MONTIGNAC (167)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

alexa bine ai venit! noi cam de asta scriem meniurile zilnice..in asa fel ne puteam si inspira de la una la alta si daca e vreo combintatie rea sare in ochi celorlalte montignace ...asa ca feel free sa intrebi

morcovu nu e mare bai daca-l pui in supe pentru ca desi morcovul fiert are IG mare e cu steluta ..asta inseamna ca nu intervine in secretia de insulina..sau nu ar trebui

ciorba de afumatura e si preferata mea..eu pun asa...telina (si bete si radacina...ce ai ), morcov, pastarnac, ardei gras, ceapa..si crede-ma cu toate astea nici nu simti ca lipseste cartoful. Cateodata vara mai pun si dovlecel taiat cuburi care arata exact ca un cartof in ciorba.
Cand imi fac supa de pui pun si o mana de fasole verde din aia lunguiata

si da normal ca avem voie bors

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Multumesc brindusik!! O sa iasa o ciorbita nemaipomenita, de maine o sa vin cu raportul. Cat despre morcov, eu nici nu ma ating de el, il pun in ciorba doar ca sa ii dea gust :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

de ex. eu nu pun cartofi/paste fainoase in ciorba de ceva ani (mai ma roaga sotul si il trimit sa isi faca singur cartofi fiertu). Cel mult orez la cea de perisoare. Acu, s-a dus si ala.

O sa mai cumpar o afumatura, sa fac si io o ciorba, ca tare buna e. Chit ca iau porc.

Deci aseara o facui lata. Dar am compensat ca am mers pe jos azi , deci mi=am impacat constiinta.

Mergi la inceput

cleo gasesti afumatura in Belgia?? eu aci nik...mi-am luat tura trecuta de paste de acasa da acum nu a mai incaput in valiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Ceau, fetele!
N-am mai intrat in ultima vreme, ca am toata casa racita si plina de muci, tuse, bronsite, sinuzite.. e o nebunie!

am incercat sa ma tin de monti, dar tot mai scap cate un pic. de sarbatori am pus un kg la loc, deci o iau de la capat cu 71,5.

saptamana asta am mancat dimineata o salata pe care v-o recomand, ptr ca e foarte usoara si satioasa, si ajuta si digestia: o mana de miezuri de nuca, o mana de germeni de lucerna, 4 rosii cherry intregi sau taiate, cum vreti, si cateva frunze de salata maruntite. totul asezonat cu un pic de susan prajit sau doar sare. e foarte buna !

Am fugit ca plange Matei acum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

cleo gasesti afumatura in Belgia?? eu aci nik...mi-am luat tura trecuta de paste de acasa da acum nu a mai incaput in valiza

Nu e usor, dar este o bucata de os afumat si pt mine (porc,evident). si pasta de mici.
Diferenta e ca aici e un numar maaare de romani aici. Deci cerere mare, oferta dupa buget.

Iau un os, caut si o prastie, si iti arunc peste garla, vrei? . Ia zi coordonatele

Am facut-o si azi la pranz lata (bufet cu colegii). Daca am rezistat si mancai un pic de branza branza cu somoni, si doar 2 bucatele de piinica prajita cu foi gras si gem pe el, esecul a fost desertul, care a venit dupa nicio o ora. Am luat cate putin...dar din tot . Nu intru in amanunte.

whatever, se pune ca am mers pe jos pan acolo si inapoi, refuzand masina colegilor?

Deci eu fac un montignac, cu zilele de gresala, platite prin miscare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Ce de lume noua pe aici!
Bun venit tuturor si succes!

tocmai am mancat niste wassa 21% ?(nu gasesc cu 24% cu niciun chip!)cu pasta de macese fara zahar. si calugarii pustnici ar stramba din nas la asa ceva, dar ... no pain, no gain, nu?

Va pup si noapte buna!

Mergi la inceput

ninha sa stii ca nici eu nu gasesc wasa cu 24%..numai in franta am vazut...da pe aci pusderie...18-21% cam ashea gasesc

Mergi la inceput

niatza.
Aseara, dupa dezmatz, am mancat 3 caise confiate si 1 bucatica de mar.

MD: am 2 mere,
P:mancarea de ciuperci de 2 zile si branza
G: seminte de dovleac

am facut 4km pe jos, si azi dim. O sa incerc o vizita + cantarirea de rigoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Buna dimineata

Eu sunt cu susu-n jos din cauza de defectiune lunara.Mai rau e ca simt cum ma umflu de fiecare data in perioada asta.

MD 2 pere si 3 felii cascaval cu ceai
P fasole verde cu copanel fript
C salata de ton

-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput