Hai Alina_anto,shoareku,jessamine, mady_19!(52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Olga presupun ca Chitziubus-e doar o forma de alint a surorii tale

Matza..acest cuvant e un regionalism si are mai multe sensuri.insa daca ii spui unui copil "chitibus", il faci mititel,pitic...intelegi?

36+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Felicitari Simonel sa iti traiasca bebe si sa fiti sanatosi si bucurosi!
Nu am mai intrat de ieri fiindca am avut ceva treburi gospodaresti:calcat,curatenie si mancare ajutata de sot...si pe urma m-am cam resimtit si am cam tras pe dreapta.
Zilele acestea ne-am propus sa ajungem si noi pe la ikea sa vedem ce luam...am vrea patutul verde ca ar veni frumos cu mobila de lemn de fag din dormitor,ar fc un contrast dragut,dar sa vedem dc e si de calitate...si cred ca ar tre sa incep sa pregatesc si bagajul pt spital...
Azi am intrat si noi in 33 sapt...suntem si noi mai maricei!
Pup!

Mergi la inceput

Mihacor imi pare rau ca vomiti in fiecare dimineata, nu stiu cum ai rezistat si rezisti-sincer.

La multi ani, Aly_k!!sigur a nascut, pacat ca nu mai stim nimic de ea

siiiiiiii....maine e ziua Alinutei..cum te petreci?

Alice, ma bucur sa aud ca te descurci asa bine

Iaura-tu?cum esti??

MihaelaRadu...ca liniste azi!!!ne pregatesti ceva?

Gianina, tu cum te mai simti?cum stai cu ultimele pregatiri?Pana la urma vei avea ajutor sau nu?

anahadasa..sper ca sunteti bine,tu si bubulacii tai mititei!

Alinush19_83... asteptam vesti si de la tine!!

36+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Mrg-spor la bagajit!

36+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

fetele, in bagajelul mic pt nastere eu am pus camasa, halatel, papuci, ciorapi .. niste torsoane d-alea , tampoane, dosarelul cu analize. Mentionez ca am buzunare la halat pt bani :D. restul bagajului cu toate minunil;e le am intr-o geanta mare si mi le va da sotul cand vin in salon (eu astept cezariana). Mai am o punga cu chestii pt bebe ca am inteles ca la Elias se cer pampers, gel spalat, bepanthene. Credeti ca e cat de cat ok asa? oricum am un bagajoi de zici ca ma mut o luna.

in 35+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Va multumesc tuturor pentru urari, va simt intr-adevar alaturi. Si ureaz la fel proaspetelor mamici si tin pumnii celor ce urmeaza la rand!
Eu inca sunt nauca, ma simt bine fizic dupa cezariana, dar bebelusa ma solicita foarte mult, micuta vrea sa recupereze greutatea si papa 70 ml la o masa, asta la 3-4 ore, doarme si face scandal. Dar trcem noi prin toate.
Nasterea a fost OK, merita toti banii sa nasti la Regina Maria, faea griji legate de cat si cui sa dai. Oamenii s-au purtat foarte amabil, pastrez o amintire frumoasa , iar bebelusa a fost o mica vedeta, micuta , dar cu personalitate.
Va pup si incerc sa mai intru cand am un pic de timp. Daca cineva vrea amanunte despre cezariana sau despre maternitate incerc sa raspund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Fetele, eu am ramas fara internet ,probleme cu calculatorul, va scriu din vecini si de pe unde mai apuc si eu
in primul rand vreau sa felicit proaspetele mamici, ALTESA si SIMONNEL,sa va dea Dumnezeu sanatate si bebelusi papaciosi sa creasca mari si sa va aduca numai bucurii
mai am de recuperat din urma cu cititul,oricum vad ca sunt multe dintre voi care va pregatiti de nasteri va pup si sunt alaturi de voi, nasteri cat mai usoare si recuperare rapida bineinteles cu bebei cat mai sanatosi si papaciosi...
noi suntem bine, am fost ieri la control si am avut o mare surpriza , bebe Tudor a recuperat cu greutatea in 2 saptamani a luat 700gr. deci avem acum la 39sapt.3400gr,sunt foarte fericita ca imi faceam probleme ca din cauza mea nu se ingrasa bebe(v-am povestit eu in urma ca am tinut postul si...lua putin in greutate),colul este scurtat si deschis la exterior,adica mai e inchis doar un pic la interior, bebe e jos de tot pregatit sa iasa(asta am simtit si eu ca mi-au iesit niste hemoroizi de mai mare frumusetea)iar lichid e din ce in ce mai putin...doctorita zice ca saptamana asta voi naste, acum sa inceapa si contractiile ca am avut parte de ele doar intr-o noapte cand erau chiar regulate la 20 min.
azi am facut si ultimele cumparaturi pentru bebe gen:gel baita, lapte corp si alte cremute,primul pachet de pampers, servetele umede,etc
sper sa repar cat mai repede calculatorul sa va pot citi/scrie zilnic, e groaznic mai ales acum cand mai aveam si eu unele nelamuriri la care voi sigur aveti raspuns
CATI am inteles ca sunteti bine si tu si bebe Gruia, Doamne ajuta de acum,sa ai laptic sa-i dai si sa se faca mare ca restul invatam noi pe langa ei, nimeni nu s-a nascut invatat nu?
va pupacesc pe toate si sunt alaturi de voi...burtici si proaspete mamici

+38 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Danezza, nu uita de strugurel sau crema de fata si sosete.
Din cate stiu la Elias iti cam trebuie de toate.

+36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Silvi, nu pot sa cred ca putin mai ai.
Iti tin pumnii sa ne auzim cu vesti bune!

+36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

Simonel felicitari!!! (cu intarziere)

avem galerie ! Imi tremura genunchii

Danezza si bagajul meu arata tot asa .In bagajul mic am mai pus 2 sticle de apa plata de 0,5 , o sa mai pun 2 sticle de ceai (astea in ziua op)si cateva paie.

Mihacor nu este tarziu sa-l botezi la 6 luni .Eu am botezat un copilas cand de 10 luni parintii sunt stabiliti in Franta .

AMR 3 ZILE

Livia 38 + Stefan Matei

Mergi la inceput