FIV cu ovocite donate(7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

ehhh... am vrut sa raspund la cat mai multe intrebari dar nu prea am fost coerenta in mesajul anterior dar sper sa intelegeti voi...
motivul e ca sunt consemnata la pat! am fost saptamana trecuta la morfofetala de trim 2 si bebe e ok, in grafic dar mie mi s-a scurtat colul si trebuie sa stau la pat; asa ca am intrat in cm de risc maternal; vedem la sfarsitul saptamanii daca trebuie sa facem cerclaj;
in rest toate bune!

Laura



21+



mami_vreau Draguta ma bucur enorm ptr. voi si trebuie sa fie bine pana la 40 de saptamani.
Vulpita mea are 3 ani si 3 luni, suntem domnisoare, mergem la gradi, la balet, vorbim engleza( ei acum nu-ti imagiana ca vorbeste la perfectie engleza, stie si ea 30- 40 de cuvinte.Am spus poezia la serbarea de craciun, mami si tati aveau pempers cand recita printesa.Ne-a schimbat viata total.
Doamne ce au trecut ani,parca acum eram la punctie la Marinescu
si aveam probleme daca am dat atentia la asistenta sau nu.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

buna seara fetele ,multumesc pentru urari si sustinere!La fel va doresc si voua ,sa avem bafta .Vestile mele sunt din cele mai proaste endometru de 6 mm dupa 10 zile de estrimax.Am scris la clinica ,coordonatoarea e in concediu ,am rescris medicului ,acum astept sa vedem ce-i de facutASm pornit-o cam cu stangul ... nu stiu ce o sa fie ,vedem .Mamivreau ai grija de tine si tine bebelul la orizontala .Irilac ,estrimaxul e in cutiute ca si contraceptivele 28 de tablete ,nu simt nimic deosebit ...mai am asa cateodata calduri dar nu pot spune ca din cauza medicatiei ,in rest sunt ok ,moralul e mai problema.Oricum duminica plecam in cehia ,s-a confirmat data punctiei ,donatoarea raspunde bine la tratament ,deci trebuie sa mergem sa lasam partea sotuluyi acolo ,daca ne intoarcem cu ceva ...asta e alta poveste care v-o spun saptamana viitoare.Va pup si va doresc mult a putere si bafta,o seara faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Apalina azi e abia marti si inca mai sunt citeva zile bune,gindeste pozitiv ...inca va mai creste endometru pina ajungi tu la ET....gindeste pozitiv ,ai sa vazi ca il vei avea de 9mm pina la intinirea cu embrioni care te ateapta sa-i iei acasa
Pina cind e cordonatoarea in concediu pt ca am vazut ca nu mi-a raspuns la un email,stii data ?cred ca si tu esti tot la Svetlana M. daca imi amintesc eu bine.
Va las merg sa-mi fac baita la cetelus
Poate mai trag un ochii pe aici....daca nu o seara frumoasa sa aveti!

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

merci Looana de incurajariCoordonatoarea e in concediu pana in 15 ianuarie,o seara faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

smaick, miracol

Looana multumesc! Doamne ajuta ca voi sa calcati pe urmele mele in privinta burticii (nu si a problemelor din sarcina) iar eu pe urmele finutei tale! In privinta grupului de pe facebook eu zic pas! Nu de alta, dar vreau sa fiu sub "acoperire"

irilac eu chiar am perceput acest ultim fiv, cel cu ovocite donate, mult mai usor dpdv emotional decat cele dinainte, cu ovocitele mele. Clar ca emotii tot exista ca doar suntem oameni insa detasarea este un picut mai mare!

cocolino nu stiu ce nu i-a placut lui bebe!! am inteles ca astfel de lucruri se intampla pur si simplu. m-ai prins, nu actualizasem samnatura! maine implinesc 23 saptamani!

denisa ma bucur tare mult pentru voi si pentru printesa voastra care a pasit intr-o familie minunata! daaaaaaa... parca ieri eram la giulesti!!!

apalina iti dau bataita daca mai esti negativista!!! si la mine tot 6 a fost endometrul si mi-a suplimentat doza cu inca 2 pastilute estrimax vaginal! si a fost ok! si asa va fi si la tine!
da' probabil ti-a raspuns deja dr si te-ai linistit!

Laura



22+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna dimineata,

Mami_vreau, sper sa-mi setez si eu neuronul pe gandirea pozitiva si sa fiu mai relaxata tura asta decat la celelalte FIV-uri. Oricum....atunci eram f stresata si de injectii si de cum raspund la tratament, nu mai zic de punctie. Acum am eliminat toate aceste motive de stres...trebuie doar sa gandesc ca totul va fi bine(aici mai am de lucrat )
Tu cum te simti, te doare ceva, ai contractii, sau pur si simplu trebuie sa stai in patut? Sanatate multa iti doresc si muuulta rabdare, ai sa vezi ca va trece repede perioada asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

apalina, mami_vreau, lamuriti-ma si pe mine, va rog.

