Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

azi am facut painica, a iesit delicioasa - asta a fost de la Crissy
maine incerc reteta Denisei
apoi urmeaza Rody cu reteta ei

azi am fost la servici, mai astia nici nu m-am intors si deja ma innebunesc cu telefoane

am fost si cu fetele - Ramo si Paula - la o cafea - a se citi Blonde Angel - fresh de portocale cu o cupa de inghetata de vanilie
cum a fost in centru??? au fost multi oameni? - a fost un mitig pentru sustinerea lui Arafat

maine plecam la Sovata conform prognozei de maine ningeeeee

tot azi am fost si la balaceala a fost atat de incantat Matei ba chiar a vrut la dna. instructoare in brate, batea apa fericit cu palmele, l-a si scufundat Marius - ce sa mai, o ora de distractie

Citat:
citat din mesajul lui histamina
.stiu ca nu e bine,dar e argintul viu.
mai nou pe laterala patutului lasata, pe stinghia aia se urca cu piciorusele si face echilibristica

ultima distractie la noi: pe saltea se ridica in picioare si se arunca direct pe burta dupa care rade in hohote si o ia de la capat

Cris 2010 foarte frumoase pozele cu printesa, vad ca a primit si ea iepurasul de la Mos

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Fetele, am si eu o intrebare: ce fel de cereale le mai dati la delfinasi?
Bianca nu mananca cereale de bebelusi, vrea din astea de care mananc eu (gen sanovita, fulgi de cereale cu musli). Sunt asa ceva si pt copii?

noi le folosim cu mega-succes www.sanafarm.ro/milupa-cereale-fara-lapte-junior-cu-musli-si-fructe-p-438.html" target="_blank">MILU Musli

Citat:
citat din mesajul lui Victo
..in cada trona apa de la cel ce se spalase inainte- o adunau nu stiu cum, sa o arunce in drum, sa nu se adune la ei, ca sa cheme vidanja mai rar..habar n-am..bai, te doare mintea! bine ca am stat doar o noapte!

mai, are mama niste vecini ...si stau in zona 0 din oras...no' si astia dupa ce fac baie, cu siguranta o data/sapt...nu dau drum de la apa din cada ci o tin acolo si arunca apa cu galeata in wc dupa ce

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

oana, cand te intorci la serv.?
si eu sunt in cautari de bone..si nu gasesc nimic deocamdata.:(adica nici macar sa vb cu vreuna nu am avut ocazia pana acum.

ha ha ha..ma bucur ca mai stiti si voi ciudatenii de oameni din astia..sa ne radem...:):):) ha ha ha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, acum am vazut ca prefectul din Ms vrea sa amendeze oamenii care au fost la manifestatie, deci noi nu am fost...am iesit doar la plimbare cu copii
Acum pe bune, nu am stat mult si nu ne-am amestecat in multime, dar a fost fain, de mult tare nu am vazut atatia oameni la un loc. Se vede ca pt targumureseni SMURD-ul e sfant.

Au fost multi copii la balaceala?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Seara buna!

crissteo cand am fost eu la Micomi la dr. Badea, ea cu manuta ei a recoltat probele pt. laborator. Sper ca si acum sa faca la fel. Si sedintele de tratament ulterioare tot ea le-a facut desi erau niste aplicatii locale usoare pe care le-ar fi putut face si asistenta.

crispro si noi tot ca fetele "povestim" pozele n-are rabdare sa-i citesc, cu dintii eu inca ii mai dau cu degetarul de la Nenedent si-i place iar cu mancatul tot ca lopata tine lingura si lichidele nu prea ajung in gura

alice si eu ma contrazic la fel cu Medeea . Are un iepure pe o lingura si ea zice ca-i cal! . Io' "nu mami, iepurasu' tzup-tzup", ea "ca'uuu", tzup-tzup! ca'uuu si tot asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

adrianaBuc sanatate multa!

michele eu nu-i mai iau Medeei cereale pt bb-lusi. Ii macin fulgi de ovaz/secara/germeni de grau si ii amestec cu iaurt/mar etc. Sau doua chestii dupa care Medeea e innebunita:
1. fulgi de ovaz fierti 1-2 min sau doar opariti amestecati cu miere/sirop de agave si scortisoara
2. turte din fulgi de ovaz - fulgi lasati la inmuiat peste noapte, apoi blenduiti bine. Din pasta rezultata pun cate o lingura in tigaia incinsa (din teflon, fara ulei) si ies un fel de turtite pe care pun magiun de Topoloveni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Seara buna!!

Citat:
Ilinca, la noi singura metoda de a lua temp e in fund, musai 2 pers, ii dam telefonul in mana si ii punem un videoclip de pe youtube, dar vesnic e nemultumit si zice " altuuu" , asa ca o pers tot ii schimba muzica. Noroc ca sta pana trecem la alta piesa, ca vede ca se incarca...

Noi luam temperatura in timp ce doarme si e fr usor,nu-l stresez cind e treaz ca-mi zboara termometru din mina
Crispro, da sint niste mamosi Vladutii astia nostri de numa!!! Cum il descrii pe fiul tau,exact e si al meu,asa ca nu are rost sa mai scriu si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

buna seara

aseara nu am mai apucat sa intru, am schimbat putin programul piticaniei, seara dupa ce se trezeste il scoate bona afara si eu cand vin de la birou il iau de afara si mai stam putin, sa ne mai plimbam...ieri cu greu l-am bagat in casa, dar macar seara a fost cooperant

dar sa vedeti ce a invatat sa faca...cand se enerveaza sau isi pierde rabdarea, tipa tare, dar nu cu nervi, ca imediat incepe sa rada, ca se prinde ca nu e bine ce face ce ti-e si cu copilul asta al meu

dar la noi, una buna, una...mai putin buna..daca ieri a fost ok, azi iar s-a lasat cu urlete, cred ca ii era foame, dar izbea tot, tragea de lucruri, de hainele mele, de m-a speriat de ce nervos era. dupa ce a mancat, s-a calmat ...

dar, am o mare problema..Paula stiu ca si tu ai trecut cu Raul prin asta...nu mai vrea sa faca baita, lui nu ii place sa il spal pe cap, asa ca il spalam doar duminica pe cap in rest dus, ei, dupa duminica a inceput sa planga la baita, luni a stat, marti a facut scandal, dar doar cand sa il clatim, aseara am sarit peste baita, azi nu voia sa mai intre deloc. i=am pus jucarii, i-am zis ca spalam numa cucul si apoi iesim, nuuu, a plans si era speriat l-am bagat, l-am sapunit putin, l-am clatit si l-am scos, dar cum sa fac sa vrea macar dus, ca era innebunit dupa apa , dar acum brusc i s-a facut frica si nu vreau sa imi las copilul nespalat, pana s-o dumiri el ca nu e asa greu sa facem baita...

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Alina, la noi a durat vreo 2, 3 luni teama de apa. Incet, incet si cu voie buna s-au reimprietenit. Si cu multa spuma de baie. Cred ca asta a fost cheia.

Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

PAULA, ai luat spuma de baie pentru copii? sau normala? ca si lui andrei ii place spuma....

2-3 luni...uff...dar macar se face vara si atunci clar dus zilnic, si pe cap

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

PAULA, ai luat spuma de baie pentru copii? sau normala? ca si lui andrei ii place spuma....

2-3 luni...uff...dar macar se face vara si atunci clar dus zilnic, si pe cap

Spuma de baie pt copii. De fapt din greseala am luat-o, ca am confundat-o cu gel de dus, dar tare m-am bucurat de greseala.

Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput