Hai Alina_anto,shoareku,jessamine, mady_19!(52)
Raspunsuri - Pagina 8
Annisia spune:
Happymumy, are miros lichidul pierdut? In timpul sarcinii, mai ales in ultimul trimestru, poti pierde involuntar urina. Presiunea este foarte mare si nu-ti mai poti controla muschii.
Nici nu stiu ce sa-ti spun. La mine chipurile asa a debutat travaliul. Dormeam si am visat ca am facut pipi pe mine. M-am trezit brusc si chiar pierdusem niscaiva treburi pe mine. Mai mult decat cativa stropi. Apoi m-auluat dureri de sale si asa mai departe... Chestia este ca, atunci cand am ajuns la spital, aveam membranele intacte. Mi le-au rupt ei. Deci lichidul ala putea fi ori pipilica ori lichid iesit printr-o fisurica.
cel mai ok este sa te deranjezi putin, totusi, si sa te duci pana la spital. Macar spre linistea ta sufleteasca si binele bebelusului.
ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (37+)
Micul Yanis creste mare
Suriorul lui Yanis
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
alina_anto spune:
Ghiulten Ce ai facut? Ai sunat dr? Nu vad de ce te-ai fi udat asa mult, decat de la lichid... Nu mai sta, suna dr!! Bine macar ca nu esti singura.
Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
AMR 3 ZILE!!!
olishka spune:
Buna seara!!!
Lady, da, Chiti este un alint. Cand avea ea vreo 5 anisori s-a intitulat asa si de atunci asa ii zicem
Gianina si tu cu burtica? Vad ca ne ia pe toate in ultima vreme. Sanatate
Jessamine nici mie nu mi se pare normal sa iasa la restaurant cu 30 de pers. Este un pic exagerat. La o bauta as mai fi inteles. Dar nu poti sa te pui cu fericirea omului
Happymumy cum mai esti? Ai vb cu dr?
Caty mai povesteste-ne despre voi. Cum te escurci cu Gruita. Poze cand vedem?
Ce putin mai aveti multe dintre voi. In curand o sa ninga de-a binelea
Eu am fost la cumparaturi. Am fost si la Ikea si am mai luat cate ceva pt cameruta si prosoape pt bebe. Am avut si la David din acestea si am fost multumita.
Am intrat si la Z si am luat multe bodyuri pt Leon si David, caci aveau reduceri de 50 la suta. Materialele sunt f bune si sunt foarte practice bodyurile, cu capse, suprapuse, culori faine. Mi-e frica doar sa nu fie prea mici, desi i-am luat de la 1 luna, doar ca astia au marimi mai mici de obicei. Aveau mai multe chestii faine, merita de mers.
Olga, mamica lui David iepurasul si 34+
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Eu am fost la cumparaturi. Am fost si la Ikea si am mai luat cate ceva pt cameruta si prosoape pt bebe. Am avut si la David din acestea si am fost multumita. Am intrat si la Z si am luat multe bodyuri pt Leon si David, caci aveau reduceri de 50 la suta. Materialele sunt f bune si sunt foarte practice bodyurile, cu capse, suprapuse, culori faine. Mi-e frica doar sa nu fie prea mici, desi i-am luat de la 1 luna, doar ca astia au marimi mai mici de obicei. Aveau mai multe chestii faine, merita de mers. Olga, mamica lui David iepurasul si 34+ |
Bine ca macar tu ai ajuns la Z azi. Stii ca si eu aveam de cand sa merg sa mai iau cate ceva (stiam de reducerea de 50%), dar n-am mai ajuns...
Poaate reusesc sa ies maine putin la plimbare, ca vineri vreau sa ma aranjez, sa fac patutul lui Filip, sa o spal pe Sara pe cap, ..mai multe..
Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
AMR 3 ZILE!!!
adc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suzieq Oricum am vb cu bebe si mai sta cel putin pana in 21.01.2012. |
Suzieq, nu vorbesti si cu bebe al meu sa stea?