Eu am ET pe 1-3 martie, cam cand ar trebui sa primesc schema de tratament? Sau trebuie sa merg la ginecologul meu cu lista de medicamente si sa-mi faca el o schema?
Din ceea ce am citit pe forumul acesta am dedus urmatoarele> cam inainte cu o luna ar trebui sa fac dipherelinul iar cu 3 saptamani sa iau estrimax-ul.
S-ar putea sa fiu cam repezita si exagerata dar nu mai am primit nici un semn de la cei de Brno.
Nu mi s-a repartizat niciun doctor.
Tot atunci ar trebui sa fiu anuntata si ca au gasit donatoare.
Nu am primit nimic inca. Se poate sa fie prea devreme dar ma feresc tare de erorile de comunicare.
Maine ma duc la hematolog si la endocrinolog pentru ca am niste dubii.
In rest fetelor, am simt ca atunci cand eram la facultate, imi doream si nu-mi doream sa treaca zilele pana la examene. Mi-e si frica, mi-e si groaza uneori, alteori nu mai am rabdare.

apalina, curaj si putere, sa ne incredem in Dumnezeu!
Eu sunt constienta ca oricat de performanti ar fi doctorii astia , Dumenzeu e cel care are ultimul cuvant.

Nu iti spun ca pe o consolare, eu trebuie sa ma lupt cu 2 fibroame (astea sunt sigur), un chist ovarian (se pare), varsta (peste 40), greutatea (de 2 ani sunt intr-o continua dieta, slabesc, ma ingras) si emotiile imense pentru ca eu nu am facut niciodata nici un FIV sau o inseminare.
Peste toate astea punem si presiunea financiara pentru ca toate stim ca nu e usor. Incerc sa stie acest lucru cat mai putini oameni ca sa nu trebuiasca sa adaug si presiunea lor.
M-am straduit sa fac o radiografie a zilelor prin care trec si banuiesc ca nu sunt singura.

Ce bine ca exista forumul asta! E ca un fel de jurnal de bord

Toate bune!
roadetot


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Apalina,draga mea, de ce iti faci rau singurica. Endometrul nu e uauuu da e ok. Gandeste-te ca mai sunt cateva zile...2-3 mm va mai creste sigur. Stiu cazuri in care sarcina gemelara s-a prins cu un endo de 6 mm deci daca va avea vreo 9 mm e bine. Serios, hai gandeste ca trebuie sa fie bine, donatoare raspunde bine la tratament si vei avea ovocite de calitate .
Tu nu iei ceva tratament naturist pentru endometru? Uite...vorbeam, cred ca la sf capitolului anterior de vitamine ajutatoare. Poate e bine sa ajuti cu niste laptisor de matca si vitamina E...astea stiu ca ajuta la cresterea endometrului. Mai stiam de l-arginina 3 pastile/zi de 1000. Aici poate ne ajuta si mami_vreau si ne spune ce a mai luat ea, cred ca e mai documentata si experimentata decat noi pe tema asta.
De chisturi ce ti- a zis ieri la eco...mai sunt sau au disparut?
Te pup si curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Fetelor...in alta ordine de idei...m- am hotarat si eu pentru Reprofit.
Si PFC si Reprofit sunt clinici bune, au rezultate apropiate - poate PFC e putin mai avansata, dar costa mai mult - deferenta e destul de mare(pentru mine).
Din acest considerent am renuntat la ei si voi merge cu cei de la Reprofit. Si cel mai tare ma bucur ca dupa luuungi tratative am primit o data mai apropiata...pe la sf lui martie. Asa ca..indata intru si eu in focuri.

Ma intereseaza si pe mine mersul lucrurilor la ei, cu cat timp inainte iti da schema de tratament, cand iti spune de donatoare...etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Neatza, fete frumoase!
Cum stati azi cu moralul?
Am intrat doar sa va pup si sa va urez o zi minunata

Apalina, nu deznadajdui, conteaza foarte mult atitudinea pozitiva. Iti tin pumnii sa fie totul bine. Mie mi-a spus dr. meu ca daca endometrul e de 7 mm atunci e ok, se poate face ET. Tu ai doar cu 1 mm mai putin. E foarte probabil sa ajunga si la 7. O sa vezi, ca Doamne-Doamne nu te lasa. Te pup

Mergi la inceput