Nasterea la Arcadia - Iasi (29)
Raspunsuri - Pagina 4
Stefana spune:
Buna dimineata,
Am revenit si noi, dupa o saptamana cu problemute. Tudor a fost racit, a luat o viroza de la bunica, si am fost pe tratament. Asa urat a tusit si i-a curs nasucul. A facut si putina febra in primele zile. Si uite-asa nu a mai iesit din casa o saptamana. Am luat si aparat de aerosoli si am tot facut si, surprinzator, sta cumintel macar cateva minutele cu mascuta pe fata. Doar cu batista l-am cam chinuit, ca n-o suporta deloc.
La multi ani, Antonia si Sofia Maria!!!
Tudor a progresat si el mult in ultimele doua saptamani. Se ridica in picioare agatandu-se de orice, se catara, merge in patru labe si din ce in ce mai bine in piciare, tinut de manute. Ma surprinde cat de mult poate evolua de la o zi la alta. El nu zice mama deloc, doar tata, baba, papa si aaaaa. face pa si bate din palme si zice baaaa, adica bravo, cum l-am invatat noi :)
Nici noi n-am luat premergator, am primit unul, dar il folosim fff rar. Lui ii place, dar mie nu, ca mai mult se impinge in el, decat sa paseasca, plus ca se duce mereu unde nu trebuie. Un antemergator mi-ar placea, dar mi se par fff scumpe pentru cat il foloseste. De ex, cel pe care l-a luat Copiloi este 15 lire pe amazon, iar la noi este 250 lei Stiti cumva cat ar costa livrarea in Romania de pe Amazon?
Camelia, biscuiti noi luam de la Organix, din Kaufland. Sunt doua feluri, iar unii sunt de la 6 luni parca si nu au gluten, zahar sau sare. Noi am primit unii de la Nestle, de la 10 luni si au zahar si sare. I-am dat unul si i-a placut, dar o sa-i mai tin si-i dau rar cate unul.
Eu am facut acasa, din banana, unt, galbenus de ou si faina. Au iesit cam tari, pt ca trebuie mai mult unt, dar i-am pisat si ii pun in fructe sau iaurt. La gust sunt fff buni. Unt am luat Lurpak din Kaufland, fara sare.
Am fost si eu la Z, dar n-am luat nimic. Erau destul de putin pt baietei de 12-18 luni si f scumpe chiar si reduse. In Carrefour iarasi sunt reduceri de 50% la hainute de bebei.
Fug, ca s-a trezit bebul.
Week-end placut sa aveti!
claumarcoci spune:
Stefana livrarea de pe amazon e in jur de 4 lirre,eu am vrut sa comand un prewalker si mi-a zis ca nu fac dispach ptr adresa mea .
Trebuie atentie ca sunt noi si folosite .
La multe lunite sarbatoritelor!!
Noi am iesit astazi o ora in parc si a fost frumos
Gabriela ma bucur ca ia pitica in greutate, bine ca ati descoperit .
Luni mergem la vaccinul de 4 luni, am un pic emotii sper sa fie bine
Va
DadaIna spune:
La multe lunite Sofia!!!!
Multumim si noi de urari!Raportam si noi 6 dintisori!Am zis ca suntem in plin puseu insa si de data asta vad ca au fost de vina incisivii laterali de sus.Pana acum ne-au iesit perechi cate 2 odata.
E aiurea putin ca nu e obisnuita cu ei si are tendinte de bruxism.De fapt ce tendinte ca scrasneste din dintisori cam des.
La mesele de dimineata Antonia papa in continuare biscuiti granulati de la Plasmon.Ii mai dau din cand in cand biscuiti petit Beurre de la Vincinni.
http://www.vincinni.com/biscuit.html
Vezi modelul 2 pe site.Eu ii iau de la un magazin mic vis'a vis de spitalul de urgente.
Au cateva e-uri insa inofensive de genul agenti de crestere: e 503,500:bicarbonat,amoniac si inca un e: lecitina:E322.La cat mananca ea...oricum sunt foarte gustosi si iugoslavii au mai multa grija de alimente decat romanii.Ma refer la modul de preparare.
