Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***384***
Raspunsuri - Pagina 21
bebe_shtrumf spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Gianina34
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori si 9 luni |
eu am facut ca o budinca sau sufleu de cartofi fierti , ou batut ca la praji si branza si spanac, de a mancat si sotul din dotare.
Pisik, sa creasca mazarica bine si armoniosfelicitari
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
novus spune:
Daaa de plastelina e vorba , noi suntem cu animalele si taieteii
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Gina, daca dai o cautare pe google, gasesti idei ft faine de modelat plastilina. Noi am facut elefantei, soricei, broscute. Si se fac tare usor daca ai modelul pas cu pas.
Anaan spune:
Pisik, felicitari!
Anul asta noi nu ne facem planuri de vacanta: eu vreau neaparat sa ne terminam casa pe exterior (mai avem de pus soclul si de lucrat la scari si la terase) si sa-mi amenajez gradina (gazon, arbusti ornamentali, ma gandesc chiar si la o piscina mica). Astea sunt prioritare; desigur ca vom merge pe undeva in vacanta, dar fara planuri mari, cam ce o pica atunci cand suntem gata cu amenajarile (si care sa cadreze si cu finantele pe care le-om detine in acel moment).
inapreda spune:
Anaan, tare bine suna planurile voastre, mai ales ca indeletnicirile de acest gen imi plac la nebunie
Sa iasa totul "shnur"
AlexAndra_81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Mie mi-ar placea si un curs de dans sau de limba spaniola sau "De calculatoare", orice; pe vremuri, cind aram in clasa a 2-a ergeam la Casa Pionierilor la Cenaclu Literar; ei, si acum mi-ar placea sa merg la ceva de gen: citeam "ceva" si, pe urma, dezbateam pe marginea cartii... "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
curs de spaniola am facut in facultate, de dansuri inainte sa raman gravida si de calculatoare fac zilnic aici cu voi
cert e ca as relua dansurile ca era tare fain, dar nu mai vrea consortul
de asta as vrea sa gasesc ceva sa putem sa facem impreuna intr-un cadru organizat si nu va ganditi la prostii
Amalia
inapreda spune:
Anamariame
Ti-ai mai cumparat tigari?
In ceea ce priveste cura cu orez: eu am tinut o data 10 zile -daca bine imi amintesc; stiu ca ar fi trebuit 14 si nu am reusit- cu orez si griu: o ceasca de orez+ o ceasca de griu fierte fara sare. Griul imi placea mult. In rest, apa si ceai neindulcit.
anamariame spune:
Da! Da' nu-i bai, ca ma las eu!Si eu am tinut candva 2 saptamani cu grau fiert, am slabit foarte frumos atunci, insa acum nici nu vreau sa mai aud de grau fiert
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Da! Da' nu-i bai, ca ma las eu! Si eu am tinut candva 2 saptamani cu grau fiert, am slabit foarte frumos atunci, insa acum nici nu vreau sa mai aud de grau fiert |
La cit mai multe kg in minus!
PS. De fapt, cite ai vrea sa dai jos?
PPS. Eu am un "minunat" target de...8...pina la ziua mea! Si marmota invelea ciocolata in staniol!
anamariame spune:
Acum am 60.7, as vrea intr-o prima faza sa ajung la 58 si sa raman acolo o perioada, apoi la 56. Asta e idealul, dar la fel de marmota ca si la tine...