Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

salutare ! si eu acasa, ca s-a inchis gradinita, au anuntat initial doar azi dar in ziare citesc altceva, cica si maine.
Carpatinaaaaa, v-am visat azi-noapte, pe toti 3, tu, tati de trandafiras si trandafiras. Erati la mine, dar casa era cu totul altfel, cum n-am vazut niciodata in lumea reala. Copiii se jucau si alergau ( era o camera lunga de tot, si ei alergau in jurul unei mese, tot lungi de tot, care era in mijlocul camerei. Ati ramas mult la noi si in timp ce noi socializau, copiii se jucau, tati de Adi plecase undeva (parca sa cumpere ceva) si sotul tau ( pe care l-am vazut doar in niste poze de fapt) se culcase, zicea ca e obosit de la drum. M-am trezit din vis fiindca Adi radea in hohote, de fapt radea in somn, si s--a trezit si el de zgomotul pe care l-a facut, si zicea ca a avut si el un vis in care se juca de-a Tom si Jerry cu prietenii, iar el i-a dat cu o oala-n cap unuia, si da-i si iar o repriza de ras cand povestea ....
Asane-am trezit noi azi pe la 9...
Azi-noapte m-am trezit de cateva ori din cauza zgomotului facut de vant, sunt langa bloc copaci f inalti si sunt parca din sticla, inghetati cu apa inghetata pe ei, si cand se misca de la vant scot niste zgomote infioratoare !!! BBrrrr !

..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Adi e acum foarte incantat de DVD-urile cu dinozauri de la gazeta sporturilor, le vizioneaza de 2-3 ori pe fiecare. A ramas si el cu tuse, i-am dat sirop de-ala de la hymalaia ( au niste produse f bune, in sfarsit mi-am gasit si eu o crema potrivita la ei) si eurespal. In schimb nu mai are deloc pofta de mancare, mananca doar 2-3 banane/zi, un ou fiert si bea ceai. mai mananca si covrigi proaspeti. Nu mai vrea ciorba/supa, nici un fel de mancare gatita, nici macar sandvici nu mai vrea. Acum am pus la foc o ciorba de legume, sa vad daca am succes de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Valeu ce vise ai, papanasho! Multa sanatate baiatului. Tusea asta e tare pacatoasa.

DVD urile cu dinozauri ii plac si lui Andrei, noroc cu bunicii care le urmaresc sa le cumpere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Goghe vrea la gradinita, ca il asteapta Mirela (educatoarea)
da stam acasa, evident.
si ei au fost f f raciti, cand am venit acasa el tusea f tare, dupa 3 zile de tuse a inceput cu nasu, am reusit sa il dregem cu antitermice la nevoie( de vreo 3, 4 ori), salbutamol si Ketof.
A luat si Sofia, la care s-a manifestat latfel, durere de cap si nas curgator tip robinet :)) ea n-a tusit da inca are nasu plin.
Eu inca n-am luat, tine-ma Doamne nevirusata, ca pe 2 martie am operatia :)
Plec pe 28 februarie spre Viena , bilet de intors nu mi-am luat.
in rest, stau in pat cu laptopul si scriu mailuri si rezolv parteneriate media pt festivalul meu.
avem si pagina de FB, pt felete care n-o vazusera sau nu au apucat sa dea like :
https://www.facebook.com/InnerSoundFestival
o sa fie cel mai tare eveniment al finalului de vera.

ps pt cine n-are FB, aici sunt amanunte:
http://compozitorii.blogspot.com/2011/11/innersound.html

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146029" target="_blank">Cum mi-am alaptat copiii

http://armonii.blogspot.com/" target="_blank">Sabina's blog, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107208&whichpage=1" target="_blank">bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina, ce frumos ! Ce fel de sponsori aveti nevoie ? Cu bani ? Se va intra cu bilet ? Ce anume va mai trebuie ?

Rox, vezi ca in editia de azi apare si un dinozaur-jucarie.

Mergi la inceput

Bani pentru ce ? Pentru artisti ? Platiti ceva pe-acolo ?

Mergi la inceput

avem un milion de cheltuieli, de la plata pentru artisti, echipament tehnic, drumuri cazare, materiale publicitare, after party samd.
e f ff mare lucru ca avem, spatiul in parteneriat. si ce spatiu, cea mai groza va sala plus curtea interioara de la mtR

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Unul dintre sponsori e deja Bobo :)
sponsorii vor avea publicitate agresiva in online si fizica prin tot orasul. Intenionez sa vb pe la primarii pt bannere, etc. I think BIG :D

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

publicitatea stradala e ff scumpa. eu m-as duce la primarie in primul rand si de-acolo mai pot veni idei. ce merge langa o muzica buna ? o cafea ? sponsor o marca de cafea, care sa aduca si acolo ceva pt public; berea merge ? aici gasesti o gramada, chiar si de-aia fara alcool si ei isi doresc un eveniment pe care sa-l sposorizeze cumva fiindca publicitatea la alcool e f restrictionata;
o revista gen "sapte seri";
o producator/importator de instrumente muzicale; o personalitate din media care sa ajute in PR; un editor muzical sau ceva de genul, care poate investi si scoate apoi pe piata dvd cu concertul; ma mai gandesc...

Mergi la inceput

fetelor (sa nu ma deocheati ca-s tare vorbareata azi) de vreo 2 saptamani mi-am luat un wok si prestez la el cu mare spor si drag ! in 10 minute e gata mancarea ! legume, carne, sos de soia, condimente diverse. Cine mai presteaza asa ceva ? in afara de carne diversa cu legume ce-ati mai facut ?

Mergi la inceput