AJUTOR,levomepromazil
Raspunsuri - Pagina 9
bird70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina1511 O pun sa doarma,cateodata adoarme si singurica,alte dati leganata pe picioare. |
Nu mai legana copilul ca sa doarma. Pune-o in pat si incerca sa intervi cat mai putin. Copilul tau trebuie sa invete sa se adoarma singur. Pe masura ce reuseste sa se adoarma trebuie sa minimalizezi prezenta ta pana cand ajungi sa o pui in pat si sa pleci.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
kariguld spune:
cristina, i-ai facut analize? urina si coproparazitologic?
ziua se joaca pe afara? cate ore sta in aer liber? pofta de mancare are, sau vrea numai laptic?
somnul agitat poate fi si de la parazitii intestinali.
agitatia are o cauza, care trebuie gasita si tratata.
cristina1511 spune:
Analizele inca nu i le-am facut, de cate ori am vrut sa fac acest lucru cei din jur inclusiv med de familie mi-ai spus sa o mai las ca e prea mica. Noi stam la bloc si nu prea are cum sa se joace pe afara, iesim mai mult la plimbare. Pofta de mancare are, nu e o problema.Papa aproape orice ii dau, mai ales daca e dat la blender, cu toate ca incet incet am incercat sa o dezvat de mancarica facuta piure. Doza de lapte este seara inainte de culcare(210-240ml) si dimineata cu cereale. Teoretica la varsta ei ar trebui sa consume in jur de 300ml. Ea consuma un pic peste.Chiar daca am intrerupt bibe de noapte de la 8 luni am mai incercat sa ii mai dau,am crezut ca poate asta e cauza trezirilor ei dese dar la fel. Il bea,nu il refuza dar cam la o ora se trezeste iar. In fine nu se trezeste ci se zvargoleste in somn si banuiesc ca lucrul asta ii creaza un disconfort si incepe sa planga. Maine vreau sa o duc si la un homeopat,as prefera ceva mult mai natural decat levomepromazin. Marti o duc si la analize.Nu prea cred sa aiba ceva probleme din punct de vedere parazitologic pt ca am fost f atenta in privinta asta.
cristina1511 spune:
Nu adoarme daca nu stau macar langa ea. Neleganata cateodata e ok dar sa plec de langa ea...niciodata nu s-a intamplat.
cristina1511 spune:
Si inca ceva... Ea e asa de cand s-a nascut,din maternitate. Nu e o problema aparuta pe parcurs.In primele luni de viata era la fel. Ma chinuiam cate o ora sa o adorm ,atipea in jur de 15-25 min dupa care se trezea. 24 din 24. Cateodata mai ajungea si la recordul de o ora,o ora jumate, asta pe timpul noptii
kariguld spune:
citat din mesajul lui cristina1511 Si inca ceva... Ea e asa de cand s-a nascut,din maternitate. Nu e o problema aparuta pe parcurs.In primele luni de viata era la fel. Ma chinuiam cate o ora sa o adorm ,atipea in jur de 15-25 min dupa care se trezea. 24 din 24. Cateodata mai ajungea si la recordul de o ora,o ora jumate, asta pe timpul noptii |
baiatul meu la fel, din clipa cand s-a nascut a dormit foarte putin. fiecare copil are propriul ritm. daca dormea mai mult de jumatate de ora ma duceam sa vad daca respira.
parazitii intestinali nu-s o rusine. oricat de multa grija ai avea, pui mana pe o usa de la magazin si ai luat deja ceva. un coproparazitologic nu-i costisitor.
leganatul agita mai mult decat sa ajute. o poti pune in pat langa tine si ii canti usor un cantecel, sau pur si simplu stai langa ea pana adoarme.
spui ca e asa din maternitate. medicul pediatru ce ti-a spus? ce ti-a recomandat?
cristinuk@ spune:
cred ca exista si in RO la farmacie un buzunar steril de plastic care se lipeste pe labii la fetite zona trebuie bine dezinfectata inainte cu o solutie speciala care nu ustura
poate au la cabinetul de analize sau la spital unde faci analizele
noi mereu le am facut la spital
alex_andra spune:
citat din mesajul lui cristinuk@ seamana cu pavor nocturn citeste mai multe despre el pe net |
multumesc de informatie. am citit si e foarte posibil sa ai dreptate.