Strugurasi de Sept-Oct 2011 *22*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Natalia , si a mea e subtirica. La aproape 4 luni are 5.500 kg si vreo 65 cm.

Eu tot oo dau cu experimentul meu cu scutecele chiar daca nu ma baga nimeni in seama. Poate totusi foloseste cuiva informatia. Au ajuns scutecele Libero si surpriza : nu e mare diferenta intre Libero si Toujours. Doar la desene si fineturi gen incretutura elasticului sunt mai faine cele de la Libero. In schimb sunt cam la fel de late intre picioare si aproximativ la fel de maleabile.Interiorul e surprinzator de asemanator in schimb la Libero miroase mai tare a chimic decat la Toujours. Pe amandoua scrie ca nu contin lotiune.
Ca si design Libero sunt muuult mai faine, sunt desenate frumos rau. Pe buci au un fel de buzunaras desenat pe care scrie slow down. O sa pun in curand si o pozica sa vedeti diferenta intre ele.

Eca isi face ochii caprui. S-au inchis mult. Pentru mine e un motiv de bucurie pentru ca ea are parul blond si pielea alba. Cu ochii deschisi ar fi fost mult prea deschisa la culoare.

Mikka , am calculat si eu pana la urma. Nu imi dadea o diferenta de vreo 3 milioane dar mi-am dat seama ca e pt o saptamana din noiembrie. Mie postnatalul mi s-a terminat pe 22 nov si de acolo ma plateste statul.

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

pinky

natalia multumim pt aprecieri
T este grasut intradevar dar in poze pare mai gras decat este in realitate
da da , vezi sa nu te cred ca doar picioarele tale arata bine

seidana mi ai zis , asa e
cum s a intors...pai nu stiu sigur ca n am fost pe faza
il schimbam , m am intors o clipita sa pun servetelele la loc si pac , el era pe burta deja
scaun de masa , nu stiu sigur , nu prea am studiat , la noi este primordial scaunul de masina
bouncerul nostru se transforma cumva si in scaunel , se indoaie de la mijloc si spatarul se ridica mult in sus , deci o perioada il pot folosi si pe asta , dar trebuie pus pe ceva masa/canapea
dar si mie tot Polly imi place , ai facut o f buna alegere
pampers...tot la premium care suntem , urate cu spume , dar cum ziceai si tu , m am obisnuit cu ele si intradevar , absorb ff bine

_

de T 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

OAna.. multumim de impartasirea experientei cu scutecele .. eu citesc insa nu ma incumet sa schimb marca pt ca eu sunt multumita de pampers, desi sunt mai scumpe m-am obisnuit cu ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

OAna.. multumim de impartasirea experientei cu scutecele .. eu citesc insa nu ma incumet sa schimb marca pt ca eu sunt multumita de pampers, desi sunt mai scumpe m-am obisnuit cu ele...

Cea mai fericita de Elena (24.08.2011)

Sei , eu nu din cauza pretului le schimb ci pentru ca au f multe chimicale. Pe un bax de Libero de 68 buc am dat 95 ron. As da oricat numai sa stiu ca nu mai pun atatea chimicale pe copil. Ma gandesc inclusiv la refolosibile.

Ai citit articolul de pe critico mamica "Pampers vs restul lumii"? Eu de acolo m-am ingrozit..

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

seidana am uitat sa specific ca nici nu mi vine sa schimb marca si pt ca lui T ii merge ff bine cu ele
niciodata nu s a iritat la fund , are buci super catifelate fara nici o bubita/roseata
si eu sunt multumita de ele doar ca nu mi place aspectul lor de cand le au schimbat
dar de bune sunt f bune , ce sa mai zic...

_

de T 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna!

Cat de mult scrieti, de-abia reusesc sa tin pasul cu cititul!

Fetelor, eu nu stiu ce Dzeu sa mai fac, nu mai am lapte suficient. In perioada cand aveam mai mult, m-am muls si am bagat la congelator. Acum nu mai am suficient si am inceput sa scot de la congelator.
Stiti ca v-am spus ca seara nu se satura la san si ii dau completare ce ma mulg dimineata, pt ca manca numai de la un san dimineata. Acum papa de la ambii, se satura, se satura si la masa urmatoare, insa la a treia nu. I-am dat ce m-am muls si ce mai aveam decongelat si a mai mancat, pe langa san, inca 100 ml, deci clar nu-i ajunge.

