Bulgarasi de ian-feb'12(51):Bv.SimonneL& ALTESA!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Felicitari Altesa!!! Abia astept sa ne povestesti! Cred ca ai nascut normal, nu? Sa aveti noroc de bebe mancacios si sa creasca mare mare mare!!!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

FELICITARI ALTESA!!!
BINA AI VENIT, MULT-ASTEPTAT RAFAEL!! SA CRESTI FRUMOS SI SANATOS!!!

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Anastasia tu de ce nu mai intri?

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Mai fetelor e drept ca natural vorbind puteti trece la galerie dar sa nu uitam de ANNE SI ALINAtotusi pana la mine tre sa ciocneasca puiutii lor.Dar chiar si asa accept nitica galagie poate se sperie si pitica mea si nu ajung chiar pana pe 17.
POOP si aveti grija de voi

+39 de FETITA inca un pic si vine si la noi barza....:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lexi, nu stim nimic de tine...Pregatesti surprize?

36+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Felicitari ALTESA!

Bine ai venit pe lume, Rafael Ioan!

36+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

pfa ileana mi-ai luat gandul ..tot la lexi ma gandeam si io .. si imi amintesc ca a zis ca are acces mai rarut la net

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Gianina Eu scot motatele pt tine: .
Si pt Annesi:
Si pt mine, poate poate:

Cred ca e ok Lexi. Daca e ceva sigur o anunta pe Lady.

ref la zodii, cei mai norocosi mi se par sagetatorii. Stiu ce spun

Fetelor, nu stiu cum sunteti voi, dar eu NU AM CHEF DE NIMIC. Dar de nimic... Sara e la plimbare pe afara cu bona, trebuie sa se intoarca si eu n-am facut nimic de mancare pt pranz.. Cred ca pun de-o mamaliga si gata..
Fug sa ma usuc la par, ca am reusit sa ma spal pe cap (singurul lucru pe care l-am facut pe ziua de azi...)

Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

AMR 4 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

FELICITARI ALTESA !!!BINE AI VENIT PRINTRE BULGARASI BEBE RAFAEL IOAN!!! SA FII SANATOS SI NOROCOS!
refacere rapida mamico sa va bucurati de el .
Sara , este o papusica fetita ta , bravo cat de de micuta si stie ce vrea .
Intalnirea de la Timisoara a fost super , ma bucur ca am intalnit astfel de mamici , am mai fi stat noi mult si bine la povesti dar timpul trece foarte repede cand ai o companie placuta.A fost ultima intalnire in formatie completa 2 in 1 , sigur la primavara -vara in parc o sa fie altceva cu baieteii dupa noi . Poze cred ca o sa puna Dari.Ma bucur ca a venit si Sophia , este ea un pic in butoiul cu melancolie dar speram sa iasa repede
Cat despte zodii .. stiu ca in general se potrivesc semnele intre ele cate trei cele de aer intre ele , cele de pamant la fel ssmd ,ex .gemeni -balanta- varsator, asa ca o caracteristica generala apoi sunt multe elemente care se iau in calcul la compatibilitate ascendentul locul nasterii ora ...ideea este ca fiecare zodie are plusurile si minusurile ei .Acum sa mai adaug ceva la descrierile de capricorn - tenace , perseverent , ambitiosi in general ajung oameni pe care te poti baza(sau cu functii ).Acum depinde fiecare cum isi dezvolta fiecare caractreristica.tot ce este dus la extrem nu este ok . au probleme cu articulatiile si in general la picioare (genunchi -glezna ).Nu ma dau mare experta doamne fereste dar asa din cat stiu si eu sunt sigura ca sunt fete care stiu mai multe .

Gata va las pup mamicile , pup burticile si bebelusii

38+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Buna fetelor,

Intalnirea a fost foarte frumoasa, m-am simtit tare bine. Eu as mai fi stat mult si bine la povesti cu fetele, dar a trebuit sa merg sa o iau pe Emma de la gradinita. Am intalnit-o si pe scumpa de Andra, fetita Ameliei(adc). E o dulcica.
Pozele le voi descarca deseara, cand ajung acasa si promit sa le pun pe picasa.

O zi buna sa aveti!

Dariana +33 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput