Bulgarasi de ian-feb'12(51):Bv.SimonneL& ALTESA!!!
Raspunsuri - Pagina 6
Faith26 spune:
Annisia, da...chiar ca m-ai racorit un pic
Bine ar fi sa fie gentic, ca nici maica-mea (2 copii) nici taica-miu n-au avut vreodata vergeturi
Si mama la ambele sarcini a luat cate 20-23 kg...
Eu pana acum am luat cam 16...de la schelet ambulant de 45-46 kg, iata-ma trecuta de 60. Cand ma uit la cantar, nu-mi vine a crede
Mi-aduc acum aminte, cum tot timpul imi doream sa ma ingras si eu un pic acolo, macar 2-3 kg..si niciodata nu reuseam sa le pun..cu toate mancarurile din lume..si cu toate vitaminele si alte porcarii. Acum, cand imi privesc mainile (degetele) si picioarele, fundul..jur ca abia astept sa fiu iar schiloada, si promit solemn sa nu ma mai plang
Oricum in fiecare zi, fie ca merg, fie ca nu ma dor picioarele...o fi de la kg pe caretre sa le car, si cu care nu-s obisnuita deloc. Oricum, sunt increzatoare ca in cateva luni dupa nastere, o sarevin la normal, ca si-asa la mine in familie cam toti suntem slabanogi..mai putin mama care s-a ingrasat un pic ..cand a intrat la menopauza.
Ehe, ma duc si eu la somn, ca maine tre' sa ma trezesc dimineata
toate gravidutele si mamicile
37+ cu
jessamine spune:
faith nu vreau sa te sperii dar la mine vergeturile au aparut intre sapt 37-38 cu toate cremele cu care m-am dat. Factorul ereditar la mine nu a functionat mama dupa 2 sarcini nici acum la 53 de anu nu are nici o vergetura dar este slaba.Mie cred ca mi-au aparut vergeturi pe sani pt ca au si crescut de la 70B la 80-85B Singurul lucru care ma consoleaza deocamdata vergeturile sunt in partea inferioara a sanilor si nu se vad pe decolteu.
Despre copii Varsatori pot sa va spun ,din cate am vazut la nepoata mea(are 3 ani) ,ca sunt extrem de inteligenti, hotarati, stiu ce vor si fac doar ce vor, la masa daca au spus "nu" poti sa mori cu supa langa ea ca nu mananca in schimb manaca cand ii este foame ce vrea ea este foarte atasata de mama, foarte guraliva,lipicioasa, cand vine si spune "eu te tesc pe tine"(eu te iubesc pe tine) te topeste.si ca sa il citez pe taicsu' "are tata o fetita (cea mare) si 3 baieti "
AMR 5 ZILE
Livia 38 + Stefan Matei
My_Lady0091 spune:
'neatza
36+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
aerlilian spune:
Si eu prezenta! Buna dimineata!
Sara, felicitari pentru micuta, sa o tineti tot asa!Sa fie sanatoasa si papacioasa!
Lady, iti trimit PM.
36+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
aerlilian spune:
Lady, m-am linistit...
36+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
georgia_c spune:
m'neata
sara, ce ma bucur sa aud asa vesti bune
anto pot sa fac un pronostic ? 13.01.. si sa stii ca io tot ce cunosc nascuti pe 13 sunt niste bomboane de oameni
altesa , oare cum ii ?
io's tot cu greata
despre zodii .. hmm..capricorni nu prea cunosc asa in cerc de prieteni apropiati sau rude , desi ce am cunoscut ne-am placut repede eu fiind fecioara;darrr.. varsatori cunosc , mama mea , socrul , prietena cea mai buna .. in afara de prietena mea , tot ce cunosc eu sunt norocosi la bani si au parte de ei (adevarat ca barbatii sunt cam stransi la punga asta ca sa fiu draguta)
mi se par insa un picut cam prea sensibili , genul care inghit asa anumite lucruri pana rabufnesc , in loc sa lamureasca ce-i deranjeaza atunci cand ii deranjeaza ; oricum chestia asta cu zodiile are importanta sa zic 50% (unde intra si ascendent si mijlocul cerului ..etc) , restul cred ca sunt gena si educatie
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca
Anastasia_7 spune:
Buna dimineata, fetelor!
Vin si eu cu o veste in cioc, o veste care mi-a facut dimineata minunata.
A nascut dragalasa de Altesa, puiutul Rafael Ioan are 3200 g, azi noapte la 3:20!
Am scos fanfara si majoretele
Sa se recupereze frumos si repede mamica, iar pe bebelus abia astept sa-l vedem in poze in camera lui de pitici, atat de frumos pregatita de mamica si taticul lui.
Toate florile din lume, Altesa!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
31+ cu 2
dari_nanau spune:
Felicitari Altesa!! Multa sanatate si recuperare rapida!
Bine ai venit pe lume bebe Rafael Ioan!
Dariana +33 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)
happymumy spune:
Neata!
Wow , asta da veste minunata! Felicitari Altesa ! Bine ai venit pe lume bulgaras Rafael! Recuperare ra#259;ida Altesa si sanatate multa amindorura! Ce ma bucur!
Eu am venit de la analize mi-au luat o tona de singe, si m-au usurat de 430 de lei.
Georgi, ai dreptate cu varsatorii, sunt prea sensibili uneori, tin mult in ei si cind rabufnesc fac adevarate scenete.
Annisia, sau cine zicea, cu factorul ereditar, la vergeturi. Asta asa e, poti sa te dai si cu mama cremelor, daca ai pielea predispusa la asa ceva. Eu pe burta nu am deloc, nici acum, nici la sarcina trecuta, in schimb am ramas cu cite 2-3 vergeturi pe fiecare san, de la sarcina trecuta, vad ca acum nu mi-au mai aparut in plus, dar ma astept sa-mi apara dupa ce termin de alaptat. Si mai am vreo 2-3 santuri pe fiecare coapsa.Dar vreau sa spun ca nu m-am dar mai deloc cu crema, spre rusinea mea, m-am dat in a 2-a luna, aproape zilnic, pe urma am inceput sa uit, si m-am dat cam o data pe luna, cind imi aduceam aminte.
Hai sa vedem cine urmeaza la bulgareala!
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 35+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
puiutza27 spune:
Bravo Altesa!!!!! Bebe Rafael Ioan, bine ai venit pe lume! Sa cresti mare, sanatos si norocos!
33+