Nasterea la Arcadia - Iasi (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Stefana, mi se pare ok scaunelul, dar e cam greu sa reglezi inaltimea cu el...eventual cu niste carti sub fundulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Stefana, am gasit dispozitivul ala de fructe la primii pasi cu 8 lei,ms mult de intentie.

Burtici va asteptam cu vesti proaspete, ma bucur ca sunteti bine! Nico, bafta la examene!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Stefana, am gasit dispozitivul ala de fructe la primii pasi cu 8 lei,ms mult de intentie.

Burtici va asteptam cu vesti proaspete, ma bucur ca sunteti bine! Nico, bafta la examene!

Mamica Estelei , 24.mai 2011

Multumesc frumos
M-am trezit de dimineata cu o durere de oase de parca ma batuse cineva toata noaptea, insa ne-am adunat fortele (care mai ramasesera) si ne-am apucat de invatat la TEORIA SISTEMELOR .
O zi frumoasa si plina de zambete sa aveti

Astept o minune-n viata mea ... +38 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

IONELA, exista laptele matern care sa nu fie bun?
prima data am auzit la mama, cand a fost cu mine la doctor ca cica nu vroiam sa pap la san si acest motiv i-a dat, azi aflu de la o amica gravida ca isi doreste sa alapteze dar degeaba vrea e daca doctorul ii va spune ca nu-i bun laptele ei, ca asa a fost si la mama ei cand era ea mica,plangea cica de foame ,a papat 2-3 luni la san si medicul -gata doamna, nu-i bun laptele d-voastra! era o moda in asftel de diagnostice pe vreme aia? sau e adevarat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui gravidacori

IONELA, exista laptele matern care sa nu fie bun?
prima data am auzit la mama, cand a fost cu mine la doctor ca cica nu vroiam sa pap la san si acest motiv i-a dat, azi aflu de la o amica gravida ca isi doreste sa alapteze dar degeaba vrea e daca doctorul ii va spune ca nu-i bun laptele ei, ca asa a fost si la mama ei cand era ea mica,plangea cica de foame ,a papat 2-3 luni la san si medicul -gata doamna, nu-i bun laptele d-voastra! era o moda in asftel de diagnostice pe vreme aia? sau e adevarat?

MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011

NU EXISTA!!!!!

edit: Se poate ca laptele sa nu fie bun, spre exemplu la mamele care fac tratament pentru cancer. Din cauza medicatiei ele nu pot alapta
mai sunt cateva situatii legate de tiroida cand mama nu poate alapta... in total 1%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

stiam eu!!! NU EXISTA CAZUL IN NICI O SITUATIE DE VREO PRB MEDICALA!
AS IMPUSCA ACEI MEDICI!!!!
o sa incerc sa-i scot gargaunii (deja aparuti timid vad) din cap!
MULTUMESC IONELA
Acum alta intrebare- stiu 2 bebei de 10 si 10.5 luni care nu au nici un dinte, parinti ingrijorati, e ok asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Netza si de la noi!
Stefana ma bucur ca e bine, si noi ne-am confruntat cu asa ceva dar am perseverat cu masajul si akuma suntem ok, sa vad la 6 luni cand mergem la control ce zice doctorul Unde ai facut interventia si cam cat ajunge, asta in caz ca o sa avem nevoie
Nico spor la invatat !!!
Iesiti astazi afara??
Dada o intrebare: pantalonii aia biomed ii speli dupa fiecare purtare, ca eu asa am facut si dimineata tot uzi erau, i-am pus pe calorifer si era sa-i topesc
O zi frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Fetelor voi ati mai iesit afara cu bebeii zilele astea ?,eu nu am mai iesit de 3 zile ,in teorie stiu ca as putea sa ies afara cu bebe pana ce temp scade la -5C dar totusi ma cam tem ,eu cand scot nasul pe balcon mi se pare frig...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui gravidacori

stiam eu!!! NU EXISTA CAZUL IN NICI O SITUATIE DE VREO PRB MEDICALA!
AS IMPUSCA ACEI MEDICI!!!!
o sa incerc sa-i scot gargaunii (deja aparuti timid vad) din cap!
MULTUMESC IONELA
Acum alta intrebare- stiu 2 bebei de 10 si 10.5 luni care nu au nici un dinte, parinti ingrijorati, e ok asa?

MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011

Da, e ok, or sa apara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Stefana, uite ce scaun am gasit eu de masa, e in genul cum e pe amazon, si pretul e cam la fel
http://www.youtube.com/watch?v=viNYBqeDsCI&NR=1&feature=endscreen

Mergi la inceput