau in 48?

Cat mai curand

Mergi la inceput

Mrenescu, nu functioneaza linkul. Intra pe picasa, pe contul comun aspiranteoptimiste@yahoo.com
Parola ti-o trimit pe PM.

10 saptamani si o zi
_
pentru sanatos!

Mergi la inceput