Am fost putin la plimbare.Speram sa ramana zapada insa deja s-a topit.
copiloi spune:
Stefana, eu am platit transport 8 lire. Dar comandasem si alte produse, pe langa antepremergator.
dar poti vedea cat e transportul, initiind cumpararea. La ultima etapa, cand tre sa confirmi, apare pretul total.
Jucarii, numai de pe amazon iau. Preturile de la noi sunt...bataie de joc!
Stefana spune:
Copiloi, multumesc de idee. Chiar am facut o simulare si m-ar costa cca 23 de lire cu tot cu transport, adica mai putin de jumatate decat costa la noi. Chiar as vrea sa comand, dar as mai vrea niste idei, daca tot fac o comanda. Ce ai mai luat interesant si util de pe Amazon?
Apropo de cumparaturi, Dadaina, am luat si eu casca Thudguard. Imi ramasese in cap de cand ai spus tu si ma cam saturasem sa-l vad cum se loveste ba de patut, ba de perete, ba de podea, sau sa-l tin mereu intr-un loc. E suuuuper faina, doar ca transpira foarte tare la capusor. Eu de fiecare data cand i-o scot il usuc pe par. oare e bine sa o foloseasca daca transpira asa? Daca o sa iesim cu ea afara nu raceste daca e transpirat, ca prin gaurelele alea intra aer rece?
In rest, numai de bine, ca e tare faina. Noi am luat mov
Stefana spune:
Ce super-tare e asta: www.amazon.co.uk/Totseat-Washable-Squashable-Highchair-Bramble/dp/B002MUB8K2/ref=sr_1_163?s=baby&ie=UTF8&qid=1326552251&sr=1-163" target="_blank">http://www.amazon.co.uk/Totseat-Washable-Squashable-Highchair-Bramble/dp/B002MUB8K2/ref=sr_1_163?s=baby&ie=UTF8&qid=1326552251&sr=1-163
Stefana spune:
Hai, ca m-am lipit de Amazon. De asta aS VREa sa iau:www.amazon.co.uk/First-Years-Winnie-Pooh-Booster/dp/B000FCUOLS/ref=sr_1_179?s=baby&ie=UTF8&qid=1326552433&sr=1-179" target="_blank">http://www.amazon.co.uk/First-Years-Winnie-Pooh-Booster/dp/B000FCUOLS/ref=sr_1_179?s=baby&ie=UTF8&qid=1326552433&sr=1-179
De mult ma gandesc la el. Ce parere aveti?
LenaC spune:
Buna idee cu amazon.
Vreau si eu sa stiu ce ati mai luat :).
Livrarea se face cu posta romana, nu?
conteaza si kg...? Adica se merita sa iei mai mult o data sau nu?
gravidacori spune:
Da fetelor, am rasfoit su eu amazonul, e f fain cu niste jucarii super si multe altele. eu am cateva din jucarii de acolo, ramase de la nepotel, sora mea traind in londra. sunt f interesante si f trainice. nepotelul meu are 1 an jumate si e ff activ, le tranteste toate ziua si nu se strica deloc deloc. ne si miram cat sunt de bine facute la cat nerv are cand le arunca.
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Buna idee cu amazon. Vreau si eu sa stiu ce ati mai luat :). Livrarea se face cu posta romana, nu? conteaza si kg...? Adica se merita sa iei mai mult o data sau nu? Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
Depinde, daca sunt voluminoase vin cu DHL, daca sunt mici vin cu posta,eu am avut cateva puse in plic si le-am gasit in cutia postala.
Eu tot ce tine de puericultura si jucarii ptr bebe inainte sa nasc de acolo am luat, plus niste hainute, sosetele, lenjerie patut,ppaturele si am ajuns la mai bine de jumate fata de Ro.
Trebuie avut grija cine le distribuie, ca poti lua ceva mic si transportul sa coste de 3 ori val prod ,dar poti renunta :).(Ex. am vrut sa iau Greap water ptr colici era 2 lire si transportul 10 lire )
E fain ca vezi in ce stare e permanent pachetul, cand pleaca,unde e in tranzit. Tot ce e alimentat la priza are nevoie de adaptor, se gasesc la raionul de electrice din market.
Spor la cumparaturi!