Aspirante optimiste (749)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

'Neatza forumninelor, in dimineatza asta ,am fost harnica,cu toate ca aseara am facut din nou un test de ov si a iesit neg,mai repet unul in seara asta si vom vedea,e oare posibil ca nici la ovulatie sa nu vad liniutele alea doua daca la test de sarcina nici nu se pune vb sa fie?????uffffffffiiii cata rabdare avem fetelor

Mergi la inceput

Iar cat despre temp nu vad nici de acolo vreun semn de ov:

3° 05/01 36.3 cm
4° 06/01 36.3 cm
5° 07/01 36.3 spotting
6° 08/01 36.3 cm terminat
7° 09/01 36.1
8° 10/01 35.9*
9° 11/01 36.4
10° 12/01 36.2test ov neg*
11° 13/01 36.3test ov neg
12° 14/01 36.3 *

parca as fi la polul norg cu temp asta asa scazuta,nu inteleg nimik,ziua 12 de cm si eu nimik ov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Gina cum era linia Test de la testul de ovulatie?
Pala-pala sau aproape ca cea de Control?

Eu si dupa testele de ovulatie(cat inca erau negative) imi dadeam
seama cand s-ar pozitiva, si in ultimele 2 luni de monitorizare am avut dreptate, de exemplu testul de azi era negativ, dar linia T era aproape ca cea de Control, dar Control tot ramane mai pronuntata, si asa banuiam ca ar fi maine-poimaine, si asa si a fost, chiar maine s-a pozitivat f bine (linia T era mai pronuntata ca C).

La tine cum a fost linia T de la testul de ieri?
Cat de pala sau cat de pronuntata(macar sa se apropie de cel de C)?

2 sarcini pierdute la 4+

in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Deny, sotul tau isi da cu parerea cam aiurea...sa stii ca si inainte se pierdeau sarcini, doar ca nu aflau, nu exista beta, nu exista ecograf...oricum, nu putem compara conditiile de acum cu cele de atunci, atunci nu era atat poluare, atatea chimicale in mancare, detergenti si consmetice pline de otravuri...Sunt fete care au ramas gravide dupa o luna sau doua de pregatire cu aspenter si vitamine...eu vorbesc din punctul de vedere al trombofiliei...am observat ca si la fiv e valabil...fete care stiau ca aveau trombofilie au facut tratament pregatitor si au reusit din prima...Nici eu nu sunt incantata ca iau atatea, dar vitaminele sunt OK, nu as putea niciodata sa iau din mancare cantitatea de vitamine pe care o iau...de exemplu, iau 2 g de Vitamina C, ca sa o iau din alimentatie ar trebui sa mananc cel putin 4 kg de portocale zilnic, chiar mai mult pentru ca am calculat la gr de fruct fara coaja...Scuze daca am fost prea dura, dar nu imi place cand isi dau oamenii cu parerea fara sa se informeze putin inainte...am si eu prietene sau chiar rude care imi spun daca nu cumva iau prea multe medicamente...

10 saptamani si o zi

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Ai dreptate ce spui MeAlex, ca si eu sunt de parere ca vitaminele inlocuiesc multe Kg de mancare care de le cumperi te costa si mai mult, plus cand sa le mananci pe toate odata ca sa-ti iei doza necesare de vitamina cutare intr-o zi?

Exact cum ai explicat tu, asa i-am zis si sotului, ca doar asa l-am putut convinge

Multumesc pt raspuns

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Deny, mamele si bunicile noastre nu se hraneau cu porcarii modificate genetic sau cu fructe/legume stropite cu tot felul de pesticide, nu aveau in corp atatia conservanti sau potentiatori de gust care noua ne otravesc organismul in fiecare zi, facandu-l atat de fragil si incapabil sa sintetizeze putinele vitamine ramase in hrana. De aceea se faceau atunci copii sanatosi. Din pacate ptr noi e mult mai greu si poate doar cei din creierii muntilor se hranesc azi cat de cat bio. Ptr ca si soacramea la tara le da pasarilor pe langa graunte nu stiu ce kkt de amestec (cica vitamine) care le ajuta sa creasca mai repede, asa ca si in gospodarii au ajuns porcariile cu care se hranesc animalele prin fermele industriale. Ideea e ca lumea nu mai este nici macar ca acum 15-20 de ani.
Pup.
Alex mersi inca o data ptr solidaritate.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Ylari multumesc pt raspuns.
Aveti dreptate in ce spuneti

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Gina cum era linia Test de la testul de ovulatie?
Pala-pala sau aproape ca cea de Control?

Eu si dupa testele de ovulatie(cat inca erau negative) imi dadeam
seama cand s-ar pozitiva, si in ultimele 2 luni de monitorizare am avut dreptate, de exemplu testul de azi era negativ, dar linia T era aproape ca cea de Control, dar Control tot ramane mai pronuntata, si asa banuiam ca ar fi maine-poimaine, si asa si a fost, chiar maine s-a pozitivat f bine (linia T era mai pronuntata ca C).

La tine cum a fost linia T de la testul de ieri?
Cat de pala sau cat de pronuntata(macar sa se apropie de cel de C)?

2 sarcini pierdute la 4+

Sa stii ca acum 2 zile cand am facut primul test nu a aparut nici macar o linie,doar aia de control si atat.
A doua zi,adica aseara a aparut cea de control si a aparut si a doua liniuta ,nu la fel de pronuntata dar nici pala tare.
Mai vedem in seara asta ce si cum o sa apara,doar ca in seara asta stiu sigur ca ajung tarziu de la munca pe la 23-24 mai pot sa il fac ca MeAlex zicea ca se fac pana in ora 20?????

Mergi la inceput

Tu poti sati faci testul si la munca, nu?
Daca nu ia-ti un recipient de ala special pt colectat urina si pana la ora 20 rezolvi treaba si cand vii acasa la ora 24 faci testul

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Tu poti sati faci testul si la munca, nu?
Daca nu ia-ti un recipient de ala special pt colectat urina si pana la ora 20 rezolvi treaba si cand vii acasa la ora 24 faci testul

2 sarcini pierdute la 4+

Imi vine cam greu sa il fac la munca ca lucrez intr-un restaurant si nu prea o sa am timp dar cred ca o sa il fac inainte sa merg la munca ca incep pe la 17 si o sa ma tin un pic ca sa nu merg la baie,ce zici????

Mergi la inceput