Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
Erina spune:
Carpatina http://m.youtube.com/#/watch?desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DCwC5BFX7rqQ%26feature%3Dshare&feature=share&v=CwC5BFX7rqQ&gl=US.
La multi ani bunicului Mirunei, sa fii sanatos multi ani de acum incolo sa te bucuri de nepotica.
La multi ani ursuletocangurului Alex.
myral spune:
Moldoveanca, sa-ti traiasca flacaii frumosi!La multi ani pt bunu Mirunei!La multi ani pt Alex de Piciulika!Roxana, pai eu asteptam sa mai creasca putin si sa gaseasca lucruri mai interesante de facut, cred ca astept degeaba chiar nu imi dau seama care e cauza, suntem destul de pasnici in familie Chiar ma gandeam ca nu procedez eu cum trebuie, nu stiu cum sa-i fac sa se inteleaga mai bine, cu Isabela m-am descurcat usor fiind singura pana la 10 ani. De fapt si astia mici cand sunt cate unul acasa sau la cumparaturi ne intelegem ff bine sunt ascultatori se comporta normal, cand sunt impreuna parca explodeaza Mai au si momente cand se inteleg bine(la prostioare) asa ca ii las in pace si sper sa se inteleaga bine si la altele mai bune.Astept primavara sa o duc pe Elisa la gradi si asa mai respir si eu.Cred ca nu mai e nici un papanas care inca nu merge la gradi?Myral cu Darius, Elisa si Isabela
isabeluta spune:
Neata`
Azi stau in casa. Am racit pentru toata familia in we asta, cu febra si amigdale inflamate. Intr-un elan muncitoresc am incercat sa ma repar muncind si am sfarsit in patul de acasa. Bine ca ei sunt sanatosi!
Moldoveanca ai doi copii superbi! Sa fiti sanatosi si sa cresca mari si frumosi!!!!
La multi ani Alex de mami Piciulika!!
La multi ani pentru bunicul Mirunei!
Myral al meu e singur si tot nazdravan. E un copil cuminte, dar tot copil ramane. Simte el ca ma poate sa faca orice cu mine!
Anisia tot 2 in 1,nu? Hai ca incet incet te apropii de termen.
Roxana_G spune:
Myral, exact exact asa e si la noi. Luati separati sunt chiar cumintei, dar impreuna e o vesnica harjoneala. Imagineaza-ti 14 ore pe drum in masina...au dormit ei ce au dormit, dar in rest a fost bataie pe fiecare centimetru de scaun pe care puteau sa il atinga.
cecilia L spune:
Roxana, nici eu nu-i dau raspunsuri pe care nu le cunosc....... el nu se multumeste cu un raspuns scurt, simplu, pe care il consider eu pe intelesul lui.....pune intrebari, peste intrebari...si nu pt ca nu ar intelege, dar desface firul in 4 pana se plictiseste...nu mi-au placut niciodata insectele si in mod deosesbit planetele, acum pot da extemporal....
nu mai stiu ce m-a intrebat...la care eu ii raspund
nu stie mama, hai sa cautam raspuns...la care el, simplu: cum mami nu sti, doar ii inveti pe baietii mari ce replica sa am la asa ceva, asa ca uitati-ma de ce stau pe aici atata timp, caut raspunsuri clare si concrete pt al meu baiat....sa vedem cu ce ma surprinde dupa insecte si planete...abia am terminat cu avioanele si rachetele
super tare: in seara aceasta Cristi vorbea cu tati la telefon si ii spune
C: -pe unde esti tati?
T:-intr-o ora ajung acasa
C:sa nu vi pe la "Universitati"
T:pe unde?
C:pe la universitati prin piata, ce nu intelegi!
sa nu te atace "protestarii"
T: dar pe unde sa vin?
C: nu stiu, dar sa nu treci nici pe la "Regina"
T:pe unde?
C: pe la regina, acolo sunt multi studenti
eeeeeeee replica mea.....dar unde ai auzit asa ceva, pai crezi ca ma joc si nu aud ce spun la TV...
myral spune:
Isabeluta, multa sanatate! Asa si ai mei, maica mea zice ca sunt prea rasfatati de asta fac asa, dar pt ea daca ii tin in brate si ii pup toata ziua inseamna ca ii rasfat, pt mine nuRoxana deci asta ma asteapta pe viitor si ai mei nu dorm in masinaCecilia, pai Cristi a fost precoce de mic, normal ca nu se multumeste cu raspunsuri simple Si eu trebuie sa am grija mereu ce e la tv .Darius a reusit sa isi smulga si fire din spranceana numai sa-si dea jos ocluzorul Myral cu Darius, Elisa si Isabela