Beau multe lichide, cam 4l pe zi. Beau ceai, iau galafor.
Ce pot sa mai fac? l-as fi tinut exclusiv pe san pana incep serv, dar daca nu-i mai ajunge, ce fac cand termin stocul de la congelator? Daca stiti vreo metoda, plzzzz help!
Dimineata, cand manca numai de la un san, ma mulgeam de la celalalt 140-230 ml...deci aveam cum sa bag si la congelator.
Acum vad ca nu-i mai ajunge (exc dimi) si nu stiu ce sa mai fac. Nu am schimbat nimic in programul meu sau in alimentatie...

Am vazut ca mai sunt fete carora le dorm bebeii toata noaptea:)

Ieri Maya a intrat singurica la patinoar si a patinat! sunt atat de mandra de ea! Lui bebe ii place la Mall, ca il iau cu mine peste tot cand trebuie sa ies, se uita peste tot, nu-l mai iau cu landoul, ci cu scoica, sa poata vedea mai bine. Este tare cumintel.
Am o problema in afara de cea cu alaptatul - Sasha nu mai face kk zilnic. Se chinuie cand nu face, e marait si nu-i convine nimic. Am zis sa incerc eu sa mananc mai multe fructe, iaurt, sa vad daca il pot regla asa.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

PS: sta cineva in sect 5? stiti unde tb deus dosarul atat pt indemnizatia mea, cat si pt alocatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Raspuns la intrebarea ref daca iti poti pierde locul de munca (pusese cineva intrebarea aceasta):

"angajatorul nu poate sa dispuna incetarea raporturilor de munca sau de serviciu cat mamicile se afla in concediul de crestrea copilului, in perioada in care primesc stimulentul pentru revenirea mai devreme la serviciu si nici in periaoda de 6 luni dupa revenirea definitiva la locul de munca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

salut!

va multumesc din suflet pu cuvintele de incurajare, seidana, mikka si mie mi-a ft dor, hayat, pinkishor, lali

aseara am avut doar 3 treziri pe noapte, simt ca isi revine la programul initial fetita, eu de la 1 iamnuare sunt somnambula, nu reusesc sa dorm, noptile sunt agigate, iar ziua nu pot sa dorm ca fac una alta prin casa cind fetita doarme, insa zunt zile cind nici cind doarme nu pot face nimik ca doarme doar in brate, mai sunt copii care dorm si acum in brate?

fetelor eu simt gelozie cind cind cineva imi cere copilul in brate gasesc N motive sa nu o dau...sunt o ipocrita, nu inteleg de ce sunt asa
nici a mea nu e grasa dar nici nu imi doresc sa fie, o vreau asa cum este si ma bucur ca e vesela, gingureste de nu o poti opri, chiuie fr tare si tipa...de citeva ori a zis clar MA-MA uf ce mindra m-am simtit

mamicilor voi mai folositi colacul babysweemer? deja fetita nu mai vrea cu el se intoarce pe burtica si ridica funduletu in sus si a inghitti o data apa ca am ramas rece cind a inceput sa tipe si sa tuseasca, ieri am bait-o in cadita ei mica ...si surpriza nu incape in ea...ma facut uda bloasca pe mine cit a dat ea din miine si picioare...azi nusitu cum sa o spal in cada mare cu colacul?

oana imi place cum descrii scutecele, si eu tot incerc diferite marci, deocamdata am ramas pe huggies si puffies imi plac ca nu la se urme pe picoaruse de la elastic si nu scoate kk afara.

eu de citeva zile simt o ameteala zdravana si iam zis sotului sa imi ia un test de sarcina...sper sa nu am surprize acum

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

marryyan ar fi frumoasa surpriza nu?

sei, ooffff, offf nu prea am eu noroc la remi dar la 3 5 8...

Bravo bebe T

Jade am fost si la tara, am venit duminica seara apoi mi-a racit Anastasia.A tusit si avem si mucu.de tuse am scapat cu Eurespal dar muci tot avem.Ii dau cu apa de mare mereu sper sa treaca.
imi pare rau de medicul tau de familie.

Cat trebuie sa-i tinem pe burtica dupa de ce se intorc?Pana obosesc si lasa caputul jos?

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Sei , eu nu din cauza pretului le schimb ci pentru ca au f multe chimicale. Pe un bax de Libero de 68 buc am dat 95 ron. As da oricat numai sa stiu ca nu mai pun atatea chimicale pe copil. Ma gandesc inclusiv la refolosibile.

Ai citit articolul de pe critico mamica "Pampers vs restul lumii"? Eu de acolo m-am ingrozit..

Doamne iti multumim!

Oana.. daca as stii ca ma incumet la refolosibile le-as schimba pe motiv de chimicale insa asa sunt convinsa ca schimb pe naiba pe ma-sa

Mergi la inceput