Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Annisia, ma bucur tare mult ca ai nascut normal, fara cezariana sau inducere. Ai fost o curajoasa ca de obicei Felicitari si refacere rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna si de la noi!

Luy, si la noi lucreaza tati azi. Ieri cand am iesit afara mi s-a parut mai ger, am stat numai pe langa bloc, dar azi a fost mai ok. Noi, oameni de zapada, am facu in primele zile cand ninsoarea era moale, proaspata, acum din cauza geului nu mai poti sa faci mare lucru cu ea. Azi am fost si noi la sanius in parc si l-am dat si pe Filip pe partie, tare i-a mai placut cu sania. Zilele anterioare era cam sceptic in privinta saniei, dar acum s-a obisnuit. Mi-a placut ca erau o gramada de copii in parc cu saniutele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vai ce curajoase sunteti sa iesiti pe frigul asta! Sau rezistente. Eu m as pune pe hibernat pana se fac minim 10 grade afara.

Luy, am fost la Happy feet 2, Muppets abia azi. Dar eu m am cam plictisit. Cat despre ziua de ieri, da, a fost foarte intensa. Cu schiul insa mai avem de asteptat cateva weekenduri, urmeaza un botez, ziua Alexandrei, o plecare de a mea la Roma, si uite asa. Poate in martie sa mai ajungem, daca mai e zapada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara.

Astazi am iesit si eu cu Daria afara, am stat vreo 45 de minute. Maine o sa incarc poze sa vedeti cit de fericita e la zapada. Era OK sub razele soarelui, la umbra se schimaba situatia.

luiza ce bine ca a dormit Irina la aer, aveti copertina la carucior?

Roxana vin si eu marti. Cum alergi, ai un program? Impartaseste te rog ceva tips&triks dac ai de la antrenor. S- deschis si sala din complex, e mare frumoasa, incalzita si chiar vreau sa merg la alergat.

Cit despre birfa sa stii ca nu imi sta in caracter dar te invitam cu mult drag la intilnirile noastre desi la cum arata programul pe luna viitoare creda ca va fi greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Felicitari, Annisia, sa-ti traiasca Fabian,sa fie sanatos, norocos si plin de voiosie! De hotarat si sigur pe el nu cred ca se mai pune problema, la cum a ales sa vina pe lume!
Ai povestit super, am citit cu sufletul la gura si am ras de m-am prapadit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

Annisia,felicitari mami,sa va traiasca micutul,sa fie sanatos!

Erina,eu n-am avut curaj sa o scot pe Miru...nici azi n-am mai dus-o la gradi,cand am vazut -10 grade afara,de dimineata,brrr!

Mergi la inceput

Ca tot vorbiti de zapada... am iesit si noi sambata in parc, la Tineretului, cu sania. M-am dat pe derdelus, spre lac exact ca ijn copilarie. S-a bucurat si Ana de zapada dupa ce am gasit o panta mai lina, am facut si om de zapada... In fine, am stat vreo 2 ore de inghetasem eu, ca fata mea era in plina forma, iar Bobo era fleasca la cat a tras de sanie alergand. :)
Ieri n-am mai iesit, am facut administrative si am avut musafiri, iar de azi cu indatoririle zilnice.

Mergi la inceput

Inca una si ma duc...
Carpatina, intre 5 si 7 februarie, ma trimite ministerul la Bruxelles. Programul e incarcat si sejurul scurt, insa tare mi-ar placea sa ne vedem la o cafea. De asemenea, daca ai nevoie de ceva din Ro ...
Pentru mai multe detalii, da un semn si te contactez pe privat, sa u plictisim fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Salutare !
inregistram si noi prima raceala de sezon, febra 38.9, moleseala, tuse productive, rosu in gat. Situatia este sub control, antitermice,ceai cald si tantuum verde.
Stam acasa si ne jucam.

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Sanatate Andrei. Si David cu febra. Am trimis link la poze pe e-mailul comun.

Mergi la inceput