Bulgarasi de ian-feb'12(51):Bv.SimonneL& ALTESA!!!
Raspunsuri - Pagina 13
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gianina1983 ALINOOOO mama da ce burticuta uriasa ai si tu Fetele poop si ne mai citim |
nu ati vazut-o pe a mea. La 35 sapt e cat a Alinei.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
35+ cu
olishka spune:
citat din mesajul lui alina_anto Am pus si poze cu Sara, facute tot azi : https://picasaweb.google.com/115241595563205697259/SaraIan2012#aici Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) AMR 4 ZILE!!! |
Dulcica tare Cred ca o sa mai incerc si eu peste ceva ani la o fetita
Olga, mamica lui David iepurasul si 34+
alina_anto spune:
da fetelor, ati vazut ce burta mare am, da??? De cateva zile m,a misc precum o foca
Olga, nu iti mai trebuie alta stampila/viza, decat cea de la med de fam.
daca te trezestimdevreme, poate ne vedem maine dim la un suc, in carref, langa magazinele de copii. Noi vom fi acolo pe la 11-12.
Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
AMR 4 ZILE!!!
Matzaila_81 spune:
Olishka, am asteptat sa intru sa-mi iau prenatalul. Aveam programare dar era plin de copilasi bolnaviori care asteptau si nu m-a lasat sufletul sa ma bag in fata, la sfarsit chiar i-am lasat sa intre inaintea mea ca mi se rupea sufletul de ei. Erau palizi si cumintei, asteptau micutii de o groaza de timp ca si mine.
Ginecoloaga m-a trimis la hematologie din cauza fibrinogenului doar ca sa stam linistite dar deja nu-mi mai fac griji.
Abia astept sa aud detalii despre cum a aparut pe lume Rafael Ioan!
Sa-i dea Dumnezeu sanatate si bucurii si viata frumoasa!
+36
olishka spune:
citat din mesajul lui alina_anto da fetelor, ati vazut ce burta mare am, da??? De cateva zile m,a misc precum o foca Olga, nu iti mai trebuie alta stampila/viza, decat cea de la med de fam. daca te trezestimdevreme, poate ne vedem maine dim la un suc, in carref, langa magazinele de copii. Noi vom fi acolo pe la 11-12. Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) AMR 4 ZILE!!! |
Multumesc!
Nu cred ca ma mobilizez, dar mai stii...Te sun daca ajung
olishka spune:
citat din mesajul lui Matzaila_81 Olishka, am asteptat sa intru sa-mi iau prenatalul. Aveam programare dar era plin de copilasi bolnaviori care asteptau si nu m-a lasat sufletul sa ma bag in fata, la sfarsit chiar i-am lasat sa intre inaintea mea ca mi se rupea sufletul de ei. Erau palizi si cumintei, asteptau micutii de o groaza de timp ca si mine. Ginecoloaga m-a trimis la hematologie din cauza fibrinogenului doar ca sa stam linistite dar deja nu-mi mai fac griji. Abia astept sa aud detalii despre cum a aparut pe lume Rafael Ioan! Sa-i dea Dumnezeu sanatate si bucurii si viata frumoasa! +36 |
Of, sper sa nu patesc si eu maine asa, caci nu am cu cine sa las copiii atatea ore...
Doamne ajuta, am scapat anul acesta de raceli, de cand nu l-am mai dus la gradi
anangel_lexi spune:
Buna seara!
Am intrat repede sa felicit proaspetele mamici Cristina si Altesa, felicitari, recuperare rapida, sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si cuminti!
Eu am fost ieri la control la doctorita mea, cu care am nascut-o si pe Maria si e totul ok, daca nu nasc pana pe 18 ma voi duce din nou la control, daca insa vine bebe pana atunci m-a asigurat ca vine la orice ora (nici nu ma indoiam ca o va face). Eu sper sa nu vina bebe pana pe 14, caci atunci avem un botez in familie si tare imi doresc sa merg si eu.
Va pup pe toate, va doresc nasteri usoare si cand mai ajung pe la net, mai intru sa va povestesc de noi!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 38+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
My_Lady0091 spune:
lexi
36+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
olishka spune:
Lexi ma bucur ca ai intrat si ma bucur ca esti linistita in leg cu doctorul cu care vei naste
Asteptam marea veste