un sfat

un sfat | Autor: lalo

Link direct la acest mesaj

buna.am facut ieri un chiuretaj si doctorul a spus ca trebuie sa sangerez 7 zile si mie mi sa oprit aseara...este vreo problema cu asta.va rog sa imi raspundeti sunt ingrijorata...multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Probabil vei mai sangera, nu este ca la un ciclu normal. Bine ar fi sa faci un consult (ecografie) daca nu mai curge deloc, sa nu se fi inchis colul prea repede si sa ramana cheaguri de sange si tesut restante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalo spune:

acum mai nou imi curge mult lichid alb.oare ce sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalo spune:

am vorbit cu doctorul la telefon si mi-a zis ca daca nu am febra si nu ma doare burta nu am nimic...dar nu stiu cam cand ar trebui sa imi vina menstruatia...multumesc pentru sfat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Eu am trecut prin acelasi lucru. Sangerarea aproape nu a existat si avenit menstruatia cam la 2 saptamani.
E bine daca nu te doare nimic si nu ai febra. Inseamna ca te-a curatat bine si nu au ramas cheaguri care sa se elimine singure apoi. Nu ti-a dat tratament de stimulare a contractiilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Si eu am patit la fel, am sangerat ff putin dupa chiuretaj. Am avut tratament pt a mentine colul dechis dar nu si-a facut efectul..dupa 1 sapt am inceput sa sangerez masiv (oribil) si a tb sa ma rechiureteze... febra nu am avut deloc..eram si pe antibiotic.
Normal este sa sangerezi cam 5 zile. menstruatia mi-a venit la 6 sapt dupa cel de-al doilea chiuretaj.

Sanatate!

Mergi la inceput