Aspirante optimiste (749)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Multumesc Gina. O sa incerc chiar de luna asta si apoi voi scrie aici daca ma ajutat sau nu.
Eu ma bag la somnic.
Ne citim si scriem maine

Noapte buna tuturor.

2 sarcini pierdute la 4+

in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Multumesc Gina. O sa incerc chiar de luna asta si apoi voi scrie aici daca ma ajutat sau nu.
Eu ma bag la somnic.
Ne citim si scriem maine

Noapte buna tuturor.

2 sarcini pierdute la 4+

OK noapte buna tie si celorlalte forumine,merg si eu la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!
Un pupic ptr Alex!
Deny, sigur ca am facut amnio, mie nu imi plac incertitudinile. Oricum Dt si Tt sunt de kkt, le-as interzice, dar nah, e bine sa tii mamicile in tensiune ca mai cheltuie si altu bani, nu?
Gina, ete ca pe asta nu o stiam cu formele mucusului fertil/infertil pe chilot! Am mai invatat ceva, lol. Sa stii ca si eu dupa ce am ramas greu m-am dezobisnuit de monitoizari, cred ca am continuat zile bune dupa ce am avut testul pozitiv, vroiam sa ma asigur ca nu scade temp.
Deny ce e aia mai sa nu te lase sa iei vitamine, pai eu mancam si rahat daca asa aveam chef si credeam ca ajuta, oricum nu ii dadeam lui raportul cu tot ce fac si inghit eu.
Gina interesanta reteta de ceai, n-am mai auzit-o. Si e contra durerilor?
Pupici multi, bafta fetelor!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ylari, am uitat sa-ti scriu, si eu as fi facut la fel ca tine, mergeam inainte si facea amnio.

10 saptamani si o zi

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Mai dar mult ati mai scris !
Sunt foarte utile informatiile voastre ! Atunci cand corpul tau iti permite sa le pui in aplicare .
Eu am avut ceva scurgeri maronii miercuri , o pauza de cateva ore , iar putina maroneala , o zi pauza si aseara iar o usoara scurgere .
Nu mai stiu ce sa mai cred . Ma gandesc sa-mi fac o programare la dr. sa vad ce e cu mine .
Ylari ma bucur ca totul e bine cu bebe .

www.gradinacris.blogspot.com

Mergi la inceput

Crismac, nu vreau sa iti creez iluzii, dar...nu mai faci un test?

10 saptamani si o zi

Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Alex nu cred ca mai fac .
Cel mai tare ma enerveaza sa fiu "oarba " - adica sa nu-mi pot calcula si eu ca voi sansele ! Poate imi spuneti si mie unde pot face beta hcg ala si cat costa in Bucuresti - desi de luni incep si eu serviciul si nu stiu daca mai pot ajunge daca se face dimineata !

www.gradinacris.blogspot.com

Mergi la inceput

Crismac, in Bucuresti, la Synevo, se face pana la 13.30 si costa 38 lei. Poi sa mai faci si la alte clinici: Medlife, Centrul Medical Matei Basarab...la astea sunt sigura ca iei rezultatul in aceeasi zi, dar cred ca la toate clinicile se face betaHCG.
Ai rabdare sa astepti pana luni?

10 saptamani si o zi

pentru sanatos!

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele.
Acuma m-am trezit somnoroasa de mine.

Crismac, eu as face chiar azi un bHCG, reusesti pana la ora 13.
Tin pumnii sa fie cu pozitiv

Ylari, pai asa e al meu, nu vrea sa-mi "otravesc" organismul cu nimic sintetic, el crede ca vitaminele astea de pe piata farmaciei sunt sintetice. El zice ca mai bine mananc mai multa mancare calitativa decat sa bag vitamine in mine, mereu imi zice ca mamele si buncile noastre pe vremurile lor nu consumau nici un fel de vitamine(supliment dela farmacii) si au nascut copii sanatosi, dar noi in ziua de azi, cate bagam in noi...
Dar pt bebe, l-am convins sa ma lase sa iau macar vitaminele care va trebui sa le iau, dar tot cam se stramba din nas cand ma vedea ca beam vitamine. Acuma ca fac pauza de la tot ce consumam(vitamine, aspenter)... e linistit
Stiu ca uneori treb de ajutat un pic organismul cu vitamine si ce mai trebuie ca sa putem duce sarcina pana la termen, mai ales sa se prinda bine bebe de uter.
Pt bebe va accepta el ce trebuie sa iau (indicat de medic)
Nu ma las eu batuta

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput

Crismac, in cate zile DPO esti azi?
Cate zile de intarziere ai?

Scuze daca ai mai scris, dar eu nu am citit

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput