Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 6
michelle1981 spune:
Am admirat-o si eu pe SN, o dulceata de fata Si ce fain ca s-a jucat in zapada! Noi nu am vazut anul asta
Vai Nicole ce povestesti, parca nu imi vine a crede ca exista asa ceva
Mycya - inseamna ca asa a fost si ea crescuta, cine stie. Pacat de micuta ca nu o alimenteaza si nu sta cu ea
Matusa - asa si Bianca se aseaza la colt cand face kk.
Crispro - la noi e la fel ca la celelalte, in carti rasfoim si povestim asa dupa imagini, nu ii citesc. Pe dinti nu prea am spalat-o ca nu avea, dar acum ca i-au iesit mai multi o sa incep iar (fara pasta de dinti). Cu lingurita uneori nimereste, alteori nu, dar de obicei ii dau eu, nu am rabdare sa o las pe ea.. este vreme pt asta
Fetele, am si eu o intrebare: ce fel de cereale le mai dati la delfinasi?
Bianca nu mananca cereale de bebelusi, vrea din astea de care mananc eu (gen sanovita, fulgi de cereale cu musli). Sunt asa ceva si pt copii?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">10+
Victo spune:
da, mai din pacate sunt si oameni care stau in jeg si nici nu se gandesc ca n-ar fi curat
si eu din pacate am persoane din familie care sunt asa..deci eu a trebuit sa fac instructie cu mama si cu frate-miu sa faca dus zilnic si ..sa se spele pe dinti! -insa, spre socul meu, frate-miu ma ignora complet. asa ceva n-am pomenit. sa te speli pe dinti o data laaa..nu stiu cat...prin urmare, i-am interzis sa pupe copiii si m-am bucurat cand a plecat acasa.
nu credeam ca mai sunt oameni care fac baie (doar)la sfarsit de saptamana!
cum ziceam de rudele astea de la Bucuresti..tot asa..pahare murdare..wc murdar (nici gand sa ma asez pe el), cada jegoasa (eu o spal aproape zilnic si mor ca am marginea aia cu mucegai ce nu se ia nicicum)..in cada trona apa de la cel ce se spalase inainte- o adunau nu stiu cum, sa o arunce in drum, sa nu se adune la ei, ca sa cheme vidanja mai rar..habar n-am..bai, te doare mintea! bine ca am stat doar o noapte!
nicole..super frate sa mananci muraturi cd esti la wc, asa/i? sa iti treaca greata..ha ha ha
histamina spune:
victo,mucegaiul de pe cada se ia asa:
dai intai cu colutie antimucegai si freci ca si cum ar fi soacra-ta.
apoi clatesti.dupa aia pui cif profesional(se gaseste la Metro) si freci,tot asa,apoi dai cu domestos(sotul,ca eu decedez).
dai tot jos,pana la ultimul strat api, depinde unde e mucegaiul,fie scoti siliconul si pui altul,fie dai cu spray cu email,daca e pe cada.
daca e pe zidarie,dai tot jos,adica tencuiala,soutie antimucegai,alta tencuiala.
Victo spune:
nicole, e acolo unde se imbina marginea cazii cu o banda de plastic. am frecat eu de mi-au sarit capacele si s.a luat chestia ce lipea banda aia de cada si acum tre sa am grija cu dusul, ca intra apa pe acolo .
aoleo, pai cu atatea substante..tre sa scot copiii juma de zi din casa, ca ii intoxic!
histamina spune:
vezi ca exista silicon sanitar incolor pe care il poti pune in locul benzii si nu mai intra apa.
se gaseste la Hornbachh.
ok,te descurci doar cu CIF,apoi pui banda de silicon.in 30 de min se usuca.
ca horor, toate dar absolut toate oalele soacrei mele erau negre in exterior.
am luat la frect 3 din ele.
dupa o zi, una a devenit rosie si doua argintii.
sunt fecioara si sunt obsedata.
ceaunul in care prajesc de 10 ani e argintiu in interior si exterior si cineva m-a intrebat cu cat l-am luat ca e nou. noroc ca aveam niste prietenii langa mine care au confirmat ca are 10 ani,ca nu ma credea.
bumblebee spune:
Hello!
Mycya, de incurajare sa treaca mai repede timpul pana isi gasesc cumnatii chirie.
Nicole, ce zici tu mama acolo, ce mazaca e socrela ta!!
Eu nu (mai) am obsesii cu vreo curatenie absoluta, nu am casa farmacie, dar mor incet si mi se face sila numai cand ma gandesc la jeg si altele.
Victo, pai daca ai scapat de mucegai (noi am scapat cu bison anti-mucegai, dar cand am dat am si plecat de-acasa cateva ore, ca sa se aeriseasca) pune-l pe sot cu un pistol si silicon sanitar si gata!
CrisSN, SN e suuuperba!
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
lauri_ca spune:
Michelle, eu ii dau cereale Milupa musli cu fructe, sunt f. bune, nici nu am mai luat altfel de cand le-am descoperit.
Stefi se ascunde dupa scaunul de masa cand face kk, acolo e buda ei. Daca o pun pe wc nu mai face.
histamina spune:
cereale super faine BIO GETREIDEBREI, 7 KORN milch frei, de la Milupa.
fara LP.fara zahar, fara ados. o minunatie pt digestie.
crissy77 spune:
Alice, Elise zicea achi la lapte
Am citit de curand ca e de preferat sa nu-i corectam direct, ea zice ache, tu: "vrei sa-ti dau lapte?"
E super ca asociaza deja 2-3 cuvinte, bravo!
histamina, nu e o joaca de-a lui asta cu mersul pe varfuri? Adica eu ma ridic pe varfuri cand ma i-a vreun carcel, dar e teorie pe care o stiu de la sotul meu iubitor de fotbal si pe care o aplic pt ca functioneaza.
Aud galagie, nu am citit tot, abia astept sa o vad pe Natali ca mami a ei o ascunde de noi
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina mycya,cum supravietuieste fratele tau langa cumnata ta? nu ii spune niciodata nimic? |
e fratele sotului....nu stiu cum rezista dar mai mereu mi se plange... nu e multumit deloc si ii spune mereu cate ceva dar ei ii intra pe o ureche si iese pe alta.
sa stiti ca la inceput parea o fata f curata, facea curatenie mereu dar parca o facea de fatada....acum vad asta
acasa la ea e curatenie, sunt gospodari parintii ei.... dar tind sa cred ca ea are o problema
nu imi pot imagina o astfel de mizerie in casa soacrei tale...