Mama lui de ski, tare rau imi pica (stii tu la ce ma refer)
Mami de Andra (18.02.2006) si 36+ cu
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alina_anto
Bine ca macar tu ai ajuns la Z azi. Stii ca si eu aveam de cand sa merg sa mai iau cate ceva (stiam de reducerea de 50%), dar n-am mai ajuns... Poaate reusesc sa ies maine putin la plimbare, ca vineri vreau sa ma aranjez, sa fac patutul lui Filip, sa o spal pe Sara pe cap, ..mai multe.. Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) AMR 3 ZILE!!! |
Merita sa mergi. Am vazut ca au si de fetite cate ceva. Dar merita sa mergi si pt bodyuri si haine de bebici caci sunt de buna calitate si preturi chiar faine.
Cred si eu ca ai multe de rezolvat in ultima zi. Fa-ti o lista sa nu uiti ce ai de facut, caci de la emotii sigur mai scapi cate ceva.
Abia astept sa-mi tin si eu bebicu in brate, sapl vad ca este bine sanatos. De frumos nu-mi fac griji
Olga, mamica lui David iepurasul si 34+
mihaelaradu spune:
Lady nu v-am pregatit nimic, deocamdata, dar bunica sotului mi-a zis sa fiu atenta cand ma ia dorul de curatenie, smotru, ordine, etc deoarece inseamna ca-mi fac "ciubul" .
Am fost la cursuri Lamaze astazi unde o tot da dna inainte cu tehnici de respirat care mie mi se par un fel de "praf in ochii prostilor". As vrea sa gasesc atata forta interioara ca sa ma pot concentra si asupra respiratiilor.
In rest, fff important e masajul perineului. Eu am gasit la MotherCare ceva ulei pt masaj perineal, dar moasa de la Lamaze ne-a zis sa folosim ulei de migdale sau chiar si de masline. Ajuta ff mult la elasticizarea perineului. Se aplica local cu degetul (grija la unghii) prin masare usoara; de preferat zilnic..
In legatura cu spalatul cu ceai in zona "duamnei" dupa nastere, ne-a interzis total..ne-a aratat si niste poze f sugestive cu infectii locale generate de spalaturi locale cu ceai de musetel sau galbenele. In fine, aici timp de 3 zile ne fac ele toaleta cu betadina.
Jessamine te inteleg si ma alatur revoltei tale, dar eu nu sunt suparata pe sot ca il aflara bucuriile, ci pe nesimtitii care nu gandesc ce costisitoare e o nastere si intretinerea unui nou nascut! Am aflat si eu recent ca aici tre sa ai bomboane si prajituri, dulciuri, croissante, etc sa ii servesti pe cei care te viziteaza. Ce tampenie! La noi in Ardeal, imi amintesc, cum mergeam cu mami cu "de mancare" la lauza; duceam un tort, supa, sarmale sau un pui congelat. Daca erai in relatii apropiate cu lauza o intrebai ce vrea sa ii duci de mancare. Timp de 40 zile lauza nu se atingea de nimic, era rasfatata de toata lumea..
Alina iti spun de pe acum un sincer La multi ani! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, fericire, implinire, o nastere si recuperare usoara!
33+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/
happymumy spune:
Multumesc fetelor .Nu am facut nimic inca... m-am schimbat si astept sa vad daca se mai intimpla ceva.Nu am sunat-o inca pe dr, ca poate totusi nu e nimic.Annisia, si mama imi spune la fel sa trag o fuga pina la spital, ca nu-i ok sa stau asa. Intre timp , am facut totusi baie, macar sa fiu curata .
Alina, sunt cam singura , adica cu Ayla si cu o doamna care ma mai ajuta la curatenie, dar al meu e plecat la Bucuresti, dar macar stiu ca daca e ceva, in 2 ore e acasa. Dar daca e de dus la spital, trebuie sa ma duc singura.
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 35+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
mihaelaradu spune:
Aaa! Eu scot niste majorete pt Happy mummy care sigur naste acum
Si mai scot cateva pt bebe Filip de Alina Si Doru, poate, poate vine la noapte asa cum am visat eu
33+ cu pisicutza Iris
mihaelaradu spune:
No ca nu naste Ghiulten
A aparut mesajul tau in timp ce eu scriam :)
Oricum si eu sustin "veteranele": suna sau da o fuga pana la spital. Daca e ceva sa poti suna sotiorul si sa aiba si el timp sa ajunga..sa nu goneasca.
33+ cu pisicutza Iris