Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (106)
Raspunsuri - Pagina 4
lalely07 spune:
Ce aiurea este ca eu intru cand toata lumea este la nani!!!
Sa va spunem si despre noi:mancam inca de 3 ori pe noapte LP cate 150-120 ml,depinde cat are chef sa traga.Abia acum s-a stabilizat sa manance la 3 ore,caci pana acum noi mancam la 2 ore ca bebelusii de 1 luna...
Daca ii dau ceai,bea,dar apoi incepe sa planga,deci clar ii este foame...De maine intentionez sa ii bag mai mult la culcare si chiar sa ii adaug ceva cereale.
Voi ce cereale dati la bebelusi???
Eu am dat decat o sg data,si am dat Organix...Trebuie sa ma uit maine sa vad spre ce optez...
Poate am noroc si doarme mai mult daca bag cereale...Daca nu fac ceva lunile astea cu somnul lui David,sunt un om terminat!!!Cand o sa plec la serviciu voi fi la gara...
Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
ailed_dota spune:
lalely, eu ii dau hipp cereale, ca si laptic tot din astea ii dau , sau milupa bio...
eu sunt ametita rau, i-am dat homeopatele dupa masa la 5 min, nu mi-am dat seama... o fi rau?sau doar nu isi fac efectul....?Somleac... help!
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota lalely, eu ii dau hipp cereale, ca si laptic tot din astea ii dau , sau milupa bio... eu sunt ametita rau, i-am dat homeopatele dupa masa la 5 min, nu mi-am dat seama... o fi rau?sau doar nu isi fac efectul....?Somleac... help! mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
dyadyazuza spune:
buna fetelor
revin cu o intrebare.... azi mi-am luat cantar si mi-am cantarit puiu. are 9200g la 72- 73 cm niciodata nu reusesc sa il masor exact iar de cantarit la doc il canteream imbracat si imi scadea 100 g. tot timpu avea peste 10 kg.soacra ma bate la cap ca e putin avand in vedere ca l-am nascut de 3350. asa arata fff bine nu pare a fi slab. oare sa imi fac griji??
ally nu imi vine sa cred ca duracel merge deja si e asa micut.scumpu de el.
viss, laley imi pare rau ca pana la urma nu puteti evita operatia. fiti barbate cum se spune. veti trece voi si peste asta.
laley eu ii dau cereale humana cu capsuni pt 8 luni, azi am luat si desert humana tot cu capsuni. un mare esec.e asa nasol....am dat banii pe porcarii, am luat si 4 paharele. of of
strunfi eu nu am vazut filmuletele ca dormea puiu si nu ma pot uita fara sunet si cand s-a trezit am plecat la cumparaturi, cand am venit m-am luat cu alte treburi si acum iar doarme. sper sa le mai gasesc maine sa ma uit la ele. oricum e minunata. aaaa si doctorii aia sunt "dusi". parca is mai rau ca astia din romania din ce pov tu.
alina tin pumnii pe maine si astept si eu vesti bune.
si puiul meu manaca mancarea destul de mare. nu ii mai blenduiiesc de mult. boruletul il mananca asa cum e, doar cartofele le maruntesc cu furculita. eu ii dau borsulet inacrit cu bors umplut de soacra ca tot intrebati zilele trecute daca puteti da, ii dau cam de la 7 luni si nu a avut niciodata nimic, nici macar nu m-am gandit ca ar putea avea ceva...
va puup fetele. noapte buna, ma bag in pat ca ma cauta ficiormiu prin pat
AllyLaur spune:
Buna seara fetelor !
Am pus acel filmuet cu Duracell cand merge dar, nu am apucat sa anunt ca deja a fost vazut...Am incercat sa pun unul mai lung dar nu se incarca. Maine dimineata il sterg sa nu ocupe prea mult spatiu. Si apropo de spatiu, suntem cam la limita fetelor. Trebuie sa mai micsoram din poze sau sa stergem. Scrish, pozele tale aveau 131 Mb si sper sa nu te deranjeze dar, am intrat si le-am micsorat pe toate. Mi-a uat ceva timp ca se incarcau foarte greu din cauza marimii lor dar, a trecut repede la cat am alergat dupa Eddy . Ai 31 de poze care nu mai au 131 Mg ci doar 1 Mg...suuuuper nu?
Dya, nici noi nu ne asteptam sa mearga atat de repede Eddy. La 8 luni si aproape 3 saptamani a facut primi pasi si de atunci si-a imbunatatit mersul leganat de pinguin. Acum suntem baieti mari, avem 9 luni si putin !
O seara frumoasa mamici si pitici !
cami_antonia spune:
neataaaaaaaaaaaaaaa
hai la o cafeluta sau la un capucinooooooooooo
ca eu m-am reprofilat
pana m-oi lasa de tot
doin cauza de stomaccccccccc
asa-i ca nu am mai dat de mult cafeluta?
azi antonia mi s-a trezit la 5 dimineata
si ca atare sunt deja super fresh
si pleaca mama
ailed_dota spune:
Neatza!
Cami, multumesc pt cafea! Capucino care-l bei e cafea cu spuma de lapte sau e plic? Daca e plic , eu zic sa te reprofilezi spre cafea cu lapte, ca vb lui roxy bei porcherii altfel, si s-ar putea sa cauzeze la stomac si astea
dya, las-o pe soacra., la 8 luni tb sa aiba bb de 2ori si jumatate greutatea de la nastere si la un an de trei ori
Ally, sper sa ma lasse Varta sa vad si eu poze si filme
ailed_dota spune:
miki, multam , asta e acum tb sa fiu atenta , dar acum dimi nu mai uit...de 30 min, dsi pe cartcica de aici de la farmacie scrie 10 min inainte si dupa
alehiam spune:
Neatza!
Eu nu prea multe de spus ... am o stare, din cauza unei incurcaturi, bona recomandata nu mai e disponibila. Asa ca sunt iar in cautare de bone. Oricum, cred ca ma las saptamana asta, ca nu e cu succes. Lu e mataita, miorlaita si urla cat poate... Offf si mai sunt pe langa astia doi dinti de iesit, doar alti 14. Vai de capul meu.
Alexina, ti-am micsorat foto de pe picassa, cat faceau baie strumfii aseara .
Dya, eu zic ca e ok ca si greutate.Pe la 1 an trebuie sa-si tripleze greutatea (adica sa ajunga la vreo 10 kg). Insa , eu ma mai uit aici: http://www. parinti .com/modules.php?name=Grafice (scoate pauzele) cand nu sunt sigura, chiar daca e vechi, e bunut pentru linistirea piticutilor de pe creier ca nu i-a bebe in greutate. Insa nu am inteles de ce initial ziceai ca avea peste 10 si acum are 9200. Sau cantarai pe alt cantar?
Ally, ti-am vazut si eu cavalerul cel frumos si mergaret. E un dulce asa gelat si cu papion, si imi place ca i-ai asortat pe baietii.
irinuka ti-am dat accept pe FB. (Si madutzei si dyei. Si am dibuit-o pe lalely). Cam asa face si mandra mea cu mancarea. Noi mai avem si varianta cu dat leguma strivita intre degetele mele ca sa mai ia cate ceva. Si la eco, ma gandeam ca chisturi la ovare cautau. E o problema frecventa la fete acum. Insa trebuie sa ne punem problema ce facem cand merg la gradinita. Ca acolo nimeni nu cumpara pui bio sau de tara.
Trimit si revin ca se plange printre picioare : maaaa
Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)
cami_antonia spune:
delia si alehiam neata
delia cafeaua cu lapte e cancerigena zice DR OZ
nu zic ca plicul e mai putin cancerigen de capucino
da nu il beau mult
ca perioada
de luni nu-mi mai vine femeia
s-a angajat in alta parte