Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

pai asa spune, mai Sabina !

..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

cere si ti se va da :))
(sau nu :P, dar asa, in general, sper ca macar copiii nostri sa fie mai directi ca noi, nostri si noi generic, evident)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Papanash, ai avut azi chef de vorba, dar un capitol nou nu ai facut, maine unde mai vb?

Sanatate bolnaviorilor.

Si noi am stat acasa, inchisa gradi si scoala( ma rog, eu tb sa fiu prezenta), dar am facut greva si nu merg nici maine, stau ca prostul acolo fara obiectul muncii si mai caram si copilul dupa mine GREVA

Sabina, sper sa reusesti tot ce iti propui asa cum iti doresti.

Anisia, incearca asa cum a spus Sabina, silicoane, mai ales daca a prins treaba cu tetina, o sa creada ca este tetina si o sa scapi de muls. Legat de practica din Giulesti, o cunosc bine, noi am scazut 300g in spital.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, ma gandesc sa vedem ce solutii ar fi. Dar super evenimentul. Mult succes! Si musai sa te tii bine sanatoasa pana pleci. Sanatate puilor! Alex e cam ca Sofia, cu nas curgator apos. Dar a inceput cu laringita. Andrei nas infundat permanent si tuse seaca.

Papanash, si eu am avut fascinatia pentru wok. Dar l am dus la Bran de Craciun si a ramas acolo. Am mai facut la el orez chinezesc, rissoto, paste (fierte in prealabil), diverse legume cu sos. Noi nu mancam picant, dar daca va place puteti incerca diverse retete curry.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Roxana ca intrebasi, probabil oentru week- end te intereseaza, azi am facut activitati dintr- o carte italiana Curiosone. Apoi am pictat, mai era in plan carduri in engleza dar aubdormit vreo 2.5 ore. Acum seara briose a la Mazilique.

Maine se sta acasa asa ca iar incercam sa omorim plictiseala.

Cum mai stai cu sala? Am placat azi spre gymdar nu am avut unde parca,plus ca ma enerva ca derapam. Am mers prin zapada, sarit un gardulet si am alergat putin pe banda la sala din complex. Ca ziceai eu am marea viteza de 1.2 km in 10 minute dar perseverez :)da un search cu training for 5 K pentru o metoda buna.

Sabina succes cu oragnizarea evenimentului.

Papanash suna delicios.

Cecilia mai bine ca ai luat liber e groazanca vremea.

Noapte linistitava doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Neata !
Din cauza de posibilitati tehnice reduse n-am reusit sa deschid un prea frumos subiect nou, decat asa fiindca nu se pot edita subiecte mai vechi de 24 ore iar eu nu pot modera la acest subforum.
Daca cineva il poate bibili/infrumuseta/modifica sa o faca azi ca maine nu se mai poate.

papanash

Mergi la inceput