Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***384***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Vroiam sa va intreb ce parere aveti, o sa ma descurc eu cu Lucian la nunta la cumnata-mea, ca m-a dezamagit putin socra-mea, a zis ca nu am de lucru, cum sa iau copilul la nunta, dar am zis ca-l tin pana pe la 12-01 si apoi sa-l duc cu Sebi sa doarma pe undeva, asa nu am de gand sa stau prea mult. Nu mai vreau sa plec fara el, mai ales ca mergem si la munte doua zile.

Mult succes fetelor care vor al doilea copilas

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Sincer eu la nunta nu as duce-o pe Ada pt ca nu vad ce sa faca acolo in afara sa se zbenguie putin
Dar daca alta varianta nu ai, e ok si asa decat sa-l lasi acasa

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Off si mie imi e teama de asa ceva, baietelul acela pana la ce ora a stat? Ma gandesc ca doua trei ore poate il pacalesc sa stea cuminte,ca o sa fie cu Sebi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Off si mie imi e teama de asa ceva, baietelul acela pana la ce ora a stat? Ma gandesc ca doua trei ore poate il pacalesc sa stea cuminte,ca o sa fie cu Sebi.

De la 16 (nunta a inceput la 14 dar l-au culcat de prinz) la 20.30 cind l-a dus mamica in camera; nu sa doarma ci...sa se joace. Cam in juma' de ora, s-a dus si tatal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

A propos de iesiri, de care eu sunt fan dupa cum se stie, ieri seara (ca la 19 era seara deja ) se trezeste Ada si dupa 5 minute incepe: la cine mergem in vizita ? ii raspund ca la nimeni... bine, ce musafiri avem ? nu avem pe nimeni .. la care Ada disperata si plangand : atunci noi ce faceeeem ?

In mod clar nu ai luat alt copil la maternitate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Cum vi se pare asta:

http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/S49869126/#/S29869127

Si ca design, si ca utilitate; vreau sa o pun in living (in bucatarie nu mai am masa); e oare prea...de plastic? Masa o fi "standard" sau, mai degraba, micaA?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

mie-mi place, dar nu stiu cum se vede "de-adevaratelea"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

nu stiu cum am uitat ceva extrem de important : sa-i multumesc lui Anan pentru cea mia frumoasa dedicatie primita vreodata! Multumesc frumos.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

cu placere

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Gagici, de azi ma duc la sala..sa vedem cat m-o tine

Amalia

Bravo tie!

Mergi la inceput

Ina, eu de la astia am luat la un moment dat ceva http://www.lenjeriideosebite.ro/

Eu calc, ma plictiseste maxim aceasta activitate, dar mormanul de rufe necalcate incepe sa concureze Everestul, asa ca incerc sa ma mobilizez...dar cu pauze dese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Ina: tv-ul in camera lui Ian nu are nimic,cat nu petrece prea mult timp in fata lui.

Anaan; spor la calcat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Eu calc, ma plictiseste maxim aceasta activitate, dar mormanul de rufe necalcate incepe sa concureze Everestul, asa ca incerc sa ma mobilizez...dar cu pauze dese!

Si la mine aceasta activitate e in topul de la coada langa stersul prafului, oricum am scapat de camasile lui Pisi de cand e developer ,in rest fentez cat pot , lenjeriile le-am schimbat pe din alea creponate de ex

Mergi la inceput