Bulgarasi de ian-feb'12(51):Bv.SimonneL& ALTESA!!!
Raspunsuri - Pagina 5
mihaelaradu spune:
Sara ce ma bucur ca ai o fetita sanatoasa, papacioasa si ai si laptic pt ea Sa ajute Dumnezeu sa mergeti tot asa inainte
Annesi?
Altesa?
33+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/
mihaelaradu spune:
Alina parca si tu sustineai ieri ca "raul" asta de la stomac e un fel de semn de travaliu. Sa se fi pregatit Filip cu vreo surpriza?
Orice ar fi, Doamne ajuta! Si insanatosire grabnica ca sa te poti reface pt ceza daca nu se intampla altceva intre timp..
33+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/
anca_cls spune:
Sara - Felicitari si sa aveti noroc de printesa!
Bine ai revenit!
Cum se cheama ceaiul? Ceai pentru lactatie? Se poate bea si inainte de nastere, ajuta oare?
33+
My_Lady0091 spune:
Mihaela..raspund dimineata
36+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
sara...de care anestezie ai facut?
36+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Faith26 spune:
Felicitari Cristina!!!!
Lady, ma intrebasei la un moment dat de caine. Nu avem de gand sa o trimitem in nici o excursie, ramane in continuare aici cu noi. Veterinarul, tatic a doi copii, mi-a zis ca ideal e sa nu o las in camera copilului primele 3 luni - sa nu o las in camera, dar nu sa "ascund" copilul de caine. Singura faza mai naspa e ca va trebui sa o tund, ca sa lase mai putin par, mai scurt. Dubios, pentru ca in mod normal goldenii nu se tund, cine o va vedea pe-afara va spune ca mi-am "batut joc" de saracul caine..
Annisia, asa m-au bine dispus posturile tale!!
Puitza Desi iubesc cainii, te inteleg perfect legat de cainii strazii...nici mie nu mi-e totuna cu ei..bine ca n-ai patit nimic!
Aerlilian, si restul fetelor cu degetele umflate, si care nu pot strange pumnul de durere..si eu sunt in acelasi club...cam de prin saptamana 30..dar acum treaba cu degetele mi se pare nesemnificativa, la cum imi trosnesc si ma dor oasele bazinului in timpul noptii
Eu cu vergeturile am fost norocoasa..banuiesc ca daca nu am facut pana acum, am depasit pericolul, nu? Eu asa sper. Am folosit doar in ultima luna o crema pt vergeturi de la Palmers, cu unt de cacao, cred ca aceeasi de care zicea si Matza.
Vad ca unele dintre voi (Lady si Ileana), sper ca am retinut bine ca stau cam prost cu memoria de cand cu sarcina, sunteti programate la ceza pe 26 ianuarie, asta e DPN-ul meu, dupa UM, dar clar nu cred ca nasc eu asa "la ceas". Eu una sper sa nasc "la termen", si m-as bucura sa fie fetita varsator - ca tatal ei. Oricum femeile varsator difera de barbatii varsator, asta din ce-am cunoscut eu pana acum...
Maine merg si eu la control la doctor, si cu analizele dupa mine. Sunt un pic ingrijorata ca am vazut pe analize la hematii (hemoglobina) valoare 10 desi ar trebui sa fie negativ...si nu prea mi-e clar ce inseamna asta..
36+ cu
sara_ spune:
Multumesc pt urari, la fel va doresc si eu voua
anca ceai de stimularea lactatiei asa se numeste, eu am baut cu 2 zile inainte de nastere, rau nu cred ca face in sarcina, dar sa incepi mai tarziu, pe la 39 sapt sa bei
Lady, am facut rahie, am avut o colega in postoperator care avusese generala si era si ea la fel de vioaie ca mine a 2 a zi. Nu te mai speria singura, lasa gandurile negative ca nu te ajuta cu nimic, veti fi bine amandoua
cu baietel mare Sebi si fetita dulcica Sara
Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng
Faith26 spune:
citat din mesajul lui sara_ Multumesc pt urari, la fel va doresc si eu voua anca ceai de stimularea lactatiei asa se numeste, eu am baut cu 2 zile inainte de nastere, rau nu cred ca face in sarcina, dar sa incepi mai tarziu, pe la 39 sapt sa bei Lady, am facut rahie, am avut o colega in postoperator care avusese generala si era si ea la fel de vioaie ca mine a 2 a zi. Nu te mai speria singura, lasa gandurile negative ca nu te ajuta cu nimic, veti fi bine amandoua cu baietel mare Sebi si fetita dulcica Sara Happy mamosul http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng |
Sara, ma bucur ca e totul bine cu tine si bebe!!
37+ cu
Annisia spune:
citat din mesajul lui Faith26 Annisia, asa m-au bine dispus posturile tale!! Eu cu vergeturile am fost norocoasa..banuiesc ca daca nu am facut pana acum, am depasit pericolul, nu? Eu asa sper. Am folosit doar in ultima luna o crema pt vergeturi de la Palmers, cu unt de cacao, cred ca aceeasi de care zicea si Matza. 36+ cu |
Faith-ule, daca tot te-am dispus bine, stai sa te si racoresc. Eu am luat 28 de kilograme in prima sarcina si pana in saptamana 37 nu aveam pic de vergetura. In ultimele trei saptamani m-am facut franjuri. Asta ca sa te imbarbatez calumea... Hihihihi... Glumesc!treaba cu vergeturile e ca depinde de tipul de piele. Eu am observat ca e genetic mai mult. Adicatelea pielea asta o luam si noi de pe la mama, de pe la tata, de prin vecini... Daca unul dintre parinti are pielea predispusa la rupturi, atunci si tu, la randul tau, ai sanse mari sa o patesti. Cu toate cremele, uleiurile si masajele. Daca pielea e rezistenta si structura ei nu e predispusa la rupere, poti sa iei si 30 de kile ca nu patesti nimic. Si esti precum Danut care putea sa ude si canapeaua, ca mama lui nu se supara (mai stiti reclama?!); baietelul cu pielea catifelata...
Eu m-am dat cu toate minunile si scumpeturile de creme. Ma frecam zilnic cu ulei de masline. Am prins niste calduri de-ti ieseau ochii ca la melc, dar eu stateam infasurata in straturi de creme ca sa nu mi se rupa pielea. Deci totul a fost in zadar. Il mostenesc pe tata la faza asta (are la baza spatelui, in zona rinichilor). Mama, desi e grasunica, nu are pic de vergetura.
Si inca ceva. Nu cred ca vergeturile au neaparat legatura cu kilogramele. Eu eram slabanoaga rau inainte de sarcina. Eram numai piele si os. Daca ma vedeai din profil, ziceai ca-s poster nu om. La 12 ani am facut operatia de apendicita si am avut o dereglare hormonala, crescand brusc in inaltime. De atunci aveam vergeturi pe tender. Probabil ca de asta ma si asteptam sa o patesc la sarcina. Ceea ce a depins de mine am facut, tot ce era omeneste posibil. Nu am realizat decat sa ma stresez aiurea, ca oricum m-am facut praf-tandari. Drept urmare, la sarcina asta, in afara de masajul de seara pe care mi-l face soata in mod obisnuit, nu am mai facut nimic deosebit. Pam-pam.
ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (37+)
Micul Yanis creste mare
Suriorul lui Yanis
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"