recomand bona

recomand bona | Autor: daria_ana

Link direct la acest mesaj

Buna,

daca cautati o bona va recomand cu multa caldura pe bona noastra. Doamna are multa experienta cu copii este o persoana foarte blanda care se ataseaza de copii pe care ii are in grija ii invata foarte multe se joaca cu ei - fetita mea a mers prima oara singurica cu dansa are multa rabdare si o invatat-o foarte multe jocuri. Din pacate pentru noi nu mai putem sa mentinem colaborarea cu dansa insa atat noi cat si fetita noastra suferim ca pierdem un membru al familiei . Daca vreti sa aflati mai multe detalii ma puteti contacta pe adresa de e-mail mateeas_anne@yahoo.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Buna,
Ma intereseaza detalii... ti-am scris un mail (madalina d.). Multumesc

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitucu spune:

Doresc sa recomand o bona de care am fost foarte multumita se numeste D-na Lucica tel 0741205801. Din pacate sotul meu nu mai lucreaza si a trebuit sa renuntam la serviciile aceasteia. La mine avea program de la 7.45 pana la 17.30, e o femeie energica, foarte curata, baietelul meu a indragit-o foarte mult.
Eu sunt pe forum de mult timp, am cautat intai sa duc baiatul la gradi, era mai tot timpul bolnav, si am ales varianta de a fi lasat cu bona, desi initial nu concepeam aceasta. Se pare insa ca aceasta idee nu a fost chiar asa rea, ne-am inteles excelent cu d-na Lucica pe care o recomand cu caldura. Daca doriti informatii suplimentare va astept pe pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_a spune:

Buna Mitucu. Ma intereseaza si pe mine daca mai este bona ta disponibila. Din pacate nu pot sa-ti dau pm ca nucred ca ai activata optiunea si as vrea sa te intreb mai multe. Poti te rog sa-mi scrii pe adresa alina.alecu@yahoo mai multe despre ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcica27 spune:

Buna Mituzu,
si eu sunt interesata de bona ta? Mai este disponibila?
Multumesc.

Mergi la inceput