Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Annisia poate ne face o surprizaMyral cu Darius, Elisa si Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Buna dimineata! Gata de treaba?

Io imi mai iau o saptamana de vacanta... Sa va gasesc sanatoase si voioase!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Vacanta placuta Carpatina!!!

Annisiaaaa!

Mergi la inceput

Greu rau cu copii astia si intrebarile lor! Noi cu oasele! M-a intrebat la un moment dat unde sunt "oasele lui". Am scos atlasul anatomic si de atunci revine periodic cu intrebari. Trebuie sa-i explic, sa-i arat! Mai nou a trecut la muschi...azi-dimineata m-a intrebat de inima...vedem ce explicam la sistemul reproducator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ce haiosi sunt astia micii cand descopera lumea!

La noi e lejer cu intrebarile. M-am scos.

Insa Andrei prinde din zbor orice. De exemplu azi imi explica el cum mori fara aer, apa si mancare. Ca sunt elemente "necesare vietii". Aseara se certa cu Alex pentru o poza dintr o enciclopendie in care apareau oase de dinozaur. Alex sustinea ca este o "fosila", iar Andrei ca este "un schelet cum avem si noi, ca altfel nu am putea tine muschii". Sigur a auzit el undeva textele astea. El prinde din zbor orice explicatii sau asculta ce ii citesc Alexandrei.

Mergi la inceput

Ai dreptate Rox. Nu doar prind, dar mai fac si conexiuni de sta matza in coada! Explicatia asta cu muschii am primit-o si eu!

Mergi la inceput

N-am stare in casa! Ma bag la un film! Nu stiu cand voi mai avea 2 zile de liniste ca astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui isabeluta

Greu rau cu copii astia si intrebarile lor! Noi cu oasele! M-a intrebat la un moment dat unde sunt "oasele lui". Am scos atlasul anatomic si de atunci revine periodic cu intrebari. Trebuie sa-i explic, sa-i arat! Mai nou a trecut la muschi...azi-dimineata m-a intrebat de inima...vedem ce explicam la sistemul reproducator!

Isabela mamica de Vlad Matei (22 septembrie 2007)

viitorul doctor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Buna dimineata! Gata de treaba?

Io imi mai iau o saptamana de vacanta... Sa va gasesc sanatoase si voioase!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

vacanta placuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myral

Isabeluta, multa sanatate! Asa si ai mei, maica mea zice ca sunt prea rasfatati de asta fac asa, dar pt ea daca ii tin in brate si ii pup toata ziua inseamna ca ii rasfat, pt mine nu
Roxana deci asta ma asteapta pe viitor si ai mei nu dorm in masina
Cecilia, pai Cristi a fost precoce de mic, normal ca nu se multumeste cu raspunsuri simple Si eu trebuie sa am grija mereu ce e la tv .

Darius a reusit sa isi smulga si fire din spranceana numai sa-si dea jos ocluzorul

Myral cu Darius, Elisa si Isabela

ce a hotarat Isabele....se mai gandeste?

Mergi la inceput