am uitat geamul deschis azi noapte!!!
Raspunsuri - Pagina 2
Laura25 spune:
da, Anca, ai dreptate. Am tendinta sa tastez repede si imi scapa uneori spatiul, mai un punct, mai o linie, mai incurc 2 taste apropiate intre ele. Insa eu zic ca sunt greseli 'de suprafata' nu chestii profunde. Oricum, 'decat' folosit gresit suna tare aiurea
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Tanti Zavaidoc spune:
Ba gresiti amandoua. Corect e sa nu se trezeasca deloc pana dimineata
Zic si eu o data ca Marius: a avut copilul oxigen si a dormit bine. Nu cred ca pateste nimic, s-ar fi trezit daca ii era rece. Nastere usoara mamicii ingrijorate!
Porumbita spune:
mai mai ,meningita?
a dormit mai bine ca a fost camera aerista
dc ii era frig protesta!
szivarvany spune:
pe mine m ar panica sa stau la etajul 7 si sa las geamul deschis ... nu altceva.
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei pe mine m ar panica sa stau la etajul 7 si sa las geamul deschis ... nu altceva. _ Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela |
Eh, ca l-a lasat deschis doar sus, eu asa am inteles, nu larg deschis, Doamne fereste (ca mai sunt si parinti de-aia da'-i vezi la stiri)
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
michelle-usa spune:
si eu am grija asta continu de 8 ani de zile.
sa nu uit geamul deschis noaptea si sa ii fie frig, sa raceasca.
asa ca te inteleg perfect.
de multe ori m-am sculat brusc din somn, cu gindul ca am uitat gemul deschis...si m-am dus ca din pusca sa verific.
culmea e ca niciodata nu l-am uitat deschis, e doar panica mea....si memoria...
si eu am citit ca doarme mai bine cand e mai rece si mai oxigenata camera.
da, daca nu incepe cu nasuc infundat si alte simptome...e ok.
michelle
Burtocika spune:
Presupun ca n-ai repartitoare, nu ? Ca altfel verificai geamul nu-l lasai deschis cu caloriferul duduind
Daca TU nu ai simtit frig in camera cand te-ai dus la copil, probabil va fi ok. Urmareste nasul si tusea.
monicabo spune:
In cel mai rau caz un guturai, nas infundat
Febra in nici un caz...
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria