Hai Alina_anto,shoareku,jessamine, mady_19!(52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna seara burtici dragi,,azi mis moarta rau am reusit sa va citesc dar credetima ca nu am retinut o iota din ce sa scris.Mie rau de dim de la 5 in sensu ca mam stricat la burtica(desi in meniu ieri am avut orez si supa de pui),,azi am servit un sandwici,o portocala si lapte cu cereale ca altceva nu am putut baga in gura de greata.Lady eu is gata cu toate sa zic ca as mai avea ceva de calcat pt pitica dar in rest totul e pregatit numa ea sa apara,,ajutoare nu sunt de niciunde dar nui bai ca va am pe voi.
Va poop dragelor si aveti grija de voi eu creca ma pun iar sa dorm ca oricum azi atata am facut am dormit.

+39 de FETITA inca un pic si vine si la noi barza....:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

am intrat sa pun si eu niste

se pare ca este nevoie din plin.

Felicitari noilor mamici !!!!

gravidutza 36+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

http://designartizan.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Annisia, exact la asta ma gandeam si eu, de ce e Catiushor in 36 saptamani?????
E bine ca esti curajoasa, eu cred ca daca nu ajung la cezariana o sa ma panichez in ultimul hal sau o sa ma blochez.

+36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Catiushorule nu nascusi bre? Vad ca inca mai esti gravi in 36 de saptamani. Mie sa-mi spui daca se poate si invers?! As face orice sa scap de nascare. HIHIHIHI... Ieri i-am spus lui M sa nasca el in locul meu, ca el vroia copil, copil, copil...
Incet, incet va trebui sa ma mobilizez. Oriucum, nu-mi fac griji; la momentul cu picinica ma adun toata, pesa cu piesa si ma pun in functiune. Acum ma pisicesc si eu...

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (37+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Ca sa nu ma panichez degeaba, vin si eu cu o intrebare idioata : cit de mult lichid iti curge cind ti se rupe apa?Din ce citeam eu, te cam uzi toata pina la genunchi... sau asta oi fi vazut prin filme? Acum 10 minute m-am simit deodata uda, intr-adevar am chilotul si pantalonul ud, nu foarte mult, cum sa explic? ... cam o pata cu diametrul de 10-15 cm.
Poate sa insemne ceva sau nu?

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 35+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

danezza dupa ce nasc daca imi dai pe PM adresa de email iti trimit lista cu ce am avut nevoie in spital sau daca vrei acum iti trimit lista cu iau la mine.

Acum fete am niste nervi m-a anuntat sotul ca niste cunoscuti (nu prieteni ) i-au batut apropouri sa le dea o masa la restaurant dupa ce nasc.Acum daca ar fii vorba de o iesire cu bietii la un suc, un vin etc nu ar fii bai dar sigur se va lasa cu multe milioane. Eu stiu ca nu suntem stramtorati dar nici nu este momentul sa aruncam aiurea cu banii. Si sotul ce credeti ca imi zice ca s-a sfatuit si cu mamica lui si ca ar fi bine sa faca cinste.... eventual la jumatate din oras. Eu inteleg ca este fericit dar totusi nu are de ce sa faca cinste la 20-30 de insi ca doar nu botez. Sunt exagerata ?

AMR 4 ZILE

Livia 38 + Stefan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Da Suzie, m-am apucat si de bagajel ca ma terorizeaza sotul
am pus si eu pt bebe pampers, cremutza, gel pt spalat (hainutze nu pusesem ca cica la elias ii tin infasati in ale lor, o astept pe Jessamine ca e inaintea mea cu detalii .. depsre mai tot ) dar am sa pun si eu un panatalonas, un body ceva ..
astea pt bebe le am in bagajul mare pt a doua zi cand vin si eu in salon. Nu cred ca le trebuie musai atunci la nastere ... parerea mea
am sa pun apa ca stiu caatunci toti spun sa bei apa la greu sa elimini anestezia si sa nu uit kitul pt celule, aviz amatoarelor

in 35+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

gand la gand cu bucurie
ai PM

Citat:
citat din mesajul lui jessamine

danezza dupa ce nasc daca imi dai pe PM adresa de email iti trimit lista cu ce am avut nevoie in spital sau daca vrei acum iti trimit lista cu iau la mine.

Acum fete am niste nervi m-a anuntat sotul ca niste cunoscuti (nu prieteni ) i-au batut apropouri sa le dea o masa la restaurant dupa ce nasc.Acum daca ar fii vorba de o iesire cu bietii la un suc, un vin etc nu ar fii bai dar sigur se va lasa cu multe milioane. Eu stiu ca nu suntem stramtorati dar nici nu este momentul sa aruncam aiurea cu banii. Si sotul ce credeti ca imi zice ca s-a sfatuit si cu mamica lui si ca ar fi bine sa faca cinste.... eventual la jumatate din oras. Eu inteleg ca este fericit dar totusi nu are de ce sa faca cinste la 20-30 de insi ca doar nu botez. Sunt exagerata ?

AMR 4 ZILE

Livia 38 + Stefan Matei

in 35+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Happy,eu zic sa iti sun ginecologul si sa ii povesti ce ti se intampla,sa nu cumva sa pierzi din lichid...zic si eu,nu ma pricep...
Jessamine,ii poti spune sotului ca poate astepta pn la botez,si dc neaparat vrea sa se cinsteasca sa ia prietenii apropiati si sa bea ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Alice, Simmonel, cum e la Regina Maria cu hainele pentru bebe, trebuie sa aduc eu de acasa?

Mergi la inceput