Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 15
Roxana_G spune:
Papanash, multa sanatate lui Andrei!
Erina, nu ma antrenez dupa program antrenor, ci dupa ureche. Mai nou am o sfatuitoare la birou, alergatoare adevarata cu istorie si palmares. Pana sa dau de ea eram cam demoralizata, acum deja e mai bine, sper sa ma si tin. Ponturile ti le zic marti la locul faptei.
carpatina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bernix Inca una si ma duc... Carpatina, intre 5 si 7 februarie, ma trimite ministerul la Bruxelles. Programul e incarcat si sejurul scurt, insa tare mi-ar placea sa ne vedem la o cafea. De asemenea, daca ai nevoie de ceva din Ro ... Pentru mai multe detalii, da un semn si te contactez pe privat, sa u plictisim fetele. |
am trimis PM
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Bine venit Andreas Fabian! Sa ai o viata lunga si plina de impliniri!
Felicitari Annisio, sa va traiasca si sa va bucure!
=====================
carpatina spune:
citat din mesajul lui Erina Am trimis link la poze pe e-mailul comun. |
Cere Sign up to Google Account!
Sanatate lui David! I-a trecut varicela?
=====================
carpatina spune:
citat din mesajul lui papanash Salutare ! inregistram si noi prima raceala de sezon, febra 38.9, moleseala, tuse productive, rosu in gat. Situatia este sub control, antitermice,ceai cald si tantuum verde. Stam acasa si ne jucam. |
Sanatate multa!
=====================
carpatina spune:
Bine v-am regasit... Incerc si eu sa-mi reintru in "forma" operationala, in ultimele 2 luni am tinut-o din vacanta in vacanta
Noroc ca ziua de azi e mai calma - bune si grevele astea la ceva
=====================
carpatina spune:
Ma "duc" sa o "nasc" pe Annisia pe prima pagina. Si sa mai adaug ce e de adaugat! Nu se mai inscrie nimeni?
Crishtina, zilele astea am vista ca anuntai pe nr 4! Te bagi?
=====================
MamiciDe2007 spune:
citat din mesajul lui carpatina Ma "duc" sa o "nasc" pe Annisia pe prima pagina. Si sa mai adaug ce e de adaugat! Nu se mai inscrie nimeni? Crishtina, zilele astea am vista ca anuntai pe nr 4! Te bagi? |
Nah ca nu pot sa mai modific mesajul.... ca trecura 20 de zile...
Asta e.. acum trebuie sa "asteptam" 5 pagini pentru ca "sa se faca dreptate" Care-s voluntarii?
carpatina spune:
Sabinescu, care sunt vestile-povestile?
=====================
cecilia L spune:
Felicitari Annisia, bun venit bb Andreas Fabian, sa fi sanatos si papacios, iubit si norocos, sa-l ajuti pe fratiorul tau la curatenie in camera, macar sa le asezi cum erau innainte sa faca el curat si nu in ultimul rand sa-i aduci numai bucurii mamicii tale curajoase.