Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (105)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

L-am pacalit cu un covrig. Suge la el, ca dinti nu prea avem

Scrish, sper sa se faca bine mai repede Luca si te cred ca nu prea ti-a picat bine faza cu dr. Adica, te-ar crede daca ai fi doctor O porcarie. Pai ce, daca nu suntem doctori, inseamna ca nu stim cand au copiii ceva? Pana la urma cine isi da seama cel mai bine cand ceva nu e in regula cu copilul? Nu mama? Care sta toata ziua cu el... Ca sa fiu sincera, si eu m-as interesa de un alt pediatru.

Noi l-am schimbat o data. Deocamdata sunt multumita de cel nou.

Viss, ai si tu dreptate. Sunt si unele fete mult mai active decat unii baieti. Stiu eu bine, ca doar sunt profesoara

Irinuca, cu ceai ai incercat? Si Luca avea 2 mese noaptea, tot asa cam pe la 1 si la 4, pana acum vreo luna. Apoi,am inceput sa insist cu laptele de seara. Manca putin. Cam 150. Acum, ii dau 150, apoi mai fac 60 sau 90 si ma duc sa-l adorm. Cum nici gand sa adoarma imediat, il mai tin in brate, ii mai dau lapte (am un fotoliu langa patutul lui). Il mai pun in pat, el se foieste, iar il iau, iar ii dau lapte pana il termina. Si uite asa, bea seara 210, 240 sichiar mai mult. Se trezeste pe la 2-3 si mai bea 150 si apoi dimineata la 6. Daca se mai trezeste dupa masa de noapte de la 2-3, ii dau putin ceai, cat vrea sa bea si il adorm la loc. Am avut si nopti in care nu s-a mai trezit de la 12 pana la 6. Sau nopti in care s-a trezit sa manance la 4. Mereu seara ii fac un biberon de ceai si-l tin pe masuta langa patul lui.

Apropo de lapte dupa 1 an. Eu lapte de vaca nu am de unde sa iau, sa fiu sigura de sursa, sa stiu ca e recoltat cu atentie si in conditii igienice (chiar daca il fierb eu apoi). In plus stiu ca toti copiii care beau lapte de vaca fac giardia. Bine, ca oricum, pana la urma mai toti copiii fac giardia. Asa ca as opta ptlapte pasteurizat. Nu merge? Am zis ca o sa-l intreb pe pediatru. Ca sa fiu sincera, vorba lui Mada, eu as da formula pana la 2 ani. Sotul, insista pe lapte pasteurizat. Sa vedem ce zice pediatrul. Voi ce stiti de lapte pasteurizat? Nu merge?

Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 10+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Madutza, Dari a mancat ieri dovlecel "neumplut", nepasat. Adica am facut reteta pt dovlecel umplut, dar nu l-am umplut ca nu am vazut rostul. Am pus si dovlecelul la fiert cu orez, ceapa, morcov dat prin razatoare mare si ardei gras si putin patrunjel. Plus un varf de lingura de sos de rosii facut de mine in toamna. Si a manacat totul nepasat, asa cum este. Dovlecelul felii i l-am dat in mana si l-a morfolit acolo.

E innebunita sa manance singura. Nu vreti sa stiti cum arata casa dupa ce mananca ea. Tot incerc sa gatesc mancaruri din care sa poata manca cu mana. Mare suuces am avut cu taietei de casa.
Am un filmulet cum mananca taietei, dar are cam 10 min si ar insemna sa ocup toata memoria pe picasa :)

Mergi la inceput

Irinuca, dar voi cati dintisori aveti? Mie imi e asa de mila de Luca. Tare ar mai roade mere si covrigi. Dar nu poate. RUpe bucati cu dintisorul lui, dar nu le inghite... Covrigul mai mult il suge, pana il face bucati, bucati

Mancarea o fac cu furculita, nu prea mai pasez cu blenderul.Dar o pisez destul de bine si cu furculita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Alina, cu ceai nu am incercat. Ea a mancat la 20.30, inainte de culcare 140 ml. A adormit imediat. S-a trezit la 1 si a mancat 200 ml. Apoi la 4 a mancat 170 ml. Urmatoarea masa a fost la 8.30 cu 150 ml.
Nu stiu pe care masa sa o inlocuiesc cu ceai. Ca daca ea noaptea bea 170-200 ml lapte la o masa... Cat ceai sa bea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Scrish, macar bine ca doct a avut bunul simt sa te sune ,dar oricum ar trebui sa o schimbi
asteptam sa vii cu vesti bune, sa treaca repede
Alina, abia astept pana maine sa vii sa dai vestile bune despre bebelina pup burtica
Madutza, te-am visat aseara eram invitata la masa , iar Cata manca cu noi super incantata
Strumf am vazut piscoata e o scumpete si are niste falcute ,mnam,mnam de ochisori nu mai spun... superbi
sa ne pui pozici cum se distreaza cu masuta
Yasmi,pup plimbaretul
Ally
Am dat fructele Sarei si acum face nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Buna ziua si de la noi!
Ma bucur ca ai aparut Delia, imi era dor de tine.
Trebuie sa ies sa cumpar tetine noi pentru sticlute si apoi sa merg la pensat . Va pup pe toate si ne ”auzim„ mai tarziu!

Eduard Andrei 02.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

fetele , ce sa zic .. Andra mea e pe bibe si tot se scoala noaptea sa pape,masa de seara fiind la 21.30, cateodata la 2 si la 6...aseara a fost de treaba, doar la 4 si dupa la 7.30 cand au plecat tati cu surioara...Maria nu mai papa noaptea de la 3 saptamani...ea a fost ca Lucas de yasmy...doar ca nu papa asa bine(din toate si nici cantitativ...), ...
irinuk, cand povesteai de venit luni - plecat vineri, imi aduceam aminte de cand era Maria mica, asa faceam si noi... si tare bine i-a prins..., eu eram cam data peste cap...
alina, da avem si masa de flori... sa vdem ce mai cumparam...ca panselutele sunt afara, violeta numai are...tufanelele s-au trecut[:_)))]
lalely, viss, fetele voi va internati in acelasi timp in acelasi spital? cred ca daca faceti asa, v-ar fi mai usor, v-ati sprijini una pe celalata...

Mergi la inceput

Delia, stai asa mami, ca incepe sezonul de ghiocei, zambile, lalele, frezii . O delicatesa!

Irinuca, poate reusesti sa o faci sa bea mai mult seara. TI-am zis, Luca dupa ce a inceput sa bea ca lumea seara, nu s-a mai trezit asa des peste noapte. Eu ii dau pe la 18.30 ceva, cereale, orez cu lapte si apoi laptele de seara pe la 20.30, 20.45. Ceai bea cam 40 ml cel mult o data...

Iony, multam frumos! Sper sa vin cu vesti bune. M-am bucurat tare cand am vazut ca Sara s-a mai reglat cu somnul de noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

viss, da uite fetitele care le avem in grupul de prieteni sunt toate muult mai cuminti decat baietii. Au rabdare sa se joace mai mult timp cu o jucarie, sunt mai migaloase; pe cand baieti cand se intalnesc intorc casa cu fund-n sus Cand s evor mai mari am sa organizez locul de joaca la Crisit in camera ca sa nu-mi mai devasteze livingul

alina, indiferent daca vei avea fetita sau baietel, sunt sigura ca se va intelege f bine cu Luca si se vor juca impreuna mult, iar tie iti va fi mult mai usor decat acum. De dimineata nu stiam daca e miercuri sau joi si ma gandeam la ecografia ta
apropos de flori, mie mi-au dat ghioceii, au cam 2-3 cm

irinuca, uite ca la mine cm a devenit ff regulat 29 de zile fix. Parca inainte nu era asa fix . Si eu tot la 6 sapt am fost ultima data la dr ..prin martie am sa mai merg pt un control si papanicolau.
ce frumos ca papa Daria singurica, si crisit la varsta catalinei papa maruntit, dar la Cata nu stiu de ce nu am inceput inca ..in multe privinte eu o vad mai bebelus pe cand ea este fata mare
Legat de mesele de peste noapte...la noi ambii copilasi au renuntat singuri la ele, dar in Capraru scrie ca de obicei bebelusii renunta ma intai la masa de la ora 1, apoi de cea de la 3-4 dimineata, asa ca ma gandesc ca ar fi de incercat sa-i dau ceai la prima masa.

iony, pai te asteptam oricand

Mergi la inceput

Mada, maine e ziua cea mare! Deci maine e joi. Si mie mi se intampla foarte des sa nu mai stiu ce zi e. Ca sa nu mai vorbesc de data

Am uitat sa ma laud . Ca doar sunt si eu cioara, nu? De ieri, Luca merge singur pe langa canapea! E asa simpatic

Mergi la